Een gids voor de perfecte huwelijksreis bij SOWELL Hotels Les Chevaliers

We begrijpen dat het organiseren van de perfecte huwelijksreis een uitdagende taak kan zijn. Maar bij SOWELL Hotels Les Chevaliers streven we ernaar om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Hieronder vind je een gids om te helpen bij het organiseren van jouw droomhuwelijksreis.

1. Maak Jouw Reservering

Het eerste wat je moet doen is een reservering maken bij SOWELL Hotels Les Chevaliers. Ons resort ligt in de prachtige omgeving van de Franse Alpen en biedt een adembenemend uitzicht op de bergen. We bieden een verscheidenheid aan kamertypes en pakketten om aan de behoeften van onze gasten te voldoen.

2. Kies Uw Kamertype

Het kiezen van het juiste kamertype is van cruciaal belang om de perfecte huwelijksreis te garanderen. Bij SOWELL Hotels Les Chevaliers hebben we een verscheidenheid aan kamertypes, waaronder: een deluxe tweepersoonskamer, een superior tweepersoonskamer en een premium tweepersoonskamer met uitzicht op de bergen.

3. Selecteer Jouw Huwelijksreis Pakket

Bij SOWELL Hotels Les Chevaliers bieden we verschillende huwelijksreispakketten die zijn ontworpen om aan alle behoeften van onze gasten te voldoen. Onze pakketten bevatten onder andere champagne en aardbeien bij aankomst, een romantisch diner voor twee en spa-behandelingen.

4. Plan Jouw Activiteiten

De Franse Alpen bieden een verscheidenheid aan activiteiten die perfect zijn voor een huwelijksreis. Van wandelen en fietsen tot skiën en snowboarden, er zijn tal van dingen te doen. Plan jouw activiteiten van tevoren om ervoor te zorgen dat je optimaal kunt genieten van jouw huwelijksreis.

5. Geniet van Uw Romantische Diner

Bij SOWELL Hotels Les Chevaliers hebben we onze eigen gastronomische keuken, die is ontworpen om onze gasten de beste culinaire ervaring te bieden. Plan jouw romantische diner in ons restaurant en geniet van de heerlijke gerechten die we te bieden hebben.

6. Ontspan en Verwen Jezelf

Wat is een huwelijksreis zonder ontspanning en verwennerij? Bij SOWELL Hotels Les Chevaliers hebben we een uitgebreide spa- en wellnessruimte die is ontworpen om onze gasten te helpen volledig te ontspannen en te genieten van hun verblijf.

7. Verken de Omgeving

De Franse Alpen bieden niet alleen een prachtige locatie voor jouw huwelijksreis, maar ook tal van bezienswaardigheden om te verkennen. Van historische kastelen tot schilderachtige stadjes, er is genoeg te zien en ontdekken.

8. Maak Herinneringen

Een huwelijksreis is een van de belangrijkste momenten in jouw leven en het is belangrijk om herinneringen te maken die blijven hangen. Bij SOWELL Hotels Les Chevaliers willen we jouw huwelijksreis onvergetelijk maken en dat kun je doen door samen unieke ervaringen te beleven.

9. Vraag Om Extra’s

Als je iets extra’s nodig hebt tijdens jouw verblijf, schroom dan niet om het te vragen. Bij SOWELL Hotels Les Chevaliers willen we graag laten zien hoe belangrijk jouw huwelijksreis voor ons is en we doen er alles aan om tegemoet te komen aan jouw speciale verzoeken.

10. Maak Jouw Huwelijksreis Onvergetelijk

Een huwelijksreis is een speciaal moment in jouw leven, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het onvergetelijk is. Bij SOWELL Hotels Les Chevaliers streven we ernaar om jouw huwelijksreis zo perfect mogelijk te maken, van begin tot eind.

Wat is inbegrepen in het huwelijksreispakket?

Onze huwelijksreispakketten omvatten onder andere champagne en aardbeien bij aankomst, een romantisch diner voor twee en spa-behandelingen.

Kan ik mijn kamertype upgraden?

Ja, je kunt jouw kamertype upgraden naar een deluxe tweepersoonskamer, superior tweepersoonskamer of premium tweepersoonskamer met uitzicht op de bergen.

Bieden jullie privétours aan?

Ja, bij SOWELL Hotels Les Chevaliers bieden we privétours aan die zijn ontworpen om aan de behoeften van onze gasten te voldoen.

Welke activiteiten zijn er te doen in de Franse Alpen?

De Franse Alpen bieden een verscheidenheid aan activiteiten, zoals wandelen, fietsen, skiën en snowboarden.

Bieden jullie transport naar en van de luchthaven?

Ja, we bieden transport van en naar de luchthaven voor onze gasten. Neem contact op met ons team om de details te bespreken.

Over ons

Informatie