De beste attracties in HANSA-PARK Resort am Meer: Een complete gids

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke vakantie in Duitsland, dan is HANSA-PARK Resort am Meer de perfecte bestemming voor jou. Het resort is gelegen naast de Oostzee en biedt entertainment en attracties voor alle leeftijden. In deze complete gids bespreken we de beste attracties in HANSA-PARK Resort am Meer, zodat je het maximale uit je bezoek kunt halen.

1. Kärnan

Kärnan is de iconische achtbaan van het park en biedt een onvergetelijke ervaring. Het is een van de hoogste en snelste achtbanen in Europa. De rit gaat door verschillende loopings en bochten en biedt een adembenemend uitzicht over de zee.

2. Fluch von Novgorod

Fluch von Novgorod is een van de meest spannende attracties in het park. Het is een achtbaan met een verticale drop van 97 graden en een snelheid tot wel 100 km/u. Het thema van de attractie is gebaseerd op de middeleeuwse stad Novgorod.

3. Highlander

Highlander is de grootste zweefmolen ter wereld en biedt een waanzinnig uitzicht over de Oostzee. De attractie draait op een hoogte van 120 meter en heeft een diameter van 80 meter.

4. Das verrückte Hotel Tartüff

Het thema van dit hotel is gebaseerd op het beroemde toneelstuk ‘Tartuffe’ van Molière. Het hotel is een attractie op zich, met kamers die op hun kop staan en gangen die als een doolhof zijn ontworpen.

5. Der kleine Zar

Der kleine Zar is een attractie speciaal ontworpen voor de jonge bezoekers van het park. Het is een interactieve dark ride waarbij kinderen op jacht gaan naar schatjes.

6. Pirates of the Caribbean

Pirates of the Caribbean is een boottocht door een sprookjesachtige omgeving. Je vaart onder andere langs een piratenschip en een fort.

7. Nessie

Nessie is een traditionele achtbaan die al sinds 1980 in het park staat. Het is een van de populairste attracties in het park en biedt veel spanning en sensatie.

8. Crazy Mine

Crazy Mine is een dark ride waarbij je in een mijnkarretje door een ondergronds labyrint rijdt.

9. Superwirbel

Superwirbel is een theekopjesattractie, maar dan net even anders. Het is een spectaculaire attractie waarbij de theekopjes rondjes draaien op een 20 meter hoge toren.

10. Rio Dorado

Rio Dorado is een wildwaterbaan die je meeneemt naar de jungle. Het is een spannende attractie waarbij je door stroomversnellingen vaart en door watervallen stort.

11. Der kleine Zar Winterspaß

Ook in de winter hoef je je in HANSA-PARK Resort am Meer niet te vervelen. Der kleine Zar Winterspaß is een speciale attractie die alleen in de wintermaanden geopend is. Het is een interactieve dark ride waarbij kinderen op jacht gaan naar schatjes in een winters landschap.

12. Butterfly

Butterfly is een vliegattractie waarbij je rondjes draait in de lucht. Het is een leuke attractie voor jong en oud.

13. Sky Flyer

Sky Flyer is een zweefattractie waarbij je in een zitje rondjes draait op 45 meter hoogte. Het uitzicht over de zee en het park is adembenemend.

14. Flying Swing

Flying Swing is een zweefmolen waarbij je in een gondel rondjes draait. Het is een leuke attractie voor het hele gezin.

15. Jumpin’ Star

Jumpin’ Star is een attractie waarbij je in een karretje heen en weer springt op een muziekritme. Het is een leuke attractie voor jong en oud.

Als je van plan bent om HANSA-PARK Resort am Meer te bezoeken, zorg er dan voor dat je deze attracties niet overslaat. Ze zijn stuk voor stuk de moeite waard en bieden een onvergetelijke ervaring.

HANSA-PARK Resort am Meer is een geweldige vakantiebestemming voor gezinnen en avonturiers. Het park biedt een verscheidenheid aan attracties en entertainment voor alle leeftijden. De bovenstaande attracties zijn slechts enkele hoogtepunten van het park en zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Zorg ervoor dat je tijdens je bezoek aan HANSA-PARK Resort am Meer deze attracties niet mist.

1. Zijn er nog andere attracties in HANSA-PARK Resort am Meer?
Ja, het park heeft meer dan 40 attracties en entertainment, naast de bovengenoemde.

2. Kan ik mijn eigen eten en drinken meenemen naar het park?
Ja, je mag je eigen eten en drinken meenemen naar het park. Er zijn ook restaurants en eetgelegenheden in het park zelf.

3. Heeft HANSA-PARK Resort am Meer ook overnachtingsmogelijkheden?
Ja, het park heeft verschillende accommodaties, waaronder hotels en vakantiewoningen.

4. Moet ik extra betalen voor de attracties in HANSA-PARK Resort am Meer?
Nee, als je een toegangskaartje hebt gekocht voor het park, dan zijn de attracties inbegrepen.

5. Is HANSA-PARK Resort am Meer geschikt voor kinderen?
Ja, het park heeft speciale attracties en entertainment voor de jongere bezoekers, maar ook voor volwassenen is er genoeg te beleven.

Over ons

Informatie