Een dagje uit naar Hoeve de Betuwe: wat kun je verwachten?

Als je op zoek bent naar een leuk dagje uit in de Betuwe, dan is Hoeve de Betuwe absoluut een bezoekje waard. Deze bijzondere boerderij biedt diverse activiteiten en maakt het mogelijk om producten uit de streek te proeven en kopen. In dit artikel zetten we alle hoogtepunten voor je op een rijtje.

Introductie

Hoeve de Betuwe is een prachtige boerderij gelegen in het hart van de Betuwe. Vanuit de boerderij heb je een schitterend uitzicht over de uitgestrekte fruitboomgaarden.

Faciliteiten

Hoeve de Betuwe heeft verschillende faciliteiten en activiteiten om de bezoeker een leuke dag te bieden. Hieronder vindt je een overzicht van de beschikbare faciliteiten:

Boerderijwinkel

In de boerderijwinkel kun je terecht voor verschillende streekproducten zoals fruit, groenten, kaas, jams en sappen. Alle producten zijn geproduceerd op de boerderij en in de nabije omgeving.

Fruit plukken

In de boomgaard van Hoeve de Betuwe kun je in het seizoen zelf fruit plukken. Dit is niet alleen leuk om te doen, maar ook nog eens gezond en lekker!

Rondleidingen

Er worden rondleidingen georganiseerd waarin je meer te weten komt over de geschiedenis van de boerderij, het fruitteeltproces en de streekproducten.

Workshops

Er worden verschillende workshops gegeven op Hoeve de Betuwe, variërend van koken met streekproducten tot creatieve workshops zoals bloemschikken.

Kinderactiviteiten

Ook aan de kinderen is gedacht bij Hoeve de Betuwe. Zo is er een unieke speeltuin, waar kinderen kunnen spelen en genieten van de buitenlucht.

Eten en drinken

Je kunt bij Hoeve de Betuwe lekker eten en drinken in het café gedeelte van de boerderij. In dit café kun je genieten van een heerlijke lunch, een kop koffie met gebak of een uitgebreid diner met streekproducten.

Evenementen

Regelmatig worden er evenementen georganiseerd op Hoeve de Betuwe. Zo is er in het najaar een oogstmarkt en zijn er in het voorjaar speciale activiteiten rondom de bloesemperiode.

Bereikbaarheid en prijzen

Hoeve de Betuwe is gelegen aan de Grote Woerdlaan in Kesteren en is gemakkelijk te bereiken met de auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het terrein. De toegang tot de boerderij is gratis. De kosten voor activiteiten en workshops kunnen variëren.

Conclusie

Een dagje uit naar Hoeve de Betuwe is een absolute aanrader voor wie wil genieten van de prachtige natuur van de Betuwe in combinatie met de heerlijke streekproducten die Hoeve de Betuwe te bieden heeft.

Veelgestelde vragen

Wat voor boerderij is Hoeve de Betuwe?

Hoeve de Betuwe is een fruitteeltbedrijf dat zich bevindt in het hart van de Betuwe. Op de boerderij worden verschillende soorten fruit geteeld en verkocht.

Kan ik zelf fruit plukken bij Hoeve de Betuwe?

Ja, in het seizoen is het mogelijk om zelf fruit te plukken in de boomgaard van Hoeve de Betuwe.

Is er parkeergelegenheid bij Hoeve de Betuwe?

Ja, er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het terrein van Hoeve de Betuwe.

Kan ik ook eten en drinken bij Hoeve de Betuwe?

Ja, bij Hoeve de Betuwe kun je terecht voor een heerlijke lunch, een kop koffie met gebak of een uitgebreid diner met streekproducten.

Worden er ook evenementen georganiseerd bij Hoeve de Betuwe?

Ja, regelmatig worden er evenementen georganiseerd bij Hoeve de Betuwe. Zo is er in het najaar een oogstmarkt en zijn er in het voorjaar speciale activiteiten rondom de bloesemperiode.

Over ons

Informatie