Watervilla Luxe 8

Gemiddelde beoordeling
4.5/5
500.00
Artikelnummer: 566735 Categorie:

Beschrijving

Roompot Vakanties biedt vele vakantiehuizen aan op verschillende locaties in Nederland. Een populaire accommodatie is de Watervilla Luxe 8, een modern en luxe vakantiehuis dat plek biedt aan 8 personen. In deze review bespreken wij deze accommodatie in detail.

De locatie

De Watervilla Luxe 8 is gelegen op vakantiepark Zeebad in Breskens, een stadje in Zeeland. Het vakantiepark is rustig gelegen en biedt veel privacy. Vanuit de accommodatie heeft u uitzicht op het water en ziet u de vele boten voorbij varen.

De accommodatie

De Watervilla Luxe 8 is een modern en luxe vakantiehuis van alle gemakken voorzien. Het is geschikt voor 8 personen en heeft een oppervlakte van 110 m². De accommodatie beschikt over 4 slaapkamers (waarvan 1 op de begane grond), 2 badkamers, een volledig ingerichte keuken en een gezellige woonkamer. De accommodatie is ook rolstoelvriendelijk en beschikt over een privé aanlegsteiger voor bootliefhebbers.

De faciliteiten

Op vakantiepark Zeebad is er voor jong en oud genoeg te beleven. Zo is er een binnen- en buitenzwembad, een speeltuin, een tennisbaan en een gezellig restaurant. Ook is er in de buurt van het park genoeg te ontdekken, zoals het strand van Breskens en het historische stadje Sluis.

Prijzen en beschikbaarheid

De Watervilla Luxe 8 is te boeken bij Roompot Vakanties. De prijzen variëren per seizoen en liggen tussen de €699 en €2029 per week. Voor actuele beschikbaarheid en prijzen kunt u het beste de website van Roompot Vakanties raadplegen.

Onze ervaring

Wij hebben een geweldige tijd gehad in de Watervilla Luxe 8 op vakantiepark Zeebad. De accommodatie is modern en van alle gemakken voorzien. Vooral de privé aanlegsteiger was een groot pluspunt voor ons. Ook het vakantiepark zelf heeft genoeg te bieden, waardoor wij ons geen moment hebben verveeld. Wij raden deze accommodatie dan ook zeker aan voor gezinnen en vriendengroepen die op zoek zijn naar een luxe en rustige vakantie in Zeeland.

Veelgestelde vragen

1. Is de accommodatie geschikt voor mindervaliden?

Ja, de Watervilla Luxe 8 is rolstoelvriendelijk en beschikt over een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

2. Moet ik extra betalen voor de privé aanlegsteiger?

Nee, de privé aanlegsteiger is bij de prijs inbegrepen.

3. Is er wifi beschikbaar in de accommodatie?

Ja, er is gratis wifi beschikbaar.

4. Zijn huisdieren toegestaan in de accommodatie?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan in de Watervilla Luxe 8.

5. Is er parkeergelegenheid bij de accommodatie?

Ja, de accommodatie beschikt over een eigen parkeerplaats voor één auto. Voor de overige auto’s is er voldoende gratis parkeergelegenheid op het vakantiepark zelf.

Over ons

Informatie