De beste activiteiten om te doen tijdens een verblijf op Vakantiepark Hunzedal

Vakantiepark Hunzedal is de ideale bestemming voor een ontspannen vakantie in de natuur. Het park biedt tal van activiteiten voor jong en oud. In dit artikel zullen we de beste activiteiten bespreken die je kunt doen tijdens een verblijf op Vakantiepark Hunzedal.

Wandelen en fietsen

Een van de beste manieren om te genieten van de natuur om je heen is door te wandelen of fietsen. Op en rond Vakantiepark Hunzedal zijn er tal van mooie wandel- en fietsroutes beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld door de bossen wandelen of fietsen langs de rivier de Hunze.

Mountainbike parcours

Als je van avontuur houdt, kun je het mountainbike parcours op het park uitproberen. Het parcours heeft diverse moeilijkheidsgraden, waardoor het geschikt is voor zowel beginners als gevorderde mountainbikers.

Huur een fiets

Als je geen eigen fiets hebt meegenomen, geen probleem. Op Vakantiepark Hunzedal kun je fietsen huren, zodat je gemakkelijk de omgeving kunt verkennen.

Zwemmen

Op Vakantiepark Hunzedal is er een groot subtropisch zwembad. Het zwembad heeft verschillende baden en glijbanen, en is voorzien van een sauna en wellnessfaciliteiten. Hier kun je heerlijk ontspannen en genieten van het water.

Speel- en zonneweide

Naast het zwembad is er een speel- en zonneweide waar je kunt relaxen en spelen. Er zijn diverse speeltoestellen en er is genoeg ruimte om te zonnebaden.

Vissen en kanoën

De Hunze is een mooie rivier waar je kunt vissen en kanoën. Op Vakantiepark Hunzedal kun je een kano huren en de rivier verkennen. Je kunt ook je eigen vishengel meenemen en vissen op de visvijver op het park.

Kano arrangement

Als je nog nooit gekanood hebt, kun je een kano arrangement boeken. Dit arrangement is inclusief een kano, peddels, zwemvesten en een routebeschrijving. Zo kun je op een veilige manier de rivier verkennen.

Indoor activiteiten

Op Vakantiepark Hunzedal zijn er ook leuke indoor activiteiten te doen. Zo kun je bowlen op de bowlingbaan of een potje poolen. Daarnaast is er een indoorspeeltuin voor kinderen.

Glow in the dark midgetgolf

Een leuk spelletje om te spelen met het hele gezin is glow in the dark midgetgolf. Dit is een midgetgolf parcours met oplichtende elementen, wat het spelen extra leuk maakt.

Escape room

Wil je iets uitdagends doen? Probeer dan de escape room op het park. Hierbij moet je samenwerken en puzzels oplossen om binnen een uur te ontsnappen uit de kamer.

Overige activiteiten

Tot slot zijn er nog andere activiteiten die je kunt doen tijdens een verblijf op Vakantiepark Hunzedal. Hierbij kun je denken aan:

Tennis en voetbal

Op het park zijn er tennisbanen en een voetbalveld aanwezig. Je kunt dus lekker sportief bezig zijn tijdens je vakantie.

Kinderboerderij

Kinderen zullen genieten van de kinderboerderij op het park. Hier kunnen ze geiten, kippen en andere dieren bekijken en aaien.

Dagje uit

Je kunt vanuit Vakantiepark Hunzedal ook gemakkelijk een dagje uit plannen. Bezoek bijvoorbeeld het Drents Museum in Assen of ga naar Wildlands Adventure Zoo Emmen.

Vakantiepark Hunzedal biedt tal van activiteiten voor jong en oud. Of je nu wilt wandelen, zwemmen, vissen, kanoën of indoor activiteiten wilt doen, op dit park zul je je niet snel vervelen. Plan ook vooral een dagje uit om nog meer van de omgeving te zien.

Welke outdoor activiteiten zijn er nog meer te doen op Vakantiepark Hunzedal?

Er zijn nog meer outdoor activiteiten te doen op Vakantiepark Hunzedal, zoals boogschieten, tafeltennis, jeu de boules, en een survival parcours.

Kan ik op Vakantiepark Hunzedal ook eten en drinken?

Ja, er zijn diverse horecagelegenheden op het park waar je terecht kunt voor een hapje en drankje.

Kan ik overnachten op Vakantiepark Hunzedal?

Ja, Vakantiepark Hunzedal biedt verschillende accommodaties aan, zoals bungalows en stacaravans.

Is Vakantiepark Hunzedal geschikt voor gezinnen met kinderen?

Ja, er zijn tal van activiteiten en faciliteiten speciaal voor kinderen, zoals een indoorspeeltuin en een kinderboerderij.

Is Vakantiepark Hunzedal geschikt voor huisdieren?

Ja, Vakantiepark Hunzedal is huisdiervriendelijk. Er zijn speciale huisdiervriendelijke accommodaties beschikbaar.

Over ons

Informatie