Comfort veld Q

Gemiddelde beoordeling
4.5/5
22.00
Artikelnummer: 552064 Categorie:

Beschrijving

Als je op zoek bent naar een ontspannen vakantie te midden van de natuur, dan is kamperen in Comfort veld Q op Roompot Klein Vink misschien iets voor jou. Deze accommodatie biedt een ruime kampeerplaats met moderne faciliteiten op een van de beste vakantieparken van Limburg. In deze gids ontdek je alles over deze accommodatie en waarom het de ideale plek is voor gezinnen en koppels die op zoek zijn naar een mooie kampeerervaring.

Over Roompot Klein Vink

Voordat we de Comfort veld Q accommodatie bekijken, is het belangrijk om te weten waar dit park zich bevindt en wat het te bieden heeft. Roompot Klein Vink ligt in het prachtige natuurgebied van Noord-Limburg, omringd door bossen en vennen. Het park heeft veel groene zones en biedt veel rust en stilte. Hier kun je wandelen, fietsen of gewoon ontspannen terwijl je geniet van de prachtige omgeving.

De Comfort kampeerplaats

Comfort veld Q is een kampeerplaats op Roompot Klein Vink die de juiste balans biedt tussen modern gemak en de natuurlijke omgeving. Het gebied is ontworpen om ruimte te bieden aan gezinnen en groepen die op zoek zijn naar een rustige en comfortabele kampeerervaring.

Specificaties

– De kampeerplaatsen zijn minstens 100 vierkante meter groot.
– Sommige kampeerplaatsen zijn omringd door groen, terwijl andere dicht bij het meer liggen.
– Het veld is voorzien van een moderne sanitairgebouw met warme douches en toiletten.
– Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van elektriciteit aansluitingen van 10 ampère, wat geschikt is voor de meeste kampeermiddelen.
– Er is een speeltuin op loopafstand van de kampeerplaatsen.
– Huisdieren zijn toegestaan op het veld.

Wat maakt Comfort veld Q speciaal?

De Comfort veld Q accommodatie biedt niet alleen moderne faciliteiten, maar ook tal van activiteiten die de natuurliefhebbers aanspreken. Zo kun je genieten van fiets- en wandeltochten, vissen in het nabijgelegen meer of gewoon ontspannen op de camping.

Voorzieningen op Roompot Klein Vink

Het kamperen in Comfort veld Q op Roompot Klein Vink betekent dat je toegang hebt tot alle voorzieningen die het park te bieden heeft:

Eten en drinken

Op het park zelf vind je een restaurant en een bar. Hier kun je genieten van een uitstekend menu en een breed aanbod van drankjes.

Activiteiten

Voor gezinnen met kinderen is er op Roompot Klein Vink veel te doen, waaronder:
– Waterspeelplaats
– Zwembad met piratenbad
– Binnen- en buitenspeeltuin
– Kinderanimatieprogramma’s

Omgeving

Roompot Klein Vink ligt in de buurt van verschillende steden in Noord-Limburg, zoals Venlo en Roermond. Hier kun je genieten van een breed scala aan activiteiten en bezienswaardigheden.

Hoe te boeken

Je kunt je kampeervakantie in Comfort veld Q op Roompot Klein Vink boeken via de officiële website van Roompot.

Conclusie

Comfort veld Q op Roompot Klein Vink is de ideale plek voor gezinnen en koppels die op zoek zijn naar een ontspannen kampeerervaring met moderne voorzieningen om van te genieten. De kampeerplaatsen zijn ruim en bieden een mooie uitvalsbasis om te wandelen, fietsen of gewoon te genieten van de prachtige omgeving. Boek vandaag nog via de officiële website van Roompot en geniet van de perfecte vakantie in Limburg.

Veelgestelde vragen

1. Zijn huisdieren toegestaan in Comfort veld Q op Roompot Klein Vink?

Ja, huisdieren zijn toegestaan op het veld.

2. Moet ik mijn eigen kampeermiddel meenemen?

Ja, je moet je eigen kampeermiddel meenemen. Roompot Klein Vink biedt geen kampeermiddelen aan.

3. Zijn er supermarkten in de buurt van het park?

Ja, er zijn verschillende supermarkten op loopafstand van het park.

4. Kan ik mijn verblijf nog wijzigen na het boeken?

Ja, je kunt je verblijf wijzigen nadat je hebt geboekt. Neem contact op met de klantenservice van Roompot voor meer informatie.

5. Kan ik op elk moment van het jaar in Comfort veld Q kamperen op Roompot Klein Vink?

Nee, Comfort veld Q is alleen beschikbaar tijdens het kampeerseizoen van Roompot Klein Vink, van maart tot en met oktober.

Over ons

Informatie