Watervilla 9A Luxe

Gemiddelde beoordeling
4.5/5
575.00
Artikelnummer: 567049 Categorie:

Beschrijving

Als je op zoek bent naar een luxueuze accommodatie aan de Zee, is Watervilla 9A Luxe zeker een aanrader. Deze accommodatie is gelegen in Noordzee Residence Cadzand-Bad en is geschikt voor maximaal 8 personen. In dit artikel zullen we de kenmerken van de Watervilla 9A Luxe bespreken, waaronder de locatie, faciliteiten en recreatiemogelijkheden.

Kenmerken Watervilla 9A Luxe

Ligging

De Watervilla 9A Luxe bevindt zich in Noordzee Residence Cadzand-Bad, gelegen in Zeeland. Deze accommodatie is direct gelegen aan de jachthaven en biedt uitzicht op het water.

Indeling van de Villa

De Watervilla 9A Luxe is voorzien van een ruime woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, 4 slaapkamers en 2 badkamers. In totaal zijn er 8 slaapplaatsen in deze villa.

Faciliteiten

De villa is voorzien van alle luxe faciliteiten die je van een comfortabele vakantie mag verwachten. Zo is er een vaatwasser, wasmachine en droger aanwezig. Daarnaast beschikt de villa ook over een flatscreen-tv, dvd-speler en gratis WiFi.

Recreatiemogelijkheden

In de omgeving van de Watervilla 9A Luxe zijn er tal van recreatiemogelijkheden te vinden. Zo is er een overdekt zwembad, zijn er verschillende speeltuinen en is er een sportveld. Daarnaast zijn er ook fietsen te huur en zijn er verschillende watersportactiviteiten mogelijk in de jachthaven.

Tips bij het huren van Watervilla 9A Luxe

Reserveer op tijd

Als je op zoek bent naar een accommodatie met zoveel luxe faciliteiten en een goede locatie, is het belangrijk om op tijd te reserveren. De Watervilla 9A Luxe is zeer populair en vaak snel volgeboekt.

Neem contact op met de verhuurder

Als je vragen hebt over de accommodatie of de omgeving, aarzel dan niet om contact op te nemen met de verhuurder. Zij kunnen je vaak voorzien van handige tips en informatie.

Huur fietsen

In de omgeving van de Watervilla 9A Luxe zijn er tal van fietsroutes te vinden. Huur een fiets en ontdek de prachtige omgeving op eigen tempo.

Probeer de lokale gerechten

In de omgeving van Noordzee Residence Cadzand-Bad zijn er vele restaurants en eetgelegenheden te vinden. Probeer eens de lokale specialiteiten voor een smaakvolle ervaring.

Breng een bezoek aan de lokale bezienswaardigheden

Er zijn tal van lokale bezienswaardigheden te vinden in de omgeving van Noordzee Residence Cadzand-Bad. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het nabijgelegen Knokke of ontdek de historische stad Brugge.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een luxueuze accommodatie met spectaculair uitzicht op het water, dan is Watervilla 9A Luxe zeker een aanrader. De villa is van alle gemakken voorzien en er zijn tal van recreatiemogelijkheden in de buurt te vinden. Reserveer op tijd en geniet van een ontspannen vakantie aan de Zee.

Veelgestelde vragen

1. Hoeveel slaapplaatsen zijn er in de Watervilla 9A Luxe?
2. Kan ik mijn huisdier meenemen naar de accommodatie?
3. Is er een zwembad aanwezig bij de accommodatie?
4. Kan ik de accommodatie boeken voor een weekend?
5. Hoe ver is de accommodatie gelegen van het strand?

Antwoorden op de veelgestelde vragen

1. Er zijn 8 slaapplaatsen aanwezig in de Watervilla 9A Luxe.
2. Helaas zijn huisdieren niet toegestaan in de Watervilla 9A Luxe.
3. Ja, er is een overdekt zwembad aanwezig bij de accommodatie.
4. Het is mogelijk om de accommodatie voor een weekend te boeken, maar houd er rekening mee dat deze vaak snel volgeboekt zijn.
5. De accommodatie bevindt zich op loopafstand van het strand, je kunt binnen enkele minuten genieten van de Zee.

Over ons

Informatie