De beste plekken om te eten en drinken op Camping Village Poljana

Als je van plan bent om Camping Village Poljana in Kroatië te bezoeken, wil je natuurlijk weten waar je de beste plekken vindt om heerlijk te eten en te drinken. Gelukkig heeft deze camping tal van opties om uit te kiezen, van restaurants en bars tot cafés en ijssalons. Hier zijn enkele van de beste plekken om te eten en drinken op Camping Village Poljana.

1. Restaurant “Borik”

Het restaurant “Borik” biedt een niet te missen culinaire ervaring. Het menu bevat een breed scala aan gerechten, van verse vis tot vleesgerechten en vegetarische opties. Het restaurant biedt ook themadiners en livemuziek.

2. Restaurant “Ulika”

Restaurant “Ulika” bevindt zich aan de waterkant en biedt een spectaculair uitzicht op de haven. Het menu heeft een uitstekende selectie van mediterrane gerechten en er is een speciaal kindermenu beschikbaar.

2.1 Loungebar “Ulika”

Boven het restaurant bevindt zich de loungebar “Ulika”. Geniet hier van heerlijke cocktails en wijnen terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op de zee.

3. Pizzeria “Vesuvio”

Voor de liefhebbers van Italiaans eten is er de pizzeria “Vesuvio”. Hier kun je genieten van heerlijke pizza’s, pasta’s en salades. Er zijn ook glutenvrije opties beschikbaar.

3.1 IJssalon “Vesuvio”

Na het eten kun je bij de ijssalon van “Vesuvio” terecht voor een heerlijk ijsje. Het ijs wordt dagelijks vers bereid en er zijn tal van smaken om uit te kiezen.

4. Pizzeria “Camping Poljana”

De pizzeria “Camping Poljana” biedt een breed scala aan pizza’s, pasta’s, salades en andere Italiaanse gerechten. Er zijn ook vegetarische en glutenvrije opties beschikbaar.

4.1 Bar “Camping Poljana”

De bar bij de pizzeria serveert heerlijke cocktails, wijnen en bieren. Daarnaast zijn er ook lichte snacks beschikbaar.

5. IJssalon “Camping Poljana”

De ijssalon van “Camping Poljana” biedt een breed scala aan verse ijsjes en sorbets. Er zijn ook speciale ijscoupes beschikbaar.

6. Barbecue-plekken

Als je zelf wilt koken is er de mogelijkheid om een barbecue-plek te reserveren. Op deze manier kun je genieten van de buitenlucht en zelf het barbecueën ervaren.

7. Supermarkt

Voor degenen die zelf willen koken, is er in de supermarkt een ruim assortiment aan verse producten en boodschappen verkrijgbaar.

Van restaurants en bars tot cafés en ijssalons, Camping Village Poljana heeft voor elk wat wils als het gaat om lekker eten en drinken. Er zijn verschillende ambiance-opties en culinaire lekkernijen om uit te kiezen. Of je nu zin hebt in een pizza, een stuk vlees of verse vis, je zult zeker iets vinden om van te genieten.

1. Is er een kindermenu beschikbaar in de restaurants?

Ja, de meeste restaurants hebben een speciaal kindermenu dat kindvriendelijke gerechten biedt.

2. Zijn er vegetarische en glutenvrije opties beschikbaar?

Ja, bij de meeste restaurants zijn er vegetarische en glutenvrije opties beschikbaar. In sommige gevallen zijn aparte menu’s beschikbaar.

3. Wat zijn themadiners?

Themadiners zijn speciale diners die doorgaans op bepaalde dagen of avonden worden georganiseerd en waarbij het menu is aangepast aan een bepaald thema, zoals Italiaanse avond of visavond.

4. Moet ik reserveren voor de barbecue-plekken?

Ja, voor de barbecue-plekken moet je van tevoren reserveren.

5. Is er een visrestaurant op de camping?

Ja, er zijn verschillende restaurants die gespecialiseerd zijn in visgerechten, zoals restaurant “Borik” en “Ulika”.

Over ons

Informatie