Een kijkje in de beste accommodaties op Villapark Duinzicht

Als je op zoek bent naar een vakantiehuis aan zee, is Villapark Duinzicht een uitstekende optie. Dit park ligt in de duinen van Noordwijk en biedt een scala aan accommodaties voor verschillende gezelschappen en budgetten. In dit artikel nemen we je mee op een rondleiding door de beste accommodaties op Villapark Duinzicht.

1. Vakantievilla

De vakantievilla’s op Villapark Duinzicht zijn ruim opgezet en bieden veel privacy. Ze zijn geschikt voor maximaal 6 personen en hebben elk een eigen parkeerplaats. De villa’s hebben 3 slaapkamers, 2 badkamers en een compleet uitgeruste keuken met vaatwasser, magnetron en oven.

2. Duinlodge

De duinlodges bieden plaats aan maximaal 4 personen en hebben een knusse uitstraling. Ze zijn voorzien van een woonkamer, keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. De lodges hebben elk een eigen terras en liggen op loopafstand van het strand.

3. Strandhuis

Wil je optimaal genieten van het strand? Dan is een strandhuisje op Villapark Duinzicht een aanrader. Deze huisjes liggen direct aan het strand en bieden plaats aan maximaal 4 personen. Ze hebben een woonkamer, keuken, badkamer en 2 slaapkamers. Het strandhuis is ook voorzien van een terras met uitzicht op zee.

4. Duingalow

De duingalows op Villapark Duinzicht zijn geschikt voor maximaal 6 personen en zijn voorzien van alle gemakken. Ze hebben een woonkamer, keuken, badkamer en 3 slaapkamers. De duingalows hebben elk een eigen terras en liggen in de duinen van het park.

5. Strandhuis met sauna

Als je op zoek bent naar extra luxe, kun je kiezen voor een strandhuis met sauna. Deze huisjes hebben dezelfde indeling als de reguliere strandhuisjes, maar zijn voorzien van een sauna. Bovendien heb je vanuit deze accommodatie een prachtig uitzicht op zee.

6. Luxe villa

Als je op zoek bent naar ultieme luxe, is een luxe villa op Villapark Duinzicht een goede keuze. Deze villa’s zijn geschikt voor maximaal 8 personen en hebben een privézwembad en jacuzzi. De villa’s hebben 4 slaapkamers, 3 badkamers, een sauna en een compleet uitgeruste keuken.

7. Strandhuis met jacuzzi

Wil je optimaal ontspannen tijdens je verblijf op Villapark Duinzicht? Dan is een strandhuis met jacuzzi de perfecte accommodatie. Deze huisjes hebben dezelfde indeling als de reguliere strandhuisjes, maar zijn voorzien van een jacuzzi op het terras.

8. Duingalow met sauna

Als je tijdens je vakantie graag ontspant in de sauna, kun je kiezen voor een duingalow met sauna. Deze accommodatie heeft dezelfde indeling als de reguliere duingalow, maar is voorzien van een sauna.

9. Strandhuis met open haard

Als je tijdens de wat koelere avonden wilt genieten van de warmte van een open haard, is een strandhuis met open haard een goede keuze. Deze strandhuisjes hebben dezelfde indeling als de reguliere strandhuisjes, maar zijn voorzien van een open haard in de woonkamer.

10. Duingalow met privézwembad

Als je tijdens je verblijf op Villapark Duinzicht graag wilt zwemmen in alle privacy, kun je kiezen voor een duingalow met privézwembad. Deze accommodatie heeft dezelfde indeling als de reguliere duingalow, maar is voorzien van een privézwembad in de tuin.

11. Strandhuis met barbecue

Wil je tijdens je vakantie graag barbecuen met uitzicht op zee? Kies dan voor een strandhuis met barbecue. Deze accommodatie heeft dezelfde indeling als de reguliere strandhuisjes, maar is voorzien van een barbecue op het terras.

12. Familievilla

Als je met je gezin op vakantie gaat, is een familievilla op Villapark Duinzicht een goede keuze. Deze villa’s hebben 4 slaapkamers, 2 badkamers en een compleet uitgeruste keuken. De villa’s bieden plaats aan maximaal 8 personen en zijn voorzien van een eigen tuin.

13. Comfortabele duinlodge

De comfortabele duinlodges op Villapark Duinzicht bieden plaats aan maximaal 4 personen en hebben een moderne uitstraling. Ze zijn voorzien van een woonkamer, keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. De lodges hebben elk een eigen terras.

14. Kindvriendelijke duingalow

Als je met kinderen op vakantie gaat, is een kindvriendelijke duingalow op Villapark Duinzicht een goede keuze. Deze accommodatie is voorzien van een kindvriendelijke inrichting, waaronder een kinderbedje en kinderstoel. De duingalow heeft dezelfde indeling als de reguliere duingalow en biedt plaats aan maximaal 6 personen.

15. Budget duinlodge

Als je goedkoop op vakantie wilt naar Villapark Duinzicht, is de budget duinlodge een goede keuze. Deze accommodatie biedt plaats aan maximaal 4 personen en heeft een basisinrichting.

Conclusie

Villapark Duinzicht biedt verschillende accommodaties voor verschillende gezelschappen en budgetten. Of je nu op zoek bent naar een strandhuisje met sauna of een luxe villa met privézwembad, op Villapark Duinzicht vind je het allemaal.

Veelgestelde vragen

1. Hoe ver ligt Villapark Duinzicht van het strand?
Villapark Duinzicht ligt direct aan het strand.

2. Zijn huisdieren toegestaan op Villapark Duinzicht?
Ja, huisdieren zijn toegestaan in bepaalde accommodaties op Villapark Duinzicht.

3. Is er op Villapark Duinzicht een zwembad aanwezig?
Nee, niet alle accommodaties hebben een zwembad. Een aantal luxe villa’s zijn wel voorzien van een privézwembad.

4. Kun je op Villapark Duinzicht fietsen huren?
Ja, op Villapark Duinzicht kun je fietsen huren om de omgeving te verkennen.

5. Is er op Villapark Duinzicht een restaurant aanwezig?
Nee, op Villapark Duinzicht is geen restaurant aanwezig. Er zijn wel verschillende restaurants in de omgeving.

Over ons

Informatie