Een gids voor het verkennen van de prachtige stranden rondom Camping Village Blu la Tortuga

Camping Village Blu la Tortuga is een van de meest populaire campings aan de kust van Sardinië. Deze camping biedt een zeer comfortabele accommodatie, op slechts enkele meters afstand van enkele van de mooiste stranden van het eiland. In deze gids zullen we je laten zien welke stranden je kunt verkennen tijdens je verblijf op Camping Village Blu la Tortuga.

1. Spiaggia La Tavernetta

Ben jij klaar om te genieten van het kristalheldere water van Sardinië? Dan is dit strand, gelegen op slechts 150 meter van Camping Village Blu la Tortuga, perfect voor jou. Je kunt hier zonnebaden op fijn, wit zand en zwemmen in het heldere, turquoise water.

2. Cala Moresca

Cala Moresca is een kleine, beschutte baai waar je kunt genieten van adembenemende zonsondergangen. Het strand bevindt zich op slechts 5 minuten lopen van Camping Village Blu la Tortuga en biedt een prachtig uitzicht op de bergen van Sardinië.

3. Spiaggia di Lu Impostu

Dit prachtige stukje strand is ideaal om te zonnebaden en te ontspannen. Het is een van de mooiste stranden van Sardinië en is gelegen op slechts 10 km van Camping Village Blu la Tortuga. Het rustige, kristalheldere water is perfect om te zwemmen of te snorkelen.

4. Spiaggia del Porto Taverna

Dit strand is een populaire plek voor gezinnen met kinderen vanwege het ondiepe water en de beschutte baai. Het is een van de prachtigste stranden van het eiland en is gelegen op slechts 15 km van Camping Village Blu la Tortuga.

5. Cala Brandinchi

Cala Brandinchi, ook wel bekend als Little Tahiti vanwege de exotische sfeer, is een prachtig wit zandstrand, omgeven door dennenbossen en rotsachtige kliffen. Het strand ligt ongeveer op 20 km van Camping Village Blu la Tortuga.

6. Spiaggia di Capo Coda Cavallo

Het strand van Capo Coda Cavallo heeft een ongerepte natuur en ligt op het meest noordoostelijke punt van Sardinië. Het is een perfecte plek om te snorkelen en te genieten van de natuurlijke schoonheid van het eiland. Het strand ligt ongeveer op 25 km van Camping Village Blu la Tortuga.

7. Cala Girgolu

Cala Girgolu heeft kristalhelder water en een prachtig uitzicht op de eilanden Tavolara en Molara. Het is een prachtige plek om te ontspannen en te genieten van de natuur. Het strand ligt ongeveer op 25 km van Camping Village Blu la Tortuga.

8. Spiaggia di Budoni

Het strand van Budoni is een breed zandstrand met kristalhelder water. Het is bij uitstek geschikt voor gezinnen en biedt een aantal watersportmogelijkheden zoals windsurfen en zeilen. Het strand ligt op ongeveer 30 km van Camping Village Blu la Tortuga.

9. Spiaggia di Posada

Dit strand is omgeven door groene heuvels en is een rustige en vredige locatie. Het biedt een prachtig uitzicht op de zee en is een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de rust. Het strand ligt op ongeveer 35 km van Camping Village Blu la Tortuga.

10. La Caletta

Deze baai ligt aan de voet van de Sardijnse bergen en biedt bescherming tegen de wind. Het strand heeft ondiep water en is perfect voor kinderen. La Caletta ligt op ongeveer 40 km van Camping Village Blu la Tortuga.

11. Spiaggia di San Teodoro

Dit 3 km lange zandstrand is een van de populairste stranden van Sardinië. Het strand biedt faciliteiten zoals restaurants, strandbars, douches en parkeerplaatsen. Het ligt op ongeveer 45 km van Camping Village Blu la Tortuga.

12. Cala Luna

Dit strand is bereikbaar per boot en is omgeven door indrukwekkende rotsen. Het helderblauwe water en de rotsachtige kliffen maken deze locatie de perfecte plek om te snorkelen of te duiken. Het ligt op ongeveer 70 km van Camping Village Blu la Tortuga.

13. Cala Goloritzè

Cala Goloritzè is een strand van ongekende schoonheid en ligt in het oosten van Sardinië. Het strand ligt verscholen tussen de hoge kliffen en is alleen bereikbaar met de boot of na een inspannende wandeling. Het ligt op ongeveer 100 km van Camping Village Blu la Tortuga.

14. Spiaggia di Stintino

Dit strand ligt in het noordwesten van Sardinië en biedt een prachtig uitzicht op de eilanden Piana en Asinara. Het is een van de meest beroemde stranden van het eiland en ligt op ongeveer 150 km van Camping Village Blu la Tortuga.

15. La Pelosa

La Pelosa is een van de meest populaire stranden in Sardinië. Hier kun je genieten van het witte zand en kristalheldere water terwijl je uitkijkt op de imposante ligging van de ruïnes van de Genuese toren. Het ligt op ongeveer 180 km van Camping Village Blu la Tortuga.

Wil je tijdens je verblijf op Camping Village Blu la Tortuga alles uit je vakantie halen en alle stranden van Sardinië verkennen? Huur dan een auto! Dit geeft je de vrijheid om op je eigen tempo te reizen en de prachtige uitzichten van het eiland te ontdekken.

Conclusie

Sardinië is een paradijs voor strandliefhebbers en met deze gids ben je goed voorbereid om de mooiste stranden in de buurt van Camping Village Blu la Tortuga te verkennen. Van afgelegen baaien tot populaire stranden met faciliteiten, er is voor elk wat wils op dit prachtige eiland.

Veelgestelde vragen

1. Kan ik de stranden in de buurt van Camping Village Blu la Tortuga lopend bereiken?
2. Welke stranden zijn het meest geschikt voor gezinnen met kinderen?
3. Wat is de beste manier om de meer afgelegen stranden van Sardinië te bereiken?
4. Welke stranden hebben de beste duiklocaties?
5. Welke stranden zijn het rustigst en meest afgelegen?
6. Is het nodig om van tevoren een auto te huren voor mijn bezoek aan Sardinië?
7. Kan ik op de stranden van Sardinië watersporten beoefenen?
8. Zijn er restaurants en winkels in de buurt van de stranden?
9. Hoe druk zijn de stranden van Sardinië in de zomermaanden?
10. Welk strand is het meest fotogeniek?

1. Ja, de meeste stranden liggen op loopafstand van Camping Village Blu la Tortuga.
2. Cala Moresca, Cala Girgolu en La Caletta zijn ideaal voor gezinnen met kinderen vanwege ondiep water en shelter tegen de wind.
3. Het huren van een auto is de beste manier om de afgelegen baaien van Sardinië te verkennen.
4. Capo Coda Cavallo en Cala Goloritzè bieden enkele van de beste duiklocaties in de buurt van Camping Village Blu la Tortuga.
5. Cala Goloritzè en La Pelosa zijn enkele van de meest afgelegen stranden van Sardinië.
6. Het huren van een auto is aan te raden voor het verkennen van de beste stranden van Sardinië.
7. Ja, veel stranden bieden watersportmogelijkheden.
8. Er zijn verschillende restaurants en winkels op loopafstand van de stranden.
9. De populaire stranden van Sardinië kunnen in de zomermaanden erg druk worden.
10. La Pelosa biedt prachtige uitzichten op de ruïnes van de Genuese toren en is de perfecte plek voor een fotoshoot.

Over ons

Informatie