De luxe accommodaties op De Veluwse Hoevegaerde: welke past bij jou?

De Veluwe is een prachtig stukje natuur in Nederland waar elk jaar duizenden toeristen op afkomen. Een van de beste manieren om deze mooie regio te verkennen, is door te verblijven in de luxe accommodaties van De Veluwse Hoevegaerde. Maar welke van deze accommodaties past het beste bij jou? In dit artikel zetten we de verschillende opties op een rij.

De verschillende accommodaties

Bij De Veluwse Hoevegaerde heb je de keuze uit meerdere typen accommodaties. Het gaat hierbij om:

1. Comfortabele chalets
2. Ruime bungalows
3. Luxe villa’s
4. Knusse appartementen

Comfortabele chalets

Als je op zoek bent naar een sfeervolle accommodatie, dan zijn de chalets van De Veluwse Hoevegaerde een goede keuze. Deze accommodaties zijn perfect voor koppels of gezinnen met maximaal vier personen. Ze beschikken over een gezellige woonkamer, een compleet uitgeruste keuken en een of twee slaapkamers. De chalets hebben ook een terras waar je kunt genieten van de mooie omgeving.

Ruime bungalows

De bungalows op De Veluwse Hoevegaerde zijn ruimer dan de chalets en zijn geschikt voor maximaal zes personen. Ze beschikken over een lichte woonkamer, een grote keuken en twee of drie slaapkamers. De bungalows hebben daarnaast een eigen terras en een mooie tuin.

Luxe villa’s

Als je van alle gemakken voorzien wilt zijn, dan kun je het beste kiezen voor een luxe villa op De Veluwse Hoevegaerde. Deze accommodaties zijn geschikt voor maximaal acht personen en bieden veel ruimte en privacy. De villa’s hebben een grote en sfeervolle woonkamer, een modern uitgeruste keuken en vier slaapkamers. Daarnaast beschikken ze over een privézwembad en sauna.

Knusse appartementen

Voor stellen of kleine gezinnen zijn de knusse appartementen op De Veluwse Hoevegaerde een goede optie. Deze accommodaties beschikken over een gezellige woonkamer, een slaapkamer en een kleine keuken. Het terras biedt uitzicht op de mooie omgeving.

De verschillende faciliteiten

Naast de verschillende typen accommodaties, biedt De Veluwse Hoevegaerde ook een aantal faciliteiten. Het gaat hierbij om:

1. Het openluchtzwembad
2. De tennisbaan
3. De jeu-de-boulesbaan
4. De speeltuin voor kinderen

Het openluchtzwembad

Het openluchtzwembad op De Veluwse Hoevegaerde biedt een verfrissende duik op een warme dag. Het zwembad is ongeveer 1,5 meter diep en beschikt over een apart peuterbadje voor de allerkleinsten.

De tennisbaan

Als je van een potje tennis houdt, dan kun je een balletje slaan op de tennisbaan van De Veluwse Hoevegaerde.

De jeu-de-boulesbaan

Voor een gezellig potje jeu de boules kun je terecht op de jeu-de-boulesbaan van het park.

De speeltuin voor kinderen

Kinderen vermaken zich uitstekend in de speeltuin van De Veluwse Hoevegaerde. Er zijn verschillende klimtoestellen, zandbakken en schommels waar ze zich helemaal kunnen uitleven.

Activiteiten in de omgeving

De Veluwe biedt een scala aan activiteiten in de omgeving van De Veluwse Hoevegaerde. Hier zijn een paar suggesties:

1. Wandelen en fietsen
2. Paleis Het Loo
3. De Apenheul
4. Nationaal Park De Hoge Veluwe
5. Het Kröller-Müller Museum

Wandelen en fietsen

De Veluwe is bij uitstek geschikt voor mooie wandel- en fietstochten. Je kunt genieten van de prachtige natuur en het afwisselende landschap.

Paleis Het Loo

Bezoek Paleis Het Loo en ontdek de geschiedenis van de Oranjes. Het paleis was vroeger een zomerverblijf van de Nederlandse koninklijke familie en is nu opengesteld voor publiek.

De Apenheul

Ga op safari bij De Apenheul en ontmoet meer dan 300 apen in een natuurlijke omgeving.

Nationaal Park De Hoge Veluwe

Nationaal Park De Hoge Veluwe is een prachtig natuurgebied waar je heerlijk tot rust kunt komen. Maak een wandeling door de de uitgestrekte bossen of bewonder de kunstwerken in het Kröller-Müller Museum.

Het Kröller-Müller Museum

Het Kröller-Müller Museum is een museum voor moderne en hedendaagse kunst op de Veluwe. Het museum heeft een uitgebreide collectie van werken van onder meer Vincent van Gogh, Pablo Picasso, Piet Mondriaan en vele anderen.

De Veluwse Hoevegaerde biedt verschillende typen accommodaties die geschikt zijn voor diverse groepen. Voor de optimale vakantie-ervaring raden we aan om de faciliteiten op het park te verkennen en de activiteiten in de omgeving te ontdekken. Of je nu kiest voor een chalet, bungalow, villa of appartement, je zult zeker genieten van de prachtige natuur op de Veluwe.

V1: Kan ik een huisdier meenemen naar De Veluwse Hoevegaerde?

Ja, op De Veluwse Hoevegaerde zijn huisdieren toegestaan in sommige accommodaties. Houd er wel rekening mee dat hier extra kosten aan verbonden zijn.

V2: Wat zijn de in- en uitchecktijden van De Veluwse Hoevegaerde?

Inchecken kan vanaf 15:00 uur en uitchecken moet voor 10:00 uur plaatsvinden.

V3: Is er wifi beschikbaar op De Veluwse Hoevegaerde?

Ja, in alle accommodaties en op het park is gratis wifi beschikbaar.

V4: Moet ik beddengoed meenemen naar De Veluwse Hoevegaerde?

Nee, alle accommodaties zijn voorzien van beddengoed en handdoeken.

V5: Kan ik een barbecue huren op De Veluwse Hoevegaerde?

Ja, er zijn verschillende barbecuepakketten te huur op het park.

Over ons

Informatie