De geschiedenis van Camping Village Cavallino en hoe het een topbestemming werd

Camping Village Cavallino is een populaire vakantiebestemming in de Italiaanse regio Veneto. Wat begon als een eenvoudige camping in de jaren 60, is uitgegroeid tot een luxe vakantiebestemming met tal van voorzieningen en activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden. Hier is een kijkje in de geschiedenis van Camping Village Cavallino en hoe het is uitgegroeid tot een topbestemming.

Het begin van Camping Cavallino

In 1960 werd Camping Cavallino opgericht door de familie Boscolo. De camping was destijds nog niet erg groot en er waren maar een paar tenten en stacaravans beschikbaar voor gasten. Het was voornamelijk bedoeld voor kampeerders die op zoek waren naar een rustige vakantie in de buitenlucht.

Uitbreiding in de jaren 70 en 80

In de jaren 70 en 80 begon Camping Cavallino uit te breiden. Er kwamen meer stacaravans en tenten bij en er werden ook nieuwe voorzieningen toegevoegd, zoals een zwembad en een winkel. Gasten konden nu ook genieten van een breed scala aan activiteiten, waaronder watersporten en kinderentertainment.

De jaren 90: een tijd van verandering

In de jaren 90 stond Camping Cavallino voor enkele uitdagingen. De campingwereld was aan het veranderen en er waren steeds meer concurrenten op de markt. Om te blijven concurreren, moest Camping Cavallino zich opnieuw uitvinden. De eigenaars hebben besloten om te investeren in nieuwe lodges en stacaravans die meer luxe bieden, en ook nieuwe uitgaansgelegenheden zoals restaurants en bars.

De toekomst van Camping Village Cavallino

Tegenwoordig is Camping Village Cavallino een topbestemming in Veneto. Het omvat een breed scala aan accommodatieopties, waaronder tenten, stacaravans en appartementen. Het heeft ook tal van voorzieningen en activiteiten, zoals een waterpark, restaurants en bars, en een volledige entertainmentprogramma voor kinderen en volwassenen. Het is een populaire bestemming onder gezinnen vanwege de veilige, schone en gezellige sfeer.

Waarom kiezen voor Camping Village Cavallino?

Camping Village Cavallino biedt een ideale mix van Italiaanse schoonheid, luxe en comfort. Bovendien is de camping gunstig gelegen in de buurt van enkele van de best beoordeelde attracties in de regio, waaronder Venetië, Burano, Murano en Torcello. Andere bezienswaardigheden zijn de lagune van Venetië, de stranden van Jesolo en de charmante stadjes langs de Adriatische kust.

Wat maakt Camping Village Cavallino anders dan andere campings in Italië?

Camping Village Cavallino onderscheidt zich van andere campings in Italië vanwege de combinatie van luxe, faciliteiten en activiteiten. Gasten kunnen genieten van een verblijf in luxe accommodaties en een scala aan faciliteiten, zoals het waterpark en het restaurant, terwijl ze toch de rust en vrijheid hebben die kamperen met zich meebrengt. Er is ook een breed scala aan activiteiten, van watersporten tot sportwedstrijden en live-entertainment.

Wie kan het beste genieten van Camping Village Cavallino?

Camping Village Cavallino is geschikt voor gezinnen en groepen die op zoek zijn naar een luxe en comfortabele vakantie in Italië. Het is ook ideaal voor degenen die van avontuur en activiteiten houden, omdat er zoveel te doen is en de omgeving vol bezienswaardigheden en activiteiten zit.

Waar kan ik verblijven op Camping Village Cavallino?

Er zijn verschillende accommodatie-opties beschikbaar op Camping Village Cavallino, waaronder tenten, stacaravans en appartementen. Elke optie biedt verschillende niveaus van comfort en luxe. De lodges en stacaravans zijn voorzien van moderne voorzieningen zoals airconditioning, kookfaciliteiten en een eigen badkamer, terwijl de appartementen een meer huiselijke en ruime sfeer bieden.

Welke activiteiten zijn beschikbaar op Camping Village Cavallino?

Er zijn tal van activiteiten beschikbaar op Camping Village Cavallino, waaronder waterparken, zwembaden, watersporten, sportwedstrijden, live entertainment en kinderentertainment. Er zijn ook verschillende restaurants en bars beschikbaar op het terrein, evenals een supermarkt en andere voorzieningen.

Welke bezienswaardigheden zijn in de buurt van Camping Village Cavallino?

Camping Village Cavallino ligt in de buurt van enkele van de populaire attracties in de regio Veneto, waaronder Venetië, Murano, Burano en Torcello. Andere bezienswaardigheden zijn de lagune van Venetië, de stranden van Jesolo en de charmante stadjes langs de Adriatische kust. Er zijn ook tal van activiteiten in de omgeving, zoals watersporten, fietsen en wandelen.

Hoe kan ik een verblijf boeken op Camping Village Cavallino?

U kunt een verblijf op Camping Village Cavallino boeken via de website van de camping. U kunt ook telefonisch contact opnemen met de camping om uw reservering te maken. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor elk budget en elke voorkeur.

Over ons

Informatie