Een dagje uit met kinderen in Zeeland: van avontuurlijke speeltuinen en zwembaden tot interactieve musea en leuke dierentuinen, er zijn tal van activiteiten en attracties voor het hele gezin in Zeeland.

Als je op zoek bent naar een leuke en gevarieerde dagje uit met kinderen in Zeeland, dan is er genoeg te beleven. Van speeltuinen en zwembaden tot musea en dierentuinen, er zijn talloze activiteiten en attracties om aan de interesses en behoeften van het hele gezin te voldoen. Hier zijn een aantal must-visit locaties voor een dagje uit met kinderen in Zeeland.

Speeltuinen

Avontuurlijk speelplezier bij Speelcircus Bambini

Speelcircus Bambini in Vlissingen biedt een unieke speelervaring in de buitenlucht. Het park beschikt over een speeltuin met kabelbanen, schommels, trampolines, klimrekken en glijbanen. Kinderen kunnen hier hun energie kwijt en plezier beleven terwijl ze hun motorische vaardigheden verbeteren.

Recreatiepark De Hollandsche Hoeve

Recreatiepark De Hollandsche Hoeve in Goes heeft verschillende speeltoestellen voor kinderen van alle leeftijden. Er is een interactief speelveld waar kinderen kunnen spelen met water en zand, en ook zijn er voetbalvelden en een springkussen.

Zwembaden

Subtropisch zwemplezier bij Omnium Goes

Omnium Goes is perfect voor onvergetelijke zwemervaringen. Het biedt een overdekt zwembad met waterglijbanen, een stroomversnelling, bubbelbaden en een sauna. Er is ook een overdekt recreatiebad en een buitenbad. Dit maakt Omnium Goes een populaire locatie voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden.

Waterparadijs Aquadome Scheldorado in Terneuzen

Aquadome Scheldorado is een waterparadijs voor families in Zeeland. Het zwembad heeft glijbanen, een lazy river en verschillende speeltoestellen. Het beschikt ook over een spa-gedeelte en sauna voor volwassenen. Het waterpark is geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

Musea

Het Zeeuws Maritiem MuZEEum in Vlissingen

Het Zeeuws Maritiem MuZEEum is een interactief museum dat de maritieme geschiedenis van Zeeland tentoonstelt. Het museum heeft tentoonstellingen zoals een schaalmodel van een VOC-schip, VOC-zilver en een verzameling scheepsmodellen. Er is ook een interactieve speeltuin voor kinderen en een heuse schattenjacht.

Het chocolademuseum in Middelburg

Het Chocolademuseum in Middelburg is een interactief en educatief museum dat kinderen (en volwassenen!) helpt om meer te leren over chocolade en de geschiedenis daarvan. Het museum biedt workshops aan, waar kinderen zelfs hun eigen chocolade kunnen maken.

Dierentuinen

Berkenhof’s Tropical Zoo in Kwadendamme

Berkenhof’s Tropical Zoo in Kwadendamme biedt een unieke ervaring onder de dieren. Het heeft tropische planten en bloemen, insecten, vogels, reptielen en diverse zoogdieren. Dit maakt het een geweldige locatie om meer te leren over tropische dieren en planten als gezin.

Het Arsenaal in Vlissingen

Het Arsenaal in Vlissingen is een themapark met als thema piraten. Het biedt zowel een aquarium met zeedieren als een piratenmuseum. In en om het themapark zijn er allerlei activiteiten te doen zoals een speurtocht en een piratentheatershow.

Conclusie

Er zijn oneindig veel opties voor een gezinsdagje uit in Zeeland, wat het makkelijk maakt om activiteiten te vinden die passen bij de interesses van jouw gezin. Of het nu gaat om speeltuinen, zwembaden, musea of dierentuinen, er is altijd wel iets passends te vinden in deze provincie.

Veelgestelde vragen

1. Wat zijn de openingstijden van Omnium Goes?
– Omnium Goes is dagelijks geopend van 10:00 tot 22:00 uur.
2. Wat zijn de kaartprijzen voor het Chocolademuseum Middelburg?
– Volwassenen betalen €8,50 voor toegang tot het museum, terwijl kinderen van 4-12 jaar €6,50 betalen.
3. Is Berkenhof’s Tropical Zoo in Kwadendamme alleen een binnenzwembad?
– Nee, het park heeft zowel binnen- als buitenverblijven voor de dieren.
4. Kan ik korting krijgen op kaartjes voor Het Arsenaal in Vlissingen?
– Ja, Het Arsenaal biedt kortingscodes aan op hun officiële website en er zijn verschillende kortingsacties van verschillende bedrijven.
5. Zijn er restaurants aanwezig bij het Zeeuws Maritiem MuZEEum in Vlissingen?
– Ja, het museum heeft een restaurant genaamd “Lokaal 51” waar bezoekers kunnen genieten van een hapje en drankje.

Over ons

Informatie