BBL6 Comfort

Gemiddelde beoordeling
4.5/5
222.00
Artikelnummer: 566571 Categorie:

Beschrijving

Als je van plan bent om op vakantie te gaan naar Duitsland, is Ferienresort Bad Bentheim een ideale bestemming. Dit vakantiepark heeft voor ieder wat wils, van ontspanning tot avontuur. Een van de meest gewilde accommodaties op dit park is de BBL6 Comfort bungalow. In dit artikel zullen we alles wat je moet weten over deze accommodatie bespreken, zodat je je vakantie in stijl kunt plannen.

De BBL6 Comfort accommodatie in een notendop

De BBL6 Comfort accommodatie is geschikt voor zes personen en bestaat uit drie slaapkamers. Er is één badkamer met douche en toilet en er is een volledig uitgeruste keuken om maaltijden te bereiden. De woonkamer is comfortabel ingericht en heeft een televisie en openslaande deuren naar het privéterras. Buiten vind je tuinmeubilair en een parasol om onder te ontspannen.

Wat is er te doen op Ferienresort Bad Bentheim?

Ferienresort Bad Bentheim is een vakantiepark waar van alles te doen is. Je kunt er bijvoorbeeld zwemmen in het subtropische zwembad, bowlen, klimmen in het klimbos of een potje midgetgolfen. Wil je liever ontspannen? Dat kan ook! Het vakantiepark heeft een sauna en een wellnesscentrum waar je kunt genieten van massages en schoonheidsbehandelingen.

De ligging van Ferienresort Bad Bentheim

Het vakantiepark ligt in het graafschap Bad Bentheim, in de deelstaat Nedersaksen, op ongeveer twee uur rijden vanaf Utrecht. De omgeving van het park biedt tal van mogelijkheden voor wandelaars en fietsers. Het graafschap Bad Bentheim staat bekend om zijn historische gebouwen en mooie landschappen.

Waarom kiezen voor de BBL6 Comfort accommodatie?

De BBL6 Comfort accommodatie is een ideale keuze voor gezinnen of groepen die op zoek zijn naar een comfortabele vakantiewoning. Het is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving van Bad Bentheim te verkennen. Bovendien is dit vakantiepark geschikt voor alle leeftijden en biedt het genoeg vermaak voor het hele gezin.

De faciliteiten op Ferienresort Bad Bentheim

Ferienresort Bad Bentheim beschikt over verschillende faciliteiten, waaronder:

Horeca

Op het vakantiepark zijn verschillende restaurants en eetgelegenheden te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld een hapje eten in het restaurant, een snelle snack halen bij de snackbar of een drankje doen bij de bar.

Zwembad

Het vakantiepark heeft een subtropisch binnenzwembad waar je het hele jaar door kunt zwemmen. Er is ook een buitenzwembad dat in de zomer geopend is.

Wellness

Het vakantiepark beschikt over een wellnesscentrum waar je heerlijk kunt ontspannen. Hier kun je genieten van een sauna, jacuzzi, Turks stoombad en verschillende behandelingen.

Sport en spel

Er zijn verschillende sport- en spelactiviteiten te doen op het vakantiepark. Zo kun je bijvoorbeeld gaan bowlen, tennissen, midgetgolfen en klimmen in het klimbos.

Winkels

Op het vakantiepark zijn verschillende winkels te vinden waar je terecht kunt voor boodschappen, souvenirs en andere benodigdheden.

Praktische informatie

– De in- en uitchecktijden van de BBL6 Comfort accommodatie zijn respectievelijk 15:00 uur en 10:00 uur.
– Beddengoed is verplicht en dient vooraf te worden geboekt.
– Het vakantiepark berekent een verplichte borgsom van € 65,- per accommodatie.
– Huisdieren zijn toegestaan in de BBL6 Comfort accommodatie tegen betaling.
– Er is gratis wifi op het park.

Veelgestelde vragen over de BBL6 Comfort accommodatie

1. Hoeveel slaapkamers heeft de BBL6 Comfort accommodatie?
2. Kan ik een babybedje krijgen in de BBL6 Comfort accommodatie?
3. Mag ik huisdieren meenemen naar de BBL6 Comfort accommodatie?
4. Is er wifi beschikbaar in de BBL6 Comfort accommodatie?
5. Is er een buitenbarbecue bij de BBL6 Comfort accommodatie?

1. Hoeveel slaapkamers heeft de BBL6 Comfort accommodatie?

De BBL6 Comfort accommodatie heeft drie slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed en twee met twee eenpersoonsbedden.

2. Kan ik een babybedje krijgen in de BBL6 Comfort accommodatie?

Ja, het is mogelijk om een babybedje te krijgen als je deze van tevoren reserveert. Er wordt een toeslag in rekening gebracht.

3. Mag ik huisdieren meenemen naar de BBL6 Comfort accommodatie?

Huisdieren zijn toegestaan in de BBL6 Comfort accommodatie tegen betaling. Houd er rekening mee dat niet alle accommodaties geschikt zijn voor huisdieren. Controleer dit voorafgaand aan je boeking.

4. Is er wifi beschikbaar in de BBL6 Comfort accommodatie?

Ja, er is gratis wifi beschikbaar in de BBL6 Comfort accommodatie en op het hele vakantiepark.

5. Is er een buitenbarbecue bij de BBL6 Comfort accommodatie?

Er is geen buitenbarbecue aanwezig bij de BBL6 Comfort accommodatie. Je kunt echter wel een barbecue huren bij de receptie van het vakantiepark.

Over ons

Informatie