Een dagje shoppen in Weert: 5 adresjes die je niet mag missen

Als je graag winkelt, moet je zeker eens een dagje naar Weert gaan. Deze stad in de Nederlandse provincie Limburg heeft namelijk veel te bieden op winkelgebied. Hieronder vind je vijf adresjes die je niet mag missen als je een dagje gaat shoppen in Weert.

Huis 24

Huis 24 is een eigentijdse woonwinkel waar je terecht kunt voor meubels, accessoires en verlichting. Hier vind je alleen maar mooie, aparte spullen die met zorg zijn uitgekozen. De eigenaresse van de winkel is altijd op zoek naar nieuwe items om haar collectie mee aan te vullen, dus je vindt hier altijd iets nieuws.

La Sol

Als je van mode houdt, mag je La Sol niet overslaan. Deze kledingwinkel verkoopt kleding van bekende en minder bekende merken. Het personeel is altijd behulpzaam en eerlijk, dus je krijgt hier een eerlijk advies over wat wel en niet bij je past.

Weertdegekste

Weertdegekste is een winkel waar je letterlijk van alles kunt vinden. Van cadeautjes tot kleding en van sieraden tot boeken: hier vind je het allemaal. Het assortiment is erg uitgebreid en wisselt regelmatig, dus het is zeker de moeite waard om hier eens doorheen te neuzen.

BijzonderMOOI

Als je op zoek bent naar mooie woonaccessoires, moet je zeker even bij BijzonderMOOI langs. Deze winkel verkoopt alleen maar designproducten van bekende ontwerpers. De producten zijn niet goedkoop, maar wel stuk voor stuk prachtig om te zien.

Bali Lifestyle

Tot slot is ook Bali Lifestyle een aanrader voor wie graag winkelt. Deze winkel verkoopt spullen uit Bali, zoals kleding, sieraden en interieuraccessoires. Het geeft je het gevoel alsof je even op vakantie bent in Indonesië.

Met deze vijf adresjes heb je genoeg om een dagje te winkelen in Weert. En mocht je nog tijd over hebben, kun je altijd nog even door de straten struinen om te zien wat je nog meer tegenkomt. Veel plezier!

Veelgestelde vragen

1. Waar kan ik gratis parkeren in Weert?
Antwoord: Er zijn diverse parkeerplaatsen in Weert waar je gratis kunt parkeren, waaronder P+R Emmasingel en P+R Stationsplein.

2. Kan ik ook online shoppen bij deze winkels?
Antwoord: Bij Huis 24, La Sol en BijzonderMOOI kun je ook online winkelen. Weertdegekste en Bali Lifestyle hebben geen online shop.

3. Zijn deze winkels ook op zondag open?
Antwoord: Dat verschilt per winkel. Houd daarom de openingstijden goed in de gaten voordat je een dagje gaat winkelen in Weert.

4. Kan ik hier ook terecht voor grote maten?
Antwoord: Bij La Sol en Bali Lifestyle is er ook een ruime keuze aan kleding in grotere maten.

5. Zijn er ook winkels in Weert die zich richten op mannen?
Antwoord: Ja, er zijn ook diverse herenwinkels in Weert te vinden, zoals Kleren.com en Only for Men.

Over ons

Informatie