T6BM

Gemiddelde beoordeling
4.5/5
382.00
Artikelnummer: 553410 Categorie:

Beschrijving

Als je op zoek bent naar een uitstekende accommodatie op het prachtige eiland Texel, dan is de T6BM bungalow op het Kustpark Texel een geweldige optie om te overwegen. Het biedt het comfort van thuis en de schilderachtige charme van Texel in één pakket. In dit artikel gaan we dieper in op de mogelijkheden van deze accommodatie, zodat je een goed beeld krijgt van wat je kunt verwachten.

Over de accommodatie

De T6BM bungalow is een mooie, vrijstaande accommodatie op het Kustpark Texel. Het biedt genoeg ruimte voor maximaal 6 personen en is daarom ideaal voor een familievakantie of een trip met een groep vrienden. De accommodatie is modern en comfortabel ingericht, wat zorgt voor een gezellige sfeer.

Interieur van de accommodatie

De T6BM bungalow is uitgerust met alle benodigdheden voor een aangenaam verblijf. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed en twee met elk twee eenpersoonsbedden. Er is ook een ruime woonkamer met een flatscreen-tv en een open keuken met alle benodigde keukengerei, waaronder een koelkast, een 4-pits gasfornuis, een magnetron en een koffiezetapparaat. Bovendien is er een eethoek met voldoende stoelen voor 6 personen.

Faciliteiten in de accommodatie

De T6BM bungalow is van alle gemakken voorzien. Er is gratis WiFi beschikbaar voor de gasten, wat zeker voor de jongere gasten interessant is. Bovendien beschikt de accommodatie over een eigen terras met terrasmeubilair waar je kunt genieten van het buitenleven. Parkeergelegenheid is ook beschikbaar bij de accommodatie.

Faciliteiten bij het park

Kustpark Texel heeft tal van faciliteiten die je verblijf nog beter zullen maken. Er is bijvoorbeeld een verwarmd buitenzwembad waar je kunt genieten van een verfrissende duik, ongeacht het weer. Daarnaast is er een speeltuin voor de jongere gasten en een sportveld voor sportlievelingen. Het park biedt ook fietsenverhuur en een restaurant, zodat je altijd de mogelijkheid hebt om lekker te eten.

Locatie van de accommodatie

De T6BM bungalow is gelegen in het noorden van Texel. Het bevindt zich op slechts 600 meter van het dichtstbijzijnde zandstrand, waar je heerlijk kunt zonnebaden en genieten van de Noordzee. Ook het centrum van De Koog ligt op slechts 3 km afstand, waar je tal van restaurants en winkels kunt vinden.

Activiteiten in de omgeving

Op Texel is er genoeg te doen voor jong en oud. Zo kun je het eiland verkennen met de fiets of met de auto, of genieten van de prachtige natuur tijdens een wandeling. Bovendien zijn er tal van watersportactiviteiten beschikbaar, zoals windsurfen, kajakken en kitesurfen. Voor kinderen is een bezoek aan Ecomare zeker de moeite waard, waar ze zeehonden en andere zeedieren kunnen zien.

Hoe boek je de accommodatie?

De T6BM bungalow kan eenvoudig en snel online worden geboekt via de website van Roompot. Hier vind je alle beschikbare data en prijzen voor deze accommodatie. Boek nu en zorg ervoor dat je vakantie op Texel een onvergetelijk succes wordt!

Conclusie

De T6BM bungalow op Kustpark Texel biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en aangenaam verblijf op Texel. De accommodatie is modern en goed uitgerust, en het park biedt tal van faciliteiten voor jong en oud. Bovendien is de locatie perfect voor vakantiegangers die willen genieten van de natuur en de zee. Boek nu en geniet van een geweldige vakantie op Texel!

Veelgestelde vragen

1. Kun je huisdieren meenemen naar de accommodatie?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan in de T6BM bungalow op het Kustpark Texel.

2. Is er airconditioning aanwezig in de accommodatie?

Nee, er is geen airconditioning aanwezig in de T6BM bungalow op het Kustpark Texel.

3. Is bedlinnen inbegrepen bij de accommodatie?

Ja, bedlinnen is inbegrepen bij de T6BM bungalow op het Kustpark Texel. Handdoeken en keukenlinnen zijn niet inbegrepen, maar kunnen worden gehuurd bij de receptie van het park.

4. Is er een wasmachine en/of droger aanwezig in de accommodatie?

Nee, er is geen wasmachine en/of droger aanwezig in de T6BM bungalow op het Kustpark Texel. Er is wel een wasserette op het park waar je tegen betaling gebruik van kunt maken.

5. Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij de accommodatie?

Ja, er is parkeergelegenheid beschikbaar bij de T6BM bungalow op het Kustpark Texel. Maximaal één auto kan geparkeerd worden bij de accommodatie. Extra auto’s dienen op de algemene parkeerplaats van het park gezet te worden.

Over ons

Informatie