De mooiste stranden van Bijela Uvala om te ontspannen en te watersporten

Bent u op zoek naar een vakantiebestemming die zowel perfect is om te ontspannen als om actief te zijn in het water? Dan is Bijela Uvala aan de Adriatische kust van Kroatië de plek voor u. Met zijn kristalheldere wateren en mooie stranden biedt Bijela Uvala de perfecte combinatie van ontspanning en watersporten. Hier hebben we een lijst samengesteld van de mooiste stranden in de omgeving om van beide te genieten.

1. Bijela Uvala Beach

Het strand van Bijela Uvala is het drukste en meest populaire strand in de omgeving. Het lange kiezelstrand biedt voldoende ruimte om te zonnebaden en te genieten van het prachtige uitzicht op de Adriatische Zee. Daarnaast zijn er tal van watersportmogelijkheden beschikbaar, zoals jetskiën, waterskiën en parasailing. Het strand is ook geschikt voor gezinnen met kinderen.

2. Horizont Beach

Horizont Beach is een rustiger strand in de omgeving van Bijela Uvala en is perfect voor mensen die op zoek zijn naar wat meer privacy en kalmte. Het kiezelstrand is omgeven door bomen die voor schaduw zorgen, waardoor het een ideale plek is om te ontspannen. Er zijn ook watersportfaciliteiten beschikbaar op dit strand.

3. Kanegra Beach

Kanegra Beach ligt iets verder weg van Bijela Uvala, maar het is de reis waard. Dit lange kiezelstrand is bekend om zijn ongerepte natuur en kristalheldere wateren. Het is een ideaal strand voor mensen die op zoek zijn naar rust en stilte. Er zijn geen watersportfaciliteiten op dit strand beschikbaar, dus het is echt een plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.

4. Ulika Beach

Ulika Beach is een klein kiezelstrand in de buurt van Bijela Uvala en is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar wat meer avontuur. Er zijn verschillende watersportmogelijkheden beschikbaar, zoals kajakken en windsurfen. Het is ook een goede plek om te snorkelen vanwege de duidelijke wateren.

5. Mulini Beach

Mulini Beach is een ander rustig strand in de buurt van Bijela Uvala. Het kiezelstrand is omgeven door groene bomen en biedt voldoende schaduw om te ontspannen. Er zijn ook watersportfaciliteiten beschikbaar, zoals kajakken en paddleboarding.

6. Brulo Beach

Brulo Beach is een populair strand bij families met kinderen vanwege de ondiepe wateren en de zachte zandbodem. Het strand heeft ook watersportfaciliteiten, zoals jetskiën en bananenbootritten.

7. Zelena Laguna Beach

Zelena Laguna Beach is een prachtig kiezelstrand in de buurt van Bijela Uvala, omgeven door bomen. Het heeft kristalhelder water en biedt verschillende watersportmogelijkheden, zoals kajakken en SUP (stand-up paddleboarding).

8. Porec Beach

Porec Beach is een groot kiezelstrand aan de andere kant van Bijela Uvala. Het heeft tal van faciliteiten, waaronder restaurants en bars, en biedt ook watersportmogelijkheden zoals jetskiën, waterskiën en parasailing.

9. Cervar Porat Beach

Cervar Porat Beach is een klein kiezelstrand in de buurt van Bijela Uvala, ideaal voor mensen die op zoek zijn naar privacy en rust. Het heeft geen faciliteiten, waardoor het een ongerepte en onaangetaste locatie is.

10. Spadici Beach

Spadici Beach is een populair strand bij zowel toeristen als de lokale bevolking. Het biedt tal van watersportmogelijkheden, waaronder wakeboarden, jetskiën en parasailen. Het is ook een goede plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op de Adriatische Zee.

11. Santa Marina Beach

Santa Marina Beach is een prachtig kiezelstrand in de buurt van Porec. Het strand biedt kristalheldere wateren en verschillende faciliteiten, waaronder bars en restaurants. Het is perfect om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op de zee.

12. Delfin Beach

Delfin Beach is een ander rustig strand, ideaal om te ontspannen en te genieten van de rust. Er zijn geen watersportfaciliteiten beschikbaar, waardoor het een perfecte plek is om te genieten van de natuur.

13. Lanterna Beach

Lanterna Beach biedt kristalheldere wateren en verschillende faciliteiten, waaronder bars en restaurants. Het strand is omgeven door pijnbomen en biedt voldoende schaduw om te genieten van de zon en de prachtige uitzichten.

14. Materada Beach

Materada Beach biedt kristalheldere wateren en verschillende watersportmogelijkheden. Het strand is omgeven door bomen en biedt voldoende schaduw om te ontspannen en te genieten van het mooie weer.

15. Pinia Beach

Pinia Beach biedt verschillende faciliteiten, waaronder bars en restaurants. Het strand heeft kristalheldere wateren en biedt verschillende watersportmogelijkheden, zoals kajakken en SUP.

Als u van plan bent een vakantie door te brengen in de buurt van Bijela Uvala, is een bezoek aan een van deze prachtige stranden een must. Of u nu wilt ontspannen of actief wilt zijn op het water, er is voor ieder wat wils. Vergeet uw zwemkleding en zonnebrandcrème niet en maak u klaar om te genieten van de prachtige kustlijn van Kroatië.

Veelgestelde vragen

1. Waar ligt Bijela Uvala?
Bijela Uvala ligt aan de Adriatische kust van Kroatië.

2. Welke watersporten zijn beschikbaar op de stranden van Bijela Uvala?
Jetskiën, waterskiën, kajakken, paddleboarding, windsurfen en parasailing zijn allemaal beschikbaar op de stranden van Bijela Uvala.

3. Zijn er privéstranden beschikbaar in Bijela Uvala?
Sommige resorts en hotels in Bijela Uvala hebben privéstranden beschikbaar.

4. Zijn de stranden van Bijela Uvala kindvriendelijk?
Ja, de meeste stranden hebben ondiepe wateren en zachte zandbodems, waardoor ze ideaal zijn voor kinderen.

5. Hebben de stranden van Bijela Uvala faciliteiten?
Ja, de meeste stranden hebben faciliteiten zoals restaurants, bars en toiletten. Sommige bieden ook watersportfaciliteiten.

Over ons

Informatie