De beste strandtenten in Noordwijk: voor een heerlijke dagje uit.

Noordwijk is een prachtig kustplaatsje, gelegen op slechts een half uurtje rijden van Amsterdam. Het is niet alleen een geliefde bestemming onder de toeristen, maar ook onder de locals. Met haar uitgestrekte stranden, gezellige boulevard en charmante centrum, is Noordwijk de perfecte plek voor een dagje uit. En als je dan toch in Noordwijk bent, waar kun je dan beter genieten dan in één van de vele strandtenten die het stadje rijk is? Wij hebben de beste strandtenten voor jou op een rijtje gezet.

Het Wedde Beach

Het eerste restaurant op onze lijst is het Wedde Beach. Dit restaurant ligt direct aan het strand en biedt een prachtig uitzicht op de zee. Het Wedde Beach serveert voornamelijk Europese gerechten, met een focus op zeevruchten. Het restaurant is ook ideaal voor vegetariërs en heeft diverse vegetarische opties op de menukaart staan. Het Wedde Beach is het hele jaar door geopend en staat bekend om haar uitstekende service.

La Galleria Noordwijk

La Galleria Noordwijk is een van de oudste strandtenten in Noordwijk. Het restaurant is voornamelijk gespecialiseerd in Italiaanse gerechten, maar biedt ook diverse visgerechten en salades aan. La Galleria Noordwijk heeft een gezellig en informeel interieur en heeft een prachtig terras met uitzicht op de zee.

Alexander Beach Club

Als je op zoek bent naar een trendy strandtent in Noordwijk, dan is Alexander Beach Club een aanrader. Het restaurant heeft een modern interieur en biedt een uitgebreide menukaart met diverse mediterrane gerechten. Het terras van Alexander Beach Club is perfect voor een avondje uit en biedt een prachtig uitzicht op het strand.

Tulum Tulum

Tulum Tulum is een hippe en gezellige strandtent, gelegen op een unieke locatie aan de voet van de duinen. Het restaurant is voornamelijk gespecialiseerd in Mexicaanse gerechten en biedt een uitgebreide cocktailkaart. Het interieur van Tulum Tulum is kleurrijk en levendig en het terras biedt een prachtig uitzicht op de zee.

Branding Beach Club

Branding Beach Club is een van de grootste strandtenten in Noordwijk en biedt een uitgebreide menukaart met diverse visgerechten en salades. Het restaurant heeft een terras dat uitkijkt op het strand en is perfect voor een zonnige dag. Branding Beach Club biedt ook diverse activiteiten aan, zoals yogalessen en windsurfen.

Hippie Fish

Hippie Fish is een strandtent die bekend staat om haar eigentijdse en hippe interieur. Het restaurant biedt een uitgebreide menukaart met diverse visgerechten en salades en heeft ook een vegetarische optie. Het terras van Hippie Fish is gezellig en intiem en biedt een prachtig uitzicht op de zee.

Beachclub O

Beachclub O is een unieke strandtent gelegen op het noordelijkste puntje van het strand van Noordwijk. Het restaurant biedt voornamelijk Nederlandse gerechten, met een focus op seizoensgebonden ingrediënten. Het interieur van Beachclub O is gezellig en informeel en het terras biedt een prachtig uitzicht op de zee.

Sunset

Sunset is een gezellige strandtent gelegen aan het zuidelijke deel van het strand van Noordwijk. Het restaurant biedt voornamelijk Mediterraanse gerechten en heeft ook een cocktailbar. Het interieur van Sunset is kleurrijk en gezellig en het terras biedt een prachtig uitzicht op de zee.

Bries

Bries is een stijlvolle strandtent gelegen op het noordelijke deel van het strand van Noordwijk. Het restaurant biedt voornamelijk Nederlandse gerechten met een moderne twist. Het interieur van Bries is modern en strak en het terras biedt een prachtig uitzicht op de zee.

Blu Beach

Blu Beach is een moderne en hippe strandtent gelegen op het zuidelijke deel van het strand van Noordwijk. Het restaurant biedt voornamelijk mediterrane gerechten en heeft een uitgebreide cocktailkaart. Het interieur van Blu Beach is hip en eigentijds en het terras biedt een prachtig uitzicht op de zee.

De Zeemeeuw

De Zeemeeuw is een bekende strandtent in Noordwijk en staat bekend om haar traditionele gerechten. Het restaurant biedt voornamelijk visgerechten, maar heeft ook diverse vleesgerechten op de menukaart staan. Het interieur van De Zeemeeuw is klassiek en gezellig en het terras biedt een prachtig uitzicht op de zee.

Breakers Beach House

Breakers Beach House is een trendy en hippe strandtent gelegen op het zuidelijke deel van het strand van Noordwijk. Het restaurant biedt voornamelijk mediterrane gerechten en heeft een uitgebreide cocktailkaart. Het interieur van Breakers Beach House is modern en stijlvol en het terras biedt een prachtig uitzicht op de zee.

DITTIS SunSea

DITTIS SunSea is een gezellige en informele strandtent gelegen op het zuidelijke deel van het strand van Noordwijk. Het restaurant biedt voornamelijk mediterrane gerechten en heeft ook een cocktailbar. Het interieur van DITTIS SunSea is kleurrijk en gezellig en het terras biedt een prachtig uitzicht op de zee.

Witsand Beach Restaurant & Lounge

Witsand Beach Restaurant & Lounge is een stijlvolle strandtent gelegen op het noordelijke deel van het strand van Noordwijk. Het restaurant biedt voornamelijk Mediterraanse gerechten en heeft ook een uitgebreide wijnkaart. Het interieur van Witsand Beach Restaurant & Lounge is modern en strak en het terras biedt een prachtig uitzicht op de zee.

Noordwijk heeft een groot aantal strandtenten, elk met hun eigen sfeer en menukaart. Of je nu op zoek bent naar traditionele gerechten of het liever wat moderner hebt, er is voor ieder wat wils in Noordwijk. De strandtenten die we hier hebben genoemd bieden stuk voor stuk een prachtig uitzicht op de zee en een gezellige sfeer. Wat ons betreft zijn dit de beste strandtenten in Noordwijk!

1. Wat is de beste tijd om een strandtent in Noordwijk te bezoeken?

De beste tijd om een strandtent in Noordwijk te bezoeken is overdag, wanneer de zon schijnt en het strand vol levendigheid is.

2. Kan ik een strandtent reserveren in Noordwijk?

Ja, veel strandtenten in Noordwijk bieden de mogelijkheid om te reserveren. Het is echter wel verstandig om dit van tevoren te doen om teleurstelling te voorkomen.

3. Is er parkeergelegenheid in de buurt van de strandtenten?

Ja, er zijn diverse parkeergelegenheden in de buurt van de strandtenten in Noordwijk. Houd er wel rekening mee dat deze tijdens de zomermaanden vaak druk bezocht zijn.

4. Wat is de specialiteit van Noordwijkse strandtenten?

De specialiteit van Noordwijkse strandtenten is voornamelijk visgerechten en zeevruchten.

5. Zijn strandtenten in Noordwijk het hele jaar door geopend?

Nee, de meeste strandtenten in Noordwijk zijn alleen geopend tijdens het zomerseizoen. Sommigen zijn het hele jaar door geopend, maar dit is uitzonderlijk.

Over ons

Informatie