Een compleet overzicht van 24 schitterende vakantiehuizen voor 24 personen in Nederland

Ben je op zoek naar een geweldige vakantie-ervaring met een groep van 24 personen? Of het nu gaat om een uitje met je grote familie, een gezellige reünie met vrienden of een bedrijfsuitje, Nederland heeft genoeg te bieden. Hier zijn 24 schitterende vakantiehuizen in Nederland die perfect zijn voor een gezelschap van 24 personen.

Noord-Holland

1. Villa Marmor

Deze prachtige villa in Bergen aan Zee heeft acht ruime slaapkamers en biedt plaats aan maximaal 24 personen. Het heeft ook een bubbelbad en een sauna, perfect om te ontspannen na een drukke dag.

2. Vila Westenwind

Gelegen in het pittoreske dorpje Groet, biedt Vila Westenwind acht slaapkamers, een grote tuin en uitzicht op de duinen.

3. Villa de Zilte Zee

Deze nieuw gebouwde villa in Schoorl heeft acht slaapkamers en is perfect voor een groep van 24 personen. Het is gelegen in een rustige buurt, maar toch slechts een paar minuten van het strand en de duinen.

Zuid-Holland

4. Villa Nieuwkoop

Villa Nieuwkoop in de buurt van Leiden is geschikt voor maximaal 24 personen en heeft acht slaapkamers en een grote tuin met een buitenzwembad.

5. Villa Dichtbij de Kust

Deze villa in Noordwijk is gelegen op slechts 5 minuten lopen van het strand en heeft acht slaapkamers en een grote tuin.

6. Villa Duinen en Strand

Gelegen in het schilderachtige dorpje Katwijk, heeft deze villa acht slaapkamers en is perfect voor het ontdekken van het nabijgelegen strand en de duinen.

Zeeland

7. Villa De Grote Geere

Deze ruime villa in Middelburg biedt plaats aan maximaal 24 personen en heeft acht slaapkamers. Het heeft ook een grote tuin met een barbecue.

8. Villa Veere

Villa Veere ligt in een rustige omgeving en biedt acht slaapkamers en een grote tuin. Het is gelegen in de buurt van het historische stadje Veere, dat bekend staat om zijn schilderachtige straatjes en mooie haven.

9. Villa De Roompot

Deze luxe villa in Kamperland heeft acht slaapkamers en biedt plaats aan maximaal 24 personen. Het heeft ook een binnenzwembad en een sauna.

Noord-Brabant

10. Villa Den Bosch

Villa Den Bosch ligt in een bosrijke omgeving en is perfect voor een rustige vakantie. Het biedt acht slaapkamers en een grote tuin.

11. Villa De Efteling

Deze villa ligt op slechts 10 minuten rijden van De Efteling en biedt acht slaapkamers en een grote tuin met een uitzicht op het bos.

12. Villa De Biesbosch

Deze villa ligt op korte afstand van Nationaal Park De Biesbosch en biedt acht slaapkamers en een grote tuin met een buitenzwembad.

Limburg

13. Villa Valkenburg

Deze prachtige villa in Valkenburg biedt acht slaapkamers en heeft een buitenzwembad. Het is ook gunstig gelegen nabij de stad Maastricht.

14. Villa De Maasvallei

Deze villa ligt aan de oevers van de rivier de Maas en biedt acht slaapkamers en een grote tuin met uitzicht op de rivier.

15. Villa Zuid-Limburg

Deze villa heeft een prachtig uitzicht op het Zuid-Limburgse heuvellandschap en biedt acht slaapkamers en een grote tuin om in te ontspannen.

Gelderland

16. Villa De Hoge Veluwe

Gelegen nabij Nationaal Park De Hoge Veluwe, biedt deze villa acht slaapkamers en een grote tuin met uitzicht op het bos.

17. Villa Nijmegen

Deze villa ligt in de buurt van de historische stad Nijmegen en biedt acht slaapkamers en een grote tuin met een barbecue.

18. Villa Arnhem

Deze villa heeft uitzicht op de Rijn en biedt acht slaapkamers en een grote tuin met een buitenzwembad.

Overijssel

19. Villa Zwolle

Deze villa ligt nabij de stad Zwolle en biedt acht slaapkamers en een grote tuin met uitzicht op het water.

20. Villa De Weerribben

Gelegen nabij Nationaal Park De Weerribben, biedt deze villa acht slaapkamers en een grote tuin met uitzicht op het platteland.

21. Villa Giethoorn

Deze villa ligt in het pittoreske dorpje Giethoorn en biedt acht slaapkamers en een grote tuin met uitzicht op het water.

Friesland

22. Villa De Friese Meren

Deze villa heeft uitzicht op het Sneekermeer en biedt acht slaapkamers en een grote tuin aan het water.

23. Villa De Waddenzee

Deze villa ligt in de buurt van de Waddenzee en biedt acht slaapkamers en een grote tuin met uitzicht op het platteland.

24. Villa De Elfstedentocht

Deze villa ligt in de buurt van de elf historische steden die de gevierde Elfstedentocht vormen en biedt acht slaapkamers en een grote tuin.

Dat waren 24 schitterende vakantiehuizen in Nederland die perfect zijn voor een groep van 24 personen. Boek nu een van deze accommodaties en maak je volgende vakantie of uitje met vrienden en familie onvergetelijk.

Veelgestelde vragen

1. Hoeveel slaapkamers hebben deze vakantiehuizen?

Alle vakantiehuizen in deze lijst hebben acht slaapkamers.

2. Welke regio’s zijn vertegenwoordigd in deze lijst?

De vakantiehuizen zijn gelegen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Gelderland, Overijssel en Friesland.

3. Hebben deze vakantiehuizen een tuin?

Ja, alle vakantiehuizen in deze lijst hebben een grote tuin.

4. Hebben deze vakantiehuizen een zwembad of sauna?

Sommige vakantiehuizen hebben een buitenzwembad en/of een sauna. Bekijk de individuele villa’s voor meer informatie.

5. Wat is de gemiddelde prijs van een vakantiehuis voor 24 personen in Nederland?

De prijs varieert afhankelijk van de locatie en voorzieningen. Bekijk de individuele villa’s voor prijzen en beschikbaarheid.

Over ons

Informatie