De geschiedenis van ‘t Boshuis: de interessante achtergrond van dit idyllische vakantiepark

De geschiedenis van ‘t Boshuis: de interessante achtergrond van dit idyllische vakantiepark

‘T Boshuis is een sprookjesachtig vakantiepark gelegen in een prachtig bosrijk gebied in Nederland. Het park biedt talloze mogelijkheden om te genieten van de natuur en is daarmee een populaire bestemming voor vakantiegangers.

Maar wat is nu de achtergrond van dit idyllische vakantiepark? Waarom is ‘t Boshuis zo’n speciale plek om te verblijven? In dit artikel gaan we dieper in op de geschiedenis van ‘t Boshuis en ontdekken we wat dit park uniek maakt.

Het ontstaan van ‘t Boshuis

In 1978 werd ‘t Boshuis opgericht door de familie Bos. Het begon allemaal met een kleine camping in het bos waar kampeerders zich konden terugtrekken voor een ontspannen vakantie in de natuur. Al snel groeide de camping uit tot een populair vakantieoord en werden er ook diverse vakantiehuisjes gebouwd.

Uitbreiding van het park

Naarmate de populariteit van ‘t Boshuis toenam, begon de familie Bos het park verder uit te breiden. Er werden steeds meer vakantiehuisjes bijgebouwd en het park werd voorzien van diverse faciliteiten zoals een zwembad en een speeltuin.

Een duurzaam vakantiepark

In de jaren negentig begon ‘t Boshuis zich steeds meer te richten op duurzaamheid en ecotoerisme. Zo werd er bijvoorbeeld geïnvesteerd in zonnepanelen en werd er gestreefd naar een zo laag mogelijke CO2-uitstoot.

Het heden

Vandaag de dag is ‘t Boshuis meer dan alleen een camping en vakantiepark. Het park is uitgegroeid tot een waar paradijs voor natuurliefhebbers en biedt talloze mogelijkheden om te genieten van de natuurlijke schoonheid van Nederland. Van fietsen en wandelen tot kanovaren en paardrijden; bij ‘t Boshuis kan het allemaal.

Wat maakt ‘t Boshuis uniek?

‘t Boshuis onderscheidt zich van andere vakantieparken door de focus op duurzaamheid en ecotoerisme. Het park is erkend met diverse keurmerken op het gebied van duurzaamheid en milieu.

Daarnaast biedt ‘t Boshuis een unieke sfeer die wordt gekenmerkt door rust, natuur en ontspanning. Het park is daarmee een ideale bestemming voor gezinnen, stellen en vriendengroepen die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie in de natuur.

De toekomst van ‘t Boshuis

‘t Boshuis blijft werken aan verdere verbetering van duurzaamheid en ecotoerisme. Zo is er recentelijk geïnvesteerd in een aantal nieuwe energiebesparende maatregelen en wordt er gewerkt aan een nog betere afvalscheiding.

Daarnaast blijft het park zich richten op het bieden van een unieke sfeer en experience voor vakantiegangers die op zoek zijn naar rust, natuur en ontspanning.

Veelgestelde vragen

1. Wat is de beste tijd van het jaar om naar ‘t Boshuis te gaan?
– Het park is het hele jaar door geopend, maar de zomermaanden zijn het drukst vanwege het aangename weer.

2. Biedt ‘t Boshuis ook activiteiten aan voor kinderen?
– Ja, het park heeft diverse faciliteiten speciaal gericht op kinderen zoals een speeltuin en een kinderzwembad.

3. Is er een supermarkt op het park aanwezig?
– Op het park is geen supermarkt aanwezig, maar op korte afstand zijn diverse winkels en supermarkten te vinden.

4. Zijn huisdieren toegestaan op het park?
– Ja, huisdieren zijn welkom op ‘t Boshuis, mits ze aangelijnd zijn en geen overlast veroorzaken.

5. Biedt ‘t Boshuis ook accommodaties voor grote groepen?
– Ja, het park heeft diverse grote groepsaccommodaties beschikbaar voor maximaal 16 personen.

Over ons

Informatie