Campingentertainment op Camping Dishoek: Wat is er te doen op Camping Dishoek als de zon ondergaat? Wij hebben onze favorieten verzameld.

Of je nu op zoek bent naar avondentertainment voor de hele familie, of gewoon een gezellig en ontspannen nachtje wilt doorbrengen op de camping, Camping Dishoek heeft voor iedereen iets te bieden. Van leuke activiteiten voor kinderen tot sfeervolle thema-avonden, er is altijd wel iets te doen als de zon ondergaat. Hier zijn onze favoriete manieren om je avonden door te brengen op Camping Dishoek:

1. Kampvuuravonden

Er is niets zo gezellig als het samen zitten rond een knisperend kampvuur. Op Camping Dishoek worden er regelmatig kampvuuravonden georganiseerd, compleet met marshmallows en gitaarmuziek. Een perfecte manier om je avond door te brengen onder de sterren.

2. Bingo-avonden

Bingo-avonden zijn altijd een succes op de camping. Op Camping Dishoek wordt dit dan ook regelmatig georganiseerd. Spanning en gezelligheid gegarandeerd!

3. Filmavonden

Op sommige avonden presenteert Camping Dishoek leuke films op groot scherm. Neem wat popcorn mee, slaapzak en kussens, en geniet van een avondfilm in de buitenlucht.

4. Gezellige Barbecue avonden

Camping Dishoek organiseert regelmatig barbecue avonden – een perfecte manier om nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van heerlijk eten. Reserveer wel op tijd, want deze avonden zijn vaak snel volgeboekt!

5. Thema-avonden

Camping Dishoek organiseert ook regelmatig thema-avonden, zoals een Mexicaanse avond of een Hollandse avond met stamppot. Deze avonden zijn erg leuk voor gezinnen met kinderen, en bieden een geweldige gelegenheid om andere gasten te ontmoeten.

6. Disco-avonden

Op Camping Dishoek kun je ook je dansschoenen aantrekken en lekker los gaan op de disco-avonden. Deze avonden zijn erg populair bij de tieners en jong volwassenen, en zorgen voor een gezellige sfeer op de camping.

7. Jeu de Boules

Als je op zoek bent naar iets rustigers, kun je altijd een potje jeu de boules spelen. Dit is een echte campingklassieker en een leuke manier om te ontspannen na een drukke dag.

8. Karaoke-avonden

Heb je ooit al eens willen zingen voor publiek? Op Camping Dishoek kun je de ster van de avond worden tijdens de karaoke-avonden. Een geweldige manier om je zenuwen te overwinnen!

9. Nachtwandelingen

Als je liever iets actiever wilt doen, zijn de nachtwandelingen op Camping Dishoek echt iets voor jou. Beleef de camping eens op een hele andere manier, met alleen het schijnsel van de maan om je te begeleiden.

10. Kinderdisco

Ook de kleintjes kunnen op Camping Dishoek lekker los gaan op de kinderdisco. Dansen, knutselen en spelletjes spelen met hun leeftijdsgenootjes, terwijl de ouders rustig een drankje kunnen drinken aan de bar.

11. Live muziek op het terras

Camping Dishoek organiseert regelmatig live muziek op het terras. Geniet van een heerlijk drankje en ontspan met de geweldige muziek van lokale artiesten.

12. Sterren kijken met een telescoop

Op sommige avonden gebeurt het – de sterren staan ​​op één lijn, en de lucht is compleet helder. Camping Dishoek biedt een fantastische mogelijkheid om de sterren te bewonderen met een telescoop en een astronomie-expert.

13. Nachtfotografie

Als je avontuurlijker bent ingesteld, kun je proberen om enkele prachtige nachtfoto’s te maken van Camping Dishoek. Of je nu met je smartphone of met een professionele camera fotografeert, er is altijd iets bijzonders te zien.

14. Verhalenverteller

Op diverse avonden worden er spannende verhalen verteld over de geschiedenis van de omgeving. Een mysterieuze man met een hoed en een houten pijp, vertellen je alles over de oude toren en het geheime fort.

15. Kaartavonden

Als je een fan bent van kaart, dan heeft Camping Dishoek ook wat te bieden. Kom op sfeervolle wijze kaarten met andere gasten, de winnaar trakteert!

Of je nu van plan bent om veel tijd op de camping door te brengen of gewoon wat avondentertainment zoekt tijdens je verblijf, Camping Dishoek biedt altijd wel wat amusement. Van een rustige nachtwandeling tot een uitbundige disco-avond, er zijn tal van manieren om je avonden door te brengen op deze gezellige camping aan de kust. Reserveer snel en mis niets van het vermakelijke nachtleven!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de openingstijden van de bar op Camping Dishoek?

De bar is dagelijks open vanaf 16:00 uur.

Moet ik mij inschrijven voor evenementen op Camping Dishoek?

Het is aanbevolen om op voorhand te reserveren voor evenementen, om zeker te zijn van een plaatsje.

Zijn alle evenementen op Camping Dishoek gratis?

Sommige evenementen zijn gratis, terwijl andere een kleine toeslag vereisen. Dit wordt duidelijk gecommuniceerd in de evenementenkalender van Camping Dishoek.

Is er WiFi beschikbaar op Camping Dishoek?

Ja, er is WiFi beschikbaar op Camping Dishoek.

Mag ik alcohol drinken op het terrein?

Ja, maar alcohol mag alleen in de bar en het restaurant worden geconsumeerd. Hou er rekening mee dat overmatig drinken niet wordt getolereerd.

Over ons

Informatie