Een gids voor de verschillende accommodaties op Roompot Park Eksel

Roompot Park Eksel is een ideaal vakantiepark voor gezinnen en stellen die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie in de natuur. Het park ligt in de regio Belgisch-Limburg en biedt verschillende accommodaties aan die geschikt zijn voor zowel lange als korte verblijven. In deze gids nemen we een kijkje bij de verschillende accommodaties die Roompot Park Eksel te bieden heeft.

Type accommodaties

Roompot Park Eksel heeft verschillende accommodaties voor elk type reiziger. Hieronder staan de meest voorkomende types:

Chalets

Er zijn verschillende types chalets op Roompot Park Eksel. Een standaardchalet is geschikt voor maximaal vier personen en heeft twee slaapkamers. Er is ook een luxe chalet met een eigen sauna en barbecue.

Vakantiehuizen

Als u op zoek bent naar een ruimer verblijf, dan is een vakantiehuis op Roompot Park Eksel waarschijnlijk iets voor u. Er zijn verschillende types: van een standaard vakantiehuis voor zes personen tot een luxe variant voor acht personen.

Kampeerplaatsen

Roompot Park Eksel heeft ook verschillende kampeerplaatsen die geschikt zijn voor caravans, campers of tenten. Er is genoeg ruimte voor iedereen en het park biedt verschillende faciliteiten.

Voorzieningen

Naast de accommodaties biedt Roompot Park Eksel ook verschillende voorzieningen voor gasten.

Zwembad

Het zwembad is een van de belangrijkste attracties van het park. Er is een binnen- en buitenzwembad, een peuterbad en een glijbaan. Het zwembad is geopend van april tot oktober.

Speeltuinen

Er zijn verschillende speeltuinen op het park waar kinderen zich kunnen uitleven. Er is ook een binnen- en buitenspeeltuin.

Sportfaciliteiten

Het park heeft verschillende sportfaciliteiten voor gasten: een tennisbaan, een basketbalkooi, een voetbalveld en een jeu de boules baan.

Omgeving

Roompot Park Eksel ligt in een prachtige omgeving die rijk is aan natuur en cultuur. Er zijn verschillende activiteiten in de omgeving die u kunt ondernemen.

Wandelen en fietsen

De omgeving van Roompot Park Eksel is ideaal om te wandelen en te fietsen. Er zijn verschillende wandelroutes en fietsroutes die u kunt nemen.

Attracties

Er zijn verschillende attracties in de omgeving van Roompot Park Eksel, zoals het Openluchtmuseum Bokrijk en attractiepark Toverland.

Steden

Er zijn verschillende steden in de buurt zoals Genk, Hasselt en Maastricht. Hier kunt u lekker winkelen, musea bezoeken of gewoon genieten van de lokale keuken.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een ontspannen vakantie in de natuur, dan is Roompot Park Eksel een goede keuze. Het park biedt verschillende accommodaties aan die geschikt zijn voor zowel gezinnen als stellen. Daarnaast is er genoeg te doen in de omgeving, van wandelen en fietsen tot het bezoeken van attracties en steden.

Veelgestelde vragen

1. Zijn huisdieren toegestaan op Roompot Park Eksel?

Ja, huisdieren zijn toegestaan op het park.

2. Is er wifi beschikbaar op Roompot Park Eksel?

Ja, er is wifi beschikbaar tegen betaling.

3. Is er een supermarkt in de buurt van Roompot Park Eksel?

Ja, er zijn verschillende supermarkten in de buurt van het park.

4. Is er een restaurant op het park?

Ja, er is een restaurant op het park.

5. Zijn er fietsen te huur op Roompot Park Eksel?

Ja, er zijn fietsen te huur op het park.

Over ons

Informatie