De beste restaurants en cafés van Aarlanderveen: waar moet je geweest zijn?

Als je op zoek bent naar een leuke plek om te eten of te drinken, dan is Aarlanderveen zeker een bezoekje waard! Het is een klein en gezellig dorpje in de provincie Zuid-Holland met een aantal geweldige restaurants en cafés. Hier zijn de beste plekken om te eten en drinken in Aarlanderveen:

Restaurant Aarlanderveen

Dit gezellige restaurant is gevestigd in een oude boerderij en serveert heerlijke gerechten. Het menu biedt een ruime keuze aan gerechten, van vlees tot vis en vegetarisch. De gerechten worden gemaakt van lokale en seizoensgebonden producten en zijn van hoge kwaliteit. Een aanrader is het chef’s menu, waarbij je kunt genieten van meerdere gangen.

Adres: Korteraarseweg 68, 2445 AB Aarlanderveen

De Haven van Aarlanderveen

Dit restaurant is gevestigd aan de haven en heeft een prachtig uitzicht op het water. Het menu biedt een ruime keuze aan visgerechten, maar ook vlees- en vegetarische gerechten staan op de menukaart. Tip: probeer de beroemde “Havenburger”, een heerlijk sappige burger met frietjes.

Adres: Kerkvaartsweg 5, 2445 AB Aarlanderveen

Café-restaurant “De parlevinker

Dit café-restaurant is gevestigd aan de rand van Aarlanderveen en heeft een prachtig terras met uitzicht op de polders. Het menu biedt een ruime keuze aan klassieke gerechten, maar ook verrassende gerechten zoals een rib-eye steak met truffelolie. Vergeet niet om een drankje te bestellen bij het vriendelijke personeel.

Adres: Oostkanaalweg 1, 2461 GE Aarlanderveen

Grand Café A-Loca

Dit moderne Grand Café ligt aan de Korteraarseweg en serveert heerlijke gerechten. Het menu biedt een combinatie van internationale gerechten en Nederlandse specialiteiten. Verder is er een uitgebreide wijnkaart en kun je van een heerlijk biertje genieten op het terras.

Adres: Korteraarseweg 142, 2445 AZ Aarlanderveen

Café-restaurant De Vierde Pijler

Dit gezellige café-restaurant is gevestigd in een historisch pand en heeft een warme uitstraling. Het menu biedt een ruime keuze aan verse seizoensgebonden gerechten. Tip: probeer de saté van varkenshaas met huisgemaakte pindasaus.

Adres: Kleiweg 26, 2445 AV Aarlanderveen

Café-bar Graaf van Blois

Dit café-bar is gevestigd in het hart van Aarlanderveen en heeft een leuk terras op de Markt. Het menu biedt een ruime keuze aan gerechten, van klassieke snacks tot uitgebreide maaltijden. Het is ook een leuke plek voor een drankje met vrienden.

Adres: Markt 20, 2445 AB Aarlanderveen

Conclusie

Aarlanderveen heeft veel te bieden op het gebied van eten en drinken. Elk restaurant en café is uniek en biedt zijn eigen specialiteiten. Of je nu zin hebt in vis, vlees, vegetarisch of gewoon een lekker drankje, er is voor elk wat wils. Vergeet niet om een van de bovengenoemde plekken te bezoeken tijdens je volgende bezoek aan Aarlanderveen.

Veelgestelde vragen

1. Welk restaurant in Aarlanderveen serveert de beste burger?
– De Haven van Aarlanderveen serveert een uitstekende Havenburger.

2. Welk café in Aarlanderveen heeft het beste terras?
– Café-restaurant “De parlevinker” heeft een mooi terras aan de rand van Aarlanderveen met uitzicht op de polders.

3. Is er een vegetarisch restaurant in Aarlanderveen?
– Hoewel alle restaurants vegetarische gerechten op hun menu hebben staan, is er geen specifiek vegetarisch restaurant in Aarlanderveen.

4. Kan ik ook online reserveren?
– Ja, alle restaurants hebben een website waar je online kunt reserveren.

5. Hebben alle restaurants en cafés in Aarlanderveen een kindermenu?
– De meeste restaurants hebben een kindermenu of bieden kleinere porties aan. Het is aan te raden om van tevoren te informeren bij het restaurant van je keuze.

Over ons

Informatie