De meest kindvriendelijke activiteiten op Villaparc Schoonhovenseland

Villaparc Schoonhovenseland is een ideale bestemming voor gezinnen met kinderen. Het park biedt talloze activiteiten voor kinderen, van watersporten tot ponyrijden. In dit artikel ontdek je de meest kindvriendelijke activiteiten op het park.

Watersporten

Op Villaparc Schoonhovenseland zijn er volop mogelijkheden om te genieten van het water. Kinderen kunnen bijvoorbeeld kanoën of een waterfiets huren. Voor de wat oudere kinderen is er ook de mogelijkheid om te windsurfen. Voor de allerkleinsten is er een kinderbadje waar ze veilig kunnen spelen.

Ponyrijden

Kinderen zijn vaak dol op dieren en daarom is ponyrijden een ontzettend populaire activiteit op Villaparc Schoonhovenseland. Kinderen kunnen een ritje maken op de rug van deze vriendelijke dieren onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Speeltuin

Een van de hoogtepunten voor kinderen op Villaparc Schoonhovenseland is de uitgebreide speeltuin. Hier kunnen kinderen klauteren, klimmen en glijden op verschillende speeltoestellen. Er is ook een zandbak en een schommel.

Knutselen

Op het park worden regelmatig knutselmiddagen georganiseerd voor kinderen. Dit is een geweldige gelegenheid om creatief bezig te zijn en nieuwe vrienden te maken.

Golfen

Als je kinderen wilt kennis laten maken met golfen, is Villaparc Schoonhovenseland de perfecte plek. Er is een kleine golfbaan waar kinderen kennis kunnen maken met deze leuke sport.

Fietsen

Fietsen is een geweldige manier om samen met je kinderen de omgeving te verkennen. Op Villaparc Schoonhovenseland zijn er fietsen te huur voor jong en oud.

Kinderboerderij

Villaparc Schoonhovenseland heeft ook een kleine kinderboerderij waar kinderen kennis kunnen maken met verschillende boerderijdieren. Het is een educatieve en leuke activiteit voor kinderen van alle leeftijden.

Buiten zwembad

Het buitenzwembad van Villaparc Schoonhovenseland is een populaire attractie voor kinderen. Het is een ideale plek om af te koelen tijdens warme zomerdagen en er is een apart kindergedeelte met de nodige speelattributen.

Tafeltennis

Tafeltennis is een leuke manier om samen te spelen en te genieten van de buitenlucht. Er zijn tafeltennistafels beschikbaar op het park.

Tennis

Villaparc Schoonhovenseland heeft ook tennisbanen beschikbaar voor gezinnen die van deze sport willen genieten. Als je nog nooit hebt getennist, kan je hier terecht voor lessen.

Boogschieten

Boogschieten is een activiteit die kinderen zal aanspreken vanwege zijn avontuurlijke karakter. Onder begeleiding van experts kunnen kinderen veilig leren schieten met pijl en boog.

Midgetgolf

Midgetgolf is een leuke, gezinsvriendelijke activiteit die altijd populair is, vooral onder kinderen. Villaparc Schoonhovenseland heeft een uitdagende midgetgolfbaan waar kinderen kunnen oefenen.

Sportvelden

Voor de meer actieve kinderen zijn er tal van sportvelden op Villaparc Schoonhovenseland. Hier kunnen kinderen zich uitleven met voetbal, volleybal of basketbal.

Gamekamer

Als het weer even niet meezit, wil je kinderen toch kunnen vermaken. Op Villaparc Schoonhovenseland is er een gamekamer waar kinderen kunnen genieten van verschillende spelletjes en activiteiten.

Natuurpad

Op Villaparc Schoonhovenseland is er een natuurgebied waar kinderen kunnen wandelen en de prachtige natuur van de omgeving kunnen ontdekken. Er zijn educatieve borden langs de route om kinderen meer te leren over de dieren en planten in het gebied.

Wil je een onvergetelijke vakantie beleven met je gezin? Overweeg dan een verblijf op Villaparc Schoonhovenseland. Met talloze kindvriendelijke activiteiten is er voor elk wat wils.

Wat zijn de openingstijden van de speeltuin?

De speeltuin op Villaparc Schoonhovenseland is geopend van 9.00 tot 20.00 uur.

Moet je een reservering maken om pony te rijden?

Ja, het is aanbevolen om vooraf een reservering te maken voor het ponyrijden.

Wat is de minimale leeftijd om te windsurfen?

Kinderen moeten minimaal 8 jaar oud zijn om te kunnen windsurfen.

Zijn er fietsen beschikbaar voor kinderen?

Ja, er zijn fietsen beschikbaar in verschillende maten, ook voor kinderen.

Is er toezicht bij het buitenzwembad?

Ja, er is toezicht bij het buitenzwembad. Het is echter nog steeds belangrijk om kinderen altijd in de gaten te houden.

Over ons

Informatie