Een romantisch weekendje weg op Landgoed Volenbeek: waar te verblijven en wat te doen

Als je op zoek bent naar een plek om er even tussenuit te gaan en wat quality time door te brengen met je geliefde, is Landgoed Volenbeek de perfecte bestemming. Dit pittoreske landgoed ligt in de buurt van het mooie dorpje Lage Vuursche en biedt alles wat je nodig hebt voor een romantisch weekendje weg. In dit artikel geven we een overzicht van waar je kunt verblijven en wat er te doen is tijdens een romantisch verblijf op Landgoed Volenbeek.

Waar te verblijven

Landhuis met privézwembad

Het landhuis op Landgoed Volenbeek is een magische plek om te verblijven. Het landhuis heeft een eigen privézwembad en biedt een prachtig uitzicht op de mooie tuinen van het landgoed. Het is een plek waar je samen met je geliefde kunt genieten van totale privacy en rust.

Charmante huisjes

Als je op zoek bent naar iets knusser en intiemer, dan zijn de charmante huisjes op het landgoed een perfecte keuze. De huisjes zijn voorzien van alle faciliteiten, inclusief een open haard, een comfortabel bed en een eigen terras. Je kunt genieten van de rustige en vredige omgeving terwijl je samen quality-time doorbrengt.

Wat te doen

Romantische wandelingen

Landgoed Volenbeek is omringd door prachtige natuur en is de perfecte plek om te wandelen. Er zijn talloze routes die je kunt nemen, dus trek je wandelschoenen aan, pak elkaar bij de hand en geniet van een romantische wandeling in de natuur.

Picknicken in de tuin

De tuin van het landgoed is prachtig en biedt de ideale locatie voor een romantische picknick. Pak een mand vol lekkers, een kleed en een fles wijn en geniet van elkaar in de zon.

Kaarslicht diners

Een diner bij kaarslicht is misschien wel het meest romantische wat je kunt doen. Het landhuis op het landgoed biedt de perfecte setting voor een intiem diner bij kaarslicht.

Fietsen

Als je samen wilt genieten van een beetje beweging en avontuur, dan zijn de fietsen op het landgoed een geweldige optie. Je kunt de omgeving verkennen en genieten van de prachtige vergezichten.

Kanoën op de Loosdrechtse Plassen

Als je wat meer actie wilt, dan is kanoën op de Loosdrechtse Plassen een geweldige optie. Het landgoed ligt op korte afstand van de plassen en je kunt kano’s huren op het landgoed zelf.

Conclusie

Een weekendje weg op Landgoed Volenbeek is de perfecte manier om quality-time door te brengen met je geliefde. Het landgoed biedt de ideale combinatie van rust, privacy en romantiek. Van prachtige wandelingen in de natuur tot intieme diners bij kaarslicht; er is voor elk wat wils. Als je op zoek bent naar een plek om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en quality-time door te brengen met je geliefde, dan is Landgoed Volenbeek de perfecte bestemming.

Veelgestelde vragen

1. Is Landgoed Volenbeek geschikt voor kinderen?

Nee, Landgoed Volenbeek is een volwassen-only accommodatie.

2. Is er wifi op het landgoed?

Ja, er is gratis wifi beschikbaar op het landgoed.

3. Zijn huisdieren toegestaan op het landgoed?

Helaas zijn huisdieren niet toegestaan op het landgoed.

4. Is er een restaurant op het landgoed?

Nee, er is geen restaurant op het landgoed. Wel zijn er diverse restaurants in de omgeving.

5. Is er parkeergelegenheid op het landgoed?

Ja, er is parkeergelegenheid beschikbaar op het landgoed.

Over ons

Informatie