De lekkerste restaurants in Noordwijk: van vis tot vegan.

Als je op vakantie gaat in Noordwijk, wil je natuurlijk ook lekker eten. Gelukkig heeft Noordwijk genoeg restaurants waar je heerlijk kunt genieten van lokale specialiteiten. Of je nu van vis houdt of liever vegan eet, er is voor ieder wat wils. Wij hebben de lekkerste restaurants in Noordwijk voor je op een rijtje gezet.

De beste visrestaurants

Noordwijk is gelegen aan de kust, dus het is geen verrassing dat er veel visrestaurants te vinden zijn. Het eerste restaurant dat we aanraden is het bekende ‘Catch by Simonis’. Hier kun je genieten van de lekkerste visgerechten terwijl je uitkijkt over de zee. Ze hebben ook een sushi bar en een uitgebreide wijnkaart.

Een ander visrestaurant dat je niet mag missen is ‘De Zeemeeuw’. Hier kun je terecht voor klassieke visgerechten zoals kibbeling en scholfilet, maar ook voor bijzondere gerechten zoals kreeftenrisotto en sashimi van tonijn.

De lekkerste vleesgerechten

Als je liever vlees eet dan vis, is restaurant ‘The Black Angus’ een aanrader. Hier serveren ze alleen maar Black Angus rundvlees van de hoogste kwaliteit. Het vlees wordt bereid op de ‘Josper Grill’, een houtskooloven die zorgt voor een heerlijke rooksmaak.

Vegan restaurants

Voor de vegetariërs en veganisten onder ons zijn er ook genoeg opties. Zo is er het charmante ‘Bries Noordwijk’ dat een uitgebreid vegan menu heeft. Hier kun je onder andere genieten van een vegan burger en vegan pannenkoeken. Ook het naastgelegen ‘Beachclub O’, heeft een vegan menu met onder andere vegan sushi en vegan poké bowls.

Glutenvrij

Als je een glutenintolerantie hebt, hoef je ook niet ver te zoeken voor een goed restaurant in Noordwijk. ‘Witsand’ heeft een uitgebreide glutenvrije kaart met onder andere glutenvrije pizza’s en pasta’s. Ook ‘Breakers Beach House’ heeft een aantal glutenvrije opties.

Cocktailbars

Naast goede restaurants heeft Noordwijk ook een aantal cocktailbars voor een gezellige avond uit. Onze favoriet is ‘Branding Beachclub’, waar je kunt genieten van heerlijke cocktails terwijl je uitkijkt over de zee.

Kindvriendelijke restaurants

Als je met kinderen op vakantie bent, zijn er ook genoeg kindvriendelijke restaurants in Noordwijk. Zo is er ‘De Gouden Muur’, waar kinderen een eigen speelhoek hebben en kunnen genieten van kindermenu’s. Ook ‘Zon en Zee’ heeft een speciale kinderkaart en een buiten speeltuin.

Lokale specialiteiten

Als je nieuwe dingen wilt proberen en lokale specialiteiten wilt ontdekken, zijn er ook genoeg opties. Zo is er ‘Witsand’ waar je kunt genieten van een streekmenu met gerechten die zijn bereid met lokale ingrediënten. Ook ‘De Kliko’ is een aanrader, hier eet je seizoensgebonden gerechten met ingrediënten van lokale boeren.

Conclusie

Noordwijk heeft voor ieder wat wils als het gaat om restaurants. Of je nu van vis of vlees houdt, vegan eet of glutenvrij moet eten, er zijn genoeg restaurants waar je lekker kunt eten. Daarnaast zijn er ook nog cocktailbars en kindvriendelijke restaurants. Probeer ook vooral lokale specialiteiten te ontdekken.

Veelgestelde vragen

1. Wat zijn de beste visrestaurants in Noordwijk?
2. Waar kan ik lekker vegan eten in Noordwijk?
3. Welk restaurant serveert Black Angus rundvlees?
4. Zijn er glutenvrije restaurants in Noordwijk?
5. Waar vind ik kindvriendelijke restaurants in Noordwijk?

1. Wat zijn de beste visrestaurants in Noordwijk?

De beste visrestaurants in Noordwijk zijn ‘Catch by Simonis’ en ‘De Zeemeeuw’. Hier kun je genieten van de lekkerste visgerechten terwijl je uitkijkt over de zee.

2. Waar kan ik lekker vegan eten in Noordwijk?

Vegan eten kan onder andere bij ‘Bries Noordwijk’ en ‘Beachclub O’. Hier kun je genieten van vegan burgers, pannenkoeken en poké bowls.

3. Welk restaurant serveert Black Angus rundvlees?

Restaurant ‘The Black Angus’ serveert alleen maar Black Angus rundvlees van de hoogste kwaliteit. Het vlees wordt bereid op de ‘Josper Grill’, een houtskooloven die zorgt voor een heerlijke rooksmaak.

4. Zijn er glutenvrije restaurants in Noordwijk?

Ja, er zijn glutenvrije restaurants in Noordwijk. ‘Witsand’ en ‘Breakers Beach House’ hebben beide een uitgebreide glutenvrije kaart.

5. Waar vind ik kindvriendelijke restaurants in Noordwijk?

Kindvriendelijke restaurants zijn onder andere ‘De Gouden Muur’ en ‘Zon en Zee’. Hier hebben kinderen een eigen speelhoek en is er een speciale kinderkaart.

Over ons

Informatie