Een review van het verblijf op Vakantiepark Het Drentse Wold.

Het Drentse Wold is een fantastische plek voor een gezinsvakantie met veel buitensportactiviteiten en rustige wandelingen. In deze review delen we onze ervaringen over ons verblijf in dit vakantiepark.

De locatie

Het vakantiepark ligt in het prachtige Drentse Wold, omringd door bossen en natuur. We hebben genoten van het ontspannende uitzicht op de omringende bomen en groene velden. Het park zelf is gemakkelijk bereikbaar met de auto.

Accommodaties

We hebben in een van de ruime en schone huisjes verbleven en waren aangenaam verrast door het comfort. De huisjes hebben een eigen terras met een prachtig uitzicht op het omliggende natuurschoon. Aanvullend, alle benodigde faciliteiten zoals Wi-Fi en keukengerei waren beschikbaar.

Activiteiten

Er is zoveel te doen voor het hele gezin. We hebben genoten van het gebruik van de faciliteiten, zoals het zwembad, de speeltuin en het voetbalveld. Het park biedt ook diverse sportieve activiteiten, zoals wandelen en fietsen in de bossen. Bovendien, met vele omliggende attracties, zoals het Dierenpark Emmen en de Hunebedden, hoeft niemand zich te vervelen.

Zwembad

Het zwembad is recentelijk gerenoveerd en biedt hierdooreen frisse moderne uitstraling. Het zwembad is zowel voor volwassenen als kinderen geschikt. Ook is er een glijbaan en een apart gedeelte voor de kleintjes.

Speeltuin

De speeltuin is goed onderhouden en geschikt voor kinderen van alle leeftijden. De speeltoestellen zijn veilig en bieden veel plezier.

Sportveld

Het sportveld is enorm. We speelden er zowel voetbal als volleybal. Het gras was goed onderhouden en de grote ruimte zorgde ervoor dat er geen overbevolking was.

Eetgelegenheden

We namen deel aan het dinerbuffet en genoten van een grote verscheidenheid aan maaltijden. De kwaliteit van het eten was van hoog niveau en de prijzen waren redelijk. Het restaurant zelf biedt ook een gezellige sfeer.

Service

De medewerkers van het vakantiepark waren vriendelijk en behulpzaam. Bij onze aankomst op het park waren we excellently ontvangen en voelden ons direct thuis. Ook tijdens ons verblijf waren zeenige malen in de buurt beschikbaar om te helpen.

Conclusie

Al met al, hebben we ons verblijf in Vakantiepark Het Drentse Wold als zeer positief ervaren. Het is een prachtige locatie met tal van activiteiten voor het hele gezin. De accommodaties zijn goed uitgerust en comfortabel, de eetgelegenheden zijn goed, en de service is geweldig. We raden deze vakantiebestemming aan iedereen aan, of men nu opzoek is naar natuurlijke schoonheden of veel buitensportactiviteiten.

Veelgestelde vragen

Is er een vast uitchek tijdstip?

Ja, u moet om 10 uur uitchecken.

Zijn huisdieren toegestaan in het park?

Ja, huisdieren zijn toegestaan op het vakantiepark.

Is het park geschikt voor mindervaliden?

Ja, het park is toegankelijk voor mindervaliden.

Heeft het vakantiepark een eigen fietsverhuur?

Ja, er is fietsverhuur op het park.

Is er een sauna op het park?

Helaas, er is geen sauna aanwezig op het vakantiepark.

Over ons

Informatie