Standaard veld U

Gemiddelde beoordeling
4.5/5
23.00
Artikelnummer: 551821 Categorie:

Beschrijving

Als je op zoek bent naar een betaalbare accommodatie midden in de natuur, dan is een Standaard veld U kampeerplaats in De Katjeskelder iets voor jou. De kampeerplaats is geschikt voor maximaal zes personen en biedt alle basisfaciliteiten voor een comfortabel verblijf. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over deze accommodatie, inclusief de ligging, de voorzieningen en de activiteiten die je kunt ondernemen.

De ligging van De Katjeskelder

De Katjeskelder ligt in het mooie Noord-Brabant, in een groene omgeving met bossen en heidevelden. Het vakantiepark is gelegen in de buurt van Oosterhout, Breda en Tilburg. Je kunt hier genieten van de rust en de natuur, maar ook veel leuke uitstapjes maken in de omgeving. Zo kun je een bezoek brengen aan de Efteling of naar een van de vele musea in de buurt.

Het Standaard veld U kampeerplaats

Een Standaard veld U kampeerplaats biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor zowel tenten als caravans en bieden de basisfaciliteiten, zoals stroom- en watervoorziening. Op de camping vind je verschillende sanitairgebouwen, waar je gebruik kunt maken van douches en toiletten.

Voorzieningen op het vakantiepark

Als je verblijft op De Katjeskelder, dan heb je toegang tot alle voorzieningen op het vakantiepark. Er is een groot zwembad, waar je heerlijk kunt zwemmen en van de glijbanen kunt roetsjen. Daarnaast kun je een potje midgetgolfen, tafeltennissen of een fiets huren om de omgeving te verkennen. Voor de kinderen zijn er verschillende speeltuinen en animatieteams die leuke activiteiten organiseren.

Activiteiten in de omgeving

In de omgeving van De Katjeskelder is er genoeg te doen. Zo kun je gaan wandelen of fietsen door de prachtige natuur of een bezoek brengen aan een van de nabijgelegen pretparken. In Breda en Tilburg vind je ook veel leuke winkels, restaurants en cafés.

Boeken bij Roompot

Je kunt een Standaard veld U kampeerplaats boeken bij Roompot. Roompot is een bekende vakantieparken vergelijker en heeft een groot aanbod van betaalbare vakantieaccommodaties in Nederland en daarbuiten. Je kunt online gemakkelijk een kampeerplaats reserveren en alle benodigde informatie vinden.

veelgestelde vragen

Wat is de maximale capaciteit van een Standaard veld U kampeerplaats?

Een Standaard veld U kampeerplaats op De Katjeskelder biedt plaats aan maximaal zes personen.

Is er wifi beschikbaar op De Katjeskelder?

Ja, op het vakantiepark is wifi beschikbaar tegen betaling.

Zijn huisdieren toegestaan op De Katjeskelder?

Ja, huisdieren zijn toegestaan op het vakantiepark, mits ze zijn aangelijnd.

Wat zijn de in- en uitchecktijden op De Katjeskelder?

Je kunt inchecken vanaf 15:00 uur en uitchecken voor 10:00 uur.

Zijn er restaurants en supermarkten in de buurt van De Katjeskelder?

Ja, in de buurt van het vakantiepark vind je verschillende restaurants en supermarkten.

Over ons

Informatie