De beste manieren om te ontspannen en genieten van de natuur bij Camping Bella Austria

Camping Bella Austria biedt een prachtige omgeving om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van de natuur. Hier zijn de beste manieren om te ontspannen en te genieten van de omgeving.

1. Verken de omgeving op de fiets

Fietsen is een van de beste manieren om de omgeving van Camping Bella Austria te verkennen. Er zijn tal van fietspaden die door de bergen en bossen slingeren. Je kunt ook fietsen huren op de camping zelf.

2. Ga wandelen

Wandelen is een andere geweldige manier om de omgeving te verkennen. Er zijn verschillende wandelpaden die langs schilderachtige rivieren, watervallen en schilderachtige bergmeren slingeren.

3. Ga vissen

Vissen is een andere populaire activiteit bij Camping Bella Austria. En met zoveel rivieren en meren in de omgeving, zul je genoeg mogelijkheden hebben om je hengel uit te gooien.

4. Ontspan bij het zwembad

Camping Bella Austria beschikt over een zwembad waar je kunt ontspannen en afkoelen. Er zijn ligstoelen en parasols beschikbaar om te zonnebaden.

5. Verken het nabijgelegen dorpje

Het nabijgelegen dorpje Fischbach biedt een charmante sfeer en is perfect om te verkennen. Je kunt genieten van een heerlijke kop koffie in een café, winkelen bij een plaatselijke markt of gewoon genieten van de rustige straatjes.

6. Doe mee aan de activiteiten op de camping

Camping Bella Austria biedt een scala aan activiteiten, van volleybal- en voetbaltoernooien tot wijnproeverijen en yogalessen. Er is voor elk wat wils.

7. Neem de kinderen mee naar de speeltuin

Als je met kinderen reist, is de speeltuin op de camping een must-see. Er zijn schommels, glijbanen en klimrekken om de kinderen bezig te houden.

8. Maak een dagtocht naar Graz

Graz, de hoofdstad van Stiermarken, ligt op slechts 45 minuten rijden van Camping Bella Austria. Het is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden, zoals de Uhrturm en de Schlossberg.

9. Ontdek de lokale keuken

Terwijl je bij Camping Bella Austria bent, mag je de lokale keuken niet missen. Probeer de traditionele gerechten van Stiermarken, zoals Käferbohnen of Schnitzel.

10. Geniet van een avond bij het kampvuur

Een avond bij het kampvuur doorbrengen is een geweldige manier om te ontspannen en de natuur te waarderen. Camping Bella Austria biedt vuurplaatsen voor haar gasten.

11. Ga naar de sauna

Als je echt wilt ontspannen, biedt Camping Bella Austria ook een sauna om te genieten van een moment van rust en stilte.

12. Ga paardrijden

Paardrijden is een andere populaire activiteit bij Camping Bella Austria. Er zijn verschillende maneges in de buurt waar je kunt paardrijden door het prachtige landschap.

13. Neem deel aan een wijnproeverij

Stiermarken is een belangrijk wijngebied, en er zijn verschillende wijngaarden in de buurt. Het is een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van een lokaal geproduceerde fles wijn.

14. Bezoek een kasteel

Er zijn verschillende kastelen in de buurt van Camping Bella Austria, zoals Schloss Wolfsberg en Schloss Waldenstein. Het is een geweldige manier om de rijke geschiedenis van de regio te ontdekken.

15. Ga op zoek naar wilde dieren

Met zoveel natuurlijke gebieden in de buurt, is er altijd de mogelijkheid om wilde dieren te spotten, zoals herten, vossen en eekhoorns.

Camping Bella Austria biedt eindeloze mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van de natuur. Van wandelen en fietsen tot vissen en paardrijden, er is voor elk wat wils. Geniet van de lokale keuken, ontdek de nabijgelegen dorpjes en maak dagtochten naar steden als Graz. Wil je echt ontspannen? Bezoek dan de sauna of geniet van een gezellige avond bij het kampvuur.

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten van het weer tijdens mijn verblijf op Camping Bella Austria?

Het weer in Stiermarken kan variëren, afhankelijk van het seizoen. In de zomermaanden kun je warme dagen verwachten, perfect voor zwemmen en zonnebaden. In de wintermaanden kun je rekenen op sneeuw en koude temperaturen.

Is er WiFi beschikbaar op Camping Bella Austria?

Ja, er is WiFi beschikbaar op de camping tegen een kleine vergoeding.

Kan ik fietsen huren op Camping Bella Austria?

Ja, fietsen zijn te huur op de camping zelf.

Zijn er huisdieren toegestaan op Camping Bella Austria?

Ja, huisdieren zijn toegestaan op de camping. Houd er rekening mee dat er mogelijk extra kosten zijn verbonden aan huisdieren.

Moet ik reserveren voor activiteiten op Camping Bella Austria?

Sommige activiteiten kunnen vooraf worden geboekt, terwijl andere activiteiten op de dag zelf worden georganiseerd. Het is raadzaam om vooraf te informeren en te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Over ons

Informatie