Comfort veld Park

Gemiddelde beoordeling
4.5/5
26.00
Artikelnummer: 551804 Categorie:

Beschrijving

Comfort veld Park is een ideale vakantiebestemming voor mensen die op zoek zijn naar een ontspannen en comfortabele vakantie in Zeeland. Dit vakantiepark biedt diverse accommodaties aan, waaronder kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers. In dit artikel nemen we graag een kijkje bij Comfort veld Park en alles wat dit vakantiepark te bieden heeft.

De ligging van Comfort veld Park

Comfort veld Park is gelegen in het hart van Zeeland, tussen de Domburgse duinen en het gezellige stadje Oostkapelle. Het park is in een landelijke omgeving gelegen en is de ideale uitvalsbasis voor het maken van fietstochten, wandelingen in de natuur en een dagje strand.

Accommodaties bij Comfort veld Park

Comfort veld Park biedt diverse accommodaties aan die geschikt zijn voor zowel kleine als grote gezelschappen. De kampeerplaatsen, die zijn gelegen op groene velden, zijn van alle gemakken voorzien. Zo beschikken de plaatsen over een elektriciteitsaansluiting, watertappunt en afvoer voor afvalwater.

Faciliteiten bij Comfort veld Park

Comfort veld Park beschikt over diverse faciliteiten die ervoor zorgen dat jouw vakantie onvergetelijk wordt. Zo is er een verwarmd binnenzwembad waar je heerlijk kunt zwemmen en ontspannen. Ook is er een speeltuin, een trampoline, een tafeltennistafel en een voetbalveldje aanwezig. Voor de sportievelingen is er bovendien een tennisbaan en een volleybalveld aanwezig.

Activiteiten in de omgeving van Comfort veld Park

Indien je op zoek bent naar activiteiten in de omgeving van Comfort veld Park hoef je je geen moment te vervelen. Zo is er op loopafstand een mooi strand waar je kunt zwemmen, zonnen en uitwaaien. Ook zijn er diverse musea en attractieparken in de buurt, waaronder het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk en het Omnium in Goes.

Eten en drinken bij Comfort veld Park

Op Comfort veld Park is een gezellige brasserie aanwezig waar je terecht kunt voor een heerlijk ontbijt, een lekkere lunch of een smaakvol diner. Daarnaast is er een snackbar op het park waar je terecht kunt voor een snelle hap of een lekker ijsje.

Tarieven en reserveren bij Comfort veld Park

De tarieven bij Comfort veld Park zijn afhankelijk van het type accommodatie en het seizoen. Op de website van het park kun je alle tarieven vinden en direct een reservering plaatsen. Indien je vragen hebt over de accommodaties of de reservering kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Comfort veld Park.

Conclusie

Comfort veld Park is een heerlijke vakantiebestemming voor mensen die op zoek zijn naar rust, natuur en comfort. Dit vakantiepark biedt diverse accommodaties aan en beschikt over diverse faciliteiten en activiteiten in de omgeving. Of je nu met het gezin, vrienden of partner op vakantie gaat, bij Comfort veld Park ben je altijd aan het juiste adres.

Veelgestelde vragen

1. Wat voor accommodaties biedt Comfort veld Park aan?
2. Wat zijn de tarieven van Comfort veld Park?
3. Beschikt Comfort veld Park over een zwembad?
4. Wat zijn leuke activiteiten in de omgeving van Comfort veld Park?
5. Kan ik via de website van Comfort veld Park meer informatie vinden over de accommodaties?

Wat voor accommodaties biedt Comfort veld Park aan?

Comfort veld Park biedt diverse accommodaties aan, waaronder kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers. Deze plaatsen zijn van alle gemakken voorzien en gelegen aan een groen veld.

Wat zijn de tarieven van Comfort veld Park?

De tarieven bij Comfort veld Park zijn afhankelijk van het type accommodatie en het seizoen. Op de website van het park kun je alle tarieven vinden en direct een reservering plaatsen.

Beschikt Comfort veld Park over een zwembad?

Ja, Comfort veld Park beschikt over een verwarmd binnenzwembad waar je heerlijk kunt zwemmen en ontspannen.

Wat zijn leuke activiteiten in de omgeving van Comfort veld Park?

In de omgeving van Comfort veld Park zijn diverse musea en attractieparken te vinden, waaronder het Watersnoodmuseum en het Omnium. Daarnaast is er een mooi strand op loopafstand van het park.

Kan ik via de website van Comfort veld Park meer informatie vinden over de accommodaties?

Ja, op de website van Comfort veld Park kun je alle informatie vinden over de accommodaties en direct een reservering plaatsen. Mocht je vragen hebben kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van het park.

Over ons

Informatie