De geschiedenis van De Soeten Haert: hoe het begon en wat er nu te beleven valt.

De Soeten Haert is een mooie vakantiebestemming in Zeeland, gelegen in de buurt van het strand. Het park biedt verschillende soorten accommodaties en recreatieve activiteiten aan, waardoor het een populaire bestemming is voor vakantiegangers. Maar hoe is De Soeten Haert ontstaan? En wat kun je er allemaal beleven? In dit artikel nemen we je mee door de geschiedenis van De Soeten Haert en laten we je zien wat er nu te beleven valt op dit prachtige park.

Het ontstaan van De Soeten Haert

De geschiedenis van De Soeten Haert begint in 1986, toen het park nog bekend stond als ‘Kustpark Klein Poelland’. Destijds was het een kleinschalig vakantiepark, dat vooral in trek was bij gezinnen met jonge kinderen. In 1995 werd het park overgenomen door de huidige eigenaren, en kreeg het de naam ‘De Soeten Haert’. Onder hun leiding groeide het park uit tot een volwaardige vakantiebestemming, waar jaarlijks tienduizenden mensen naar toe komen.

Wat kun je doen op De Soeten Haert?

Als je op zoek bent naar een vakantie vol plezier en ontspanning, zit je op De Soeten Haert goed. Er zijn tal van activiteiten te beleven voor jong en oud. Hieronder vind je enkele hoogtepunten.

Zwemmen in het zwembad

Een van de grootste trekpleisters van De Soeten Haert is het overdekte zwembad. Het zwembad is het hele jaar door geopend, en biedt niet alleen genoeg ruimte om baantjes te trekken, maar ook een peuterbad en verschillende glijbanen.

Ontspannen op het strand

Op slechts 500 meter afstand van De Soeten Haert vind je het mooie zandstrand van Renesse. Hier kun je heerlijk ontspannen in de zon, zwemmen in de zee, of een wandeling maken langs de kustlijn.

Sporten en spelen

Er is van alles te doen op het park zelf. Zo kun je een potje tennis spelen op de tennisbaan, basketballen op het basketbalveld, of tafeltennissen in de recreatieruimte. Ook is er een speeltuin waar de kinderen zich kunnen vermaken.

Fietsen en wandelen

De omgeving van De Soeten Haert is prachtig, en leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten. Huur een fiets op het park en verken de omgeving op je gemak.

De toekomst van De Soeten Haert

De Soeten Haert is de afgelopen jaren flink gegroeid, en blijft zich ontwikkelen om gasten een onvergetelijke vakantie te bieden. Zo zijn er plannen om het zwembad uit te breiden, en worden er steeds meer activiteiten aangeboden op het park zelf.

Conclusie

De Soeten Haert is een van de mooiste vakantiebestemmingen in Zeeland. Het park biedt tal van recreatieve activiteiten aan, van zwemmen in het zwembad tot ontspannen op het strand. Wie weet wat de toekomst nog zal brengen voor De Soeten Haert, maar één ding is zeker: een vakantie op dit park is altijd een geweldige ervaring.

Veelgestelde vragen

Wat is De Soeten Haert?

De Soeten Haert is een vakantiepark in Zeeland, gelegen in de buurt van het strand.

Wat kun je doen op De Soeten Haert?

Op De Soeten Haert kun je onder andere zwemmen in het zwembad, ontspannen op het strand, sporten en spelen, en fietsen en wandelen in de prachtige omgeving.

Is er een zwembad op De Soeten Haert?

Ja, er is een overdekt zwembad op De Soeten Haert dat het hele jaar door geopend is.

Kan ik een fiets huren op De Soeten Haert?

Ja, je kunt een fiets huren op De Soeten Haert en de omgeving verkennen op je gemak.

Zijn er plannen om De Soeten Haert verder uit te breiden?

Ja, er zijn plannen om het zwembad uit te breiden en meer activiteiten aan te bieden op het park zelf.

Over ons

Informatie