Een gezonde en actieve vakantie bij Camping Bella Austria

Als je op zoek bent naar een actieve vakantie in de Oostenrijkse bergen, dan is Camping Bella Austria de perfecte plek voor jou. Hier kun je genieten van de prachtige omgeving terwijl je actief bezig bent. Hieronder volgt een overzicht van alle activiteiten en sporten die je kunt doen tijdens je verblijf op deze camping.

Wandelen

Wandelen is een van de meest populaire activiteiten bij Camping Bella Austria. Er zijn verschillende wandelroutes die starten vanaf de camping, variërend in lengte en moeilijkheidsgraad. Neem bijvoorbeeld de Wandernadel-route, waarbij je verschillende bergtoppen bereikt en beloond wordt met een prachtig uitzicht.

Fietsen

Als je wilt fietsen, zijn er verschillende fietsroutes in de omgeving van de camping. Fiets langs de rivier de Mur of maak een tocht door de bergen. Er zijn fietsen te huur op de camping.

Klimmen

Voor de echte durfals is er een klimmuur op de camping. Hier kun je je klimvaardigheden testen en jezelf uitdagen. Er zijn ook cursussen voor beginners en gevorderden.

Zwemmen

Op de camping is er een buitenzwembad en een kinderbad waar je kunt afkoelen op warme dagen. Daarnaast zijn er ook meren in de buurt waar je kunt zwemmen en watersporten kunt beoefenen.

Bungeejumpen

Als je wat meer spanning zoekt, kun je bungeejumpen vanaf de Europa-brug, een van de hoogste bruggen van Oostenrijk. Dit is een onvergetelijke ervaring die je niet snel zult vergeten.

Vissen

Voor degenen die van vissen houden, zijn er verschillende meren in de buurt van de camping waar je kunt vissen. Er zijn ook visvergunningen te koop op de camping.

Tafeltennis en volleybal

Als je van iets minder intensieve activiteiten houdt, zijn er op de camping tafeltennistafels en een volleybalveld waar je met vrienden kunt spelen.

Yoga en Pilates

Voor degenen die op zoek zijn naar iets rustigers, zijn er yoga- en Pilateslessen op de camping. Er is niets beters dan ‘s ochtends vroeg ontspannen terwijl je de zon op ziet komen.

Skiën

In de winter kun je skiën in de nabijgelegen skigebieden. Het gebied staat bekend om zijn uitdagende pistes en adembenemende uitzichten.

Snowboarden

Voor degenen die van snowboarden houden, zijn er ook verschillende snowboardroutes in de omgeving.

Schaatsen

Als je liever op het ijs staat dan op de sneeuw, zijn er ook verschillende ijsbanen in de buurt waar je kunt schaatsen.

Langlaufen

Voor degenen die graag in de winter door de sneeuw willen lopen, is langlaufen een populaire activiteit in de omgeving.

Paardrijden

Er zijn verschillende maneges in de buurt waar je paardrijlessen kunt nemen of een tocht kunt maken door de bergen.

Golfen

Als je van golfen houdt, zijn er verschillende golfbanen in de buurt van de camping waar je kunt spelen.

Raften

Voor degenen die van avontuur houden, is raften op de nabijgelegen rivieren een populaire activiteit.

Of je nu van sporten houdt of juist graag ontspannen bezig bent, Camping Bella Austria biedt voor ieder wat wils. Er zijn eindeloos veel activiteiten en sporten om van te genieten tijdens je vakantie in de bergen. Wil je meer weten over deze camping en de activiteiten die hier te doen zijn? Neem dan een kijkje op onze website of boek direct je vakantie bij Camping Bella Austria en beleef een onvergetelijke tijd in de Oostenrijkse bergen.

Veelgestelde vragen

1. Wat is de beste tijd om naar Camping Bella Austria te gaan voor een actieve vakantie?
– De periode tussen mei en september is de beste tijd om te gaan, omdat de temperaturen dan het beste zijn voor activiteiten zoals wandelen, fietsen en golfen.

2. Is er een minimumleeftijd voor bungeejumpen?
– Ja, de minimumleeftijd is 14 jaar.

3. Kunnen er fietsen worden gehuurd op de camping?
– Ja, er zijn verschillende fietsen te huur, inclusief racefietsen en mountainbikes.

4. Zijn er lessen voor beginners beschikbaar voor klimmen?
– Ja, er zijn lessen beschikbaar voor beginners en gevorderden.

5. Is er een restaurant op de camping?
– Ja, er is een restaurant waar je kunt genieten van de Oostenrijkse keuken en lokale specialiteiten.

Over ons

Informatie