7 onmisbare stops op route 22 voor liefhebbers van geschiedenis en cultuur

Als liefhebber van geschiedenis en cultuur is er niets beters dan een roadtrip langs Route 22, die zich uitstrekt over de oostkust van de Verenigde Staten. Deze route brengt je langs enkele van de meest historische en culturele locaties in het land. Hieronder hebben we zeven onmisbare stops samengesteld die je langs deze prachtige route kunt maken.

1. Philadelphia: Liberty Bell

De Liberty Bell in Philadelphia is misschien wel een van de meest iconische symbolen van het land. Het design werd in 1752 door Isaac Norris in Engeland besteld om de 50-jarige herdenking van de stichting van de provincie Pennsylvania te vieren. Hoewel de klok kreupelende oudheid belichaamt, bevat de Liberty Bell een belangrijke symboolwaarde die tot op de dag van vandaag bekend is.

2. Washington, D.C.: Smithsonian Institute

De Smithsonian heeft 19 musea en galerieën met een collectie van meer dan 137 miljoen objecten die kunst, wetenschap, geschiedenis en cultuur vertegenwoordigen. Bezoekers zullen genieten van exposities zoals de Amerikaanse geschiedenis, de Holocaust, luchtvaart en ruimtevaart, en veel meer.

3. Myrtle Beach: Brookgreen Gardens

Brookgreen Gardens is een prachtige beeldenwereld, met monumentale sculpturen van Amerikaanse beeldhouwers gelegen in een tuin met inheemse planten, vijvers en visfonteinen. Je kunt hier bijna niet anders dan onder de indruk raken van deze prachtige tuin en de adembenemende beeldhouwwerken.

4. Savannah: Cathedral of St. John the Baptist

De kathedraal van St. John the Baptist is de oudste en grootste kathedraal in Savannah, Georgia. Het is een van de meest majestueuze sacramentale kathedralen in de Verenigde Staten, en heeft een rijke geschiedenis die verder gaat dan de graven van haar bisschoppen.

5. Georgia: Okefenokee Swamp Park

Het Okefenokee Swamp Park is een massief, 400.000 hectare groot moeras dat zich uitstrekt van Florida naar Georgia. Het is een belangrijke natuurbeschermingslocatie die veel van de oorspronkelijke wildernis van de regio beschermt. In de Okefenokee Swamp kunnen bezoekers wandelen, varen op een kano of een rondleiding krijgen langs het moeras.

6. Charleston: Historic Charleston City Market

De Charleston City Market is een van de oudste stadsmarkten in de Verenigde Staten. Het ligt in het historische hart van Charleston en is een centrum voor de verkoop van lokale ambachten, voedsel en souvenirs. Bezoekers kunnen hier veel van de lokale cultuur en ambachten ervaren.

7. Asheville: Het Biltmore Estate

Het Biltmore Estate is het grootste particuliere woonverblijf in de Verenigde Staten. Het werd gebouwd in 1895 voor George Washington Vanderbilt en omvat 175.000 vierkante voet aan woningen en 8.000 hectare aan grond. Het prachtige landgoed is open voor rondleidingen en bezoeken.

Conclusie:

Niets is beter dan op bezoek gaan bij historisch erfgoed langs de Route 22. Met zeven onmisbare stops zie je het beste van de Verenigde Staten. Bereid je voor op een reis vol historie en cultuur!

Veelgestelde vragen:

1. Waarom is de kathedraal van St. John the Baptist belangrijk?
– Het is de oudste en grootste kathedraal in Savannah, Georgia met een rijke geschiedenis en majestueuze sacramentale kathedraal.

2. Waarom is de Swamp National Park de moeite waard om te bezoeken?
– Het park beschermt veel van de oorspronkelijke wildernis van het gebied en biedt bezoekers de kans om te wandelen, te varen op een kano of een rondleiding te krijgen langs het moeras.

3. Wat is de Charleston City Market?
– Het is een van de oudste stadsmarkten in de Verenigde Staten en een centrum voor de verkoop van lokale ambachten, voedsel en souvenirs.

4. Kan ik het Biltmore Estate bezoeken?
– Ja, het Biltmore Estate is open voor rondleidingen en bezoeken.

5. Hoeveel musea en galerieën heeft de Smithsonian?
– De Smithsonian heeft 19 musea en galerieën.

Over ons

Informatie