KVW4

Gemiddelde beoordeling
4.5/5
159.00
Artikelnummer: 555846 Categorie:

Beschrijving

Accommodatie KVW4 bij Roompot Klein Vink in Limburg

Bent u op zoek naar een rustgevende vakantie in eigen land? In het Limburgse dorpje Arcen vindt u het vakantiepark Klein Vink van Roompot. Het park is gelegen in een natuurrijke omgeving met bossen, heide en water. U kunt er heerlijk fietsen en wandelen, maar ook genieten van de vele faciliteiten op het park. In dit artikel bespreken we de accommodatie KVW4, één van de mogelijkheden in het park.

De ligging van KVW4

KVW4 is een ruime bungalow met een oppervlakte van 70 vierkante meter. De bungalow is geschikt voor 4 personen en beschikt over 2 slaapkamers. De bungalow ligt centraal op het park en bevindt zich in het rustige gedeelte van het park, hierdoor heeft u volop privacy en rust. Vanuit de bungalow loopt u zo de omringende natuur in.

De indeling van KVW4

De bungalow is sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. De woonkamer is ruim en heeft een gezellige zithoek met televisie. Daarnaast is er een open keuken met een gaskookplaat, koelkast en vaatwasser. De keuken is van alle gemakken voorzien, zodat u zelf een heerlijke maaltijd kunt bereiden. De eethoek bevindt zich tussen de keuken en de woonkamer.

De bungalow heeft 2 slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. Beide slaapkamers hebben voldoende kastruimte. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Het toilet is separaat.

De bungalow heeft een ruim terras waar u heerlijk kunt genieten van de zon en de omringende natuur. Op het terras vindt u tuinmeubilair, zodat u comfortabel buiten kunt zitten.

De faciliteiten op het park

Op het park vindt u verschillende faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een overdekt zwembad met peuterbad, een bowlingbaan, een tennisbaan en een midgetgolfbaan. Voor de kinderen is er een speeltuin en een animatieteam voor de nodige activiteiten. De wellnessfaciliteiten op het park zijn uitgebreid met sauna’s, bubbelbaden en meer.

Op het park bevindt zich tevens een restaurant, pizzeria en snackbar. Hier kunt u terecht voor een heerlijk diner of een snelle hap.

De omgeving van Klein Vink

De omgeving van Klein Vink biedt volop mogelijkheden voor activiteiten. Zo kunt u een bezoek brengen aan het Thermaalbad Arcen, de Kasteeltuinen of het Nationaal Park De Maasduinen. Voor de kinderen is een bezoek aan attractiepark Toverland of de Apenheul in Apeldoorn een aanrader.

De prijs van KVW4

De prijs voor een weekend in KVW4 begint bij €257,- en kan oplopen tot €527,- afhankelijk van de periode waarin u verblijft. Een midweek in KVW4 begint bij €237,- en kan oplopen tot €507,- afhankelijk van de periode. Een week in KVW4 begint bij €357,- en kan oplopen tot €817,- afhankelijk van de periode en de duur van uw verblijf.

Conclusie

Bent u op zoek naar een rustige vakantie in eigen land? Dan is de accommodatie KVW4 op vakantiepark Klein Vink van Roompot zeker een aanrader. De bungalow is ruim en van alle gemakken voorzien en biedt volop privacy. Op het park zijn er tal van activiteiten voor jong en oud en in de omgeving is er genoeg te doen.

Veelgestelde vragen

1. Wat zijn de afmetingen van KVW4?

KVW4 heeft een oppervlakte van 70 vierkante meter.

2. Hoeveel personen kan KVW4 huisvesten?

KVW4 is geschikt voor 4 personen.

3. Is KVW4 geschikt voor kinderen?

Ja, KVW4 is geschikt voor gezinnen met kinderen. Op het vakantiepark zijn er diverse faciliteiten voor kinderen.

4. Wat zijn de check-in en check-out tijden bij Klein Vink?

De check-in tijd is vanaf 15.00 uur en de check-out tijd is voor 10.00 uur.

5. Zijn huisdieren toegestaan in KVW4?

Nee, helaas zijn huisdieren niet toegestaan in KVW4.

Over ons

Informatie