10 fantastische activiteiten om te doen tijdens je verblijf bij Strand49.

Als je op zoek bent naar een heerlijke vakantie met het gezin, dan is Strand49 de perfecte plek om te verblijven. Het park ligt direct aan de kust van Noord-Holland, waardoor je echt kunt genieten van het strand en de zee. Ben je benieuwd wat voor activiteiten er te doen zijn tijdens je verblijf bij Strand49? Hier zijn 10 fantastische activiteiten om te doen:

1. Strandwandeling

Begin de dag goed met een heerlijke wandeling op het strand. Adem de frisse zeelucht in, luister naar het kabbelende water en voel het zand tussen je tenen.

2. Fietsen langs de duinen

Huur een fiets en ontdek de prachtige duinen van Noord-Holland. Maak een tussenstop op een gezellig terrasje en geniet van de mooie omgeving.

3. Bezoek het Marinemuseum

Leer meer over de geschiedenis van de Nederlandse marine door een bezoek te brengen aan het Marinemuseum in Den Helder. Het museum is interactief en leuk voor jong en oud.

4. Maak een boottocht

Boek een boottocht en ontdek de Noordzee vanaf het water. Spot zeehonden, dolfijnen en andere zeedieren tijdens deze onvergetelijke ervaring.

5. Bezoek de kaasmarkt van Alkmaar

Alkmaar staat bekend om zijn kaasmarkt. Breng een bezoek aan deze traditionele markt en proef de lekkerste kazen van Nederland.

6. Ga paardrijden

Maak een ritje te paard langs het strand en geniet van het prachtige uitzicht. Of je nu een beginner bent of een ervaren ruiter, er zijn mogelijkheden voor iedereen.

7. Bezoek Ecomare

Ecomare is een natuurmuseum en zeehondenopvang op Texel. Hier leer je alles over het leven in de zee en zie je hoe zeehonden worden opgevangen en verzorgd.

8. Zeilen

Ga zeilen op de Noordzee en ervaar de vrijheid van het water. Of je nu een dagtocht maakt of een meerdaagse zeiltocht, het is een geweldige ervaring.

9. Bezoek Fort Kijkduin

Fort Kijkduin is een museum en fort in Huisduinen. Leer meer over de geschiedenis van het fort en geniet van het uitzicht op de Noordzee.

10. Ga golfen

Speel een rondje golf op de prachtige golfbaan van Julianadorp. Geniet van het uitzicht op de duinen en de zee terwijl je een ontspannen dag hebt.

Strand49 heeft voor iedereen iets te bieden. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, hier vind je het allemaal. Boek nu je verblijf en geniet van deze fantastische activiteiten!

Veelgestelde vragen

Waar kan ik een fiets huren bij Strand49?
Er zijn verschillende fietsverhuurbedrijven in de buurt van Strand49, zoals Fietsverhuur Den Helder en Zeelen Fietsverhuur. Vraag bij de receptie van Strand49 om meer informatie.

Hoe kan ik een boottocht boeken?
Er zijn verschillende aanbieders van boottochten in de omgeving van Strand49, zoals Wadloopcentrum Pieterburen en Zeilcharter Egberdina. Check hun websites voor meer informatie en boekingen.

Kan ik bij Strand49 paardrijden?
Ja, er zijn verschillende maneges in de buurt van Strand49 waar je kunt paardrijden, zoals Manege Noot en Hippisch Centrum De Dijckhoeve.

Hoe kom ik bij de kaasmarkt van Alkmaar?
De kaasmarkt van Alkmaar is goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Neem bijvoorbeeld de trein naar station Alkmaar en loop vervolgens naar de kaasmarkt.

Zijn er activiteiten bij Strand49 voor kinderen?
Ja, Strand49 heeft verschillende activiteiten voor kinderen, zoals het strandjutterspad en diverse speeltuinen. Ook zijn er regelmatig animatieteams aanwezig die leuke activiteiten organiseren.

Over ons

Informatie