Escale Saint-Gilles met kinderen: tips voor een onvergetelijke familievakantie

Als je op zoek bent naar een fantastische vakantieplek voor het hele gezin, dan is Escale Saint-Gilles in België wellicht de perfecte bestemming. Het is een prachtige plek voor gezinnen van alle leeftijden, met vele buitenactiviteiten en attracties voor kinderen en volwassenen. In dit artikel lees je de beste tips om je vakantie in Escale Saint-Gilles onvergetelijk te maken voor jouw gezin.

Waar is Escale Saint-Gilles?

Escale Saint-Gilles is een vakantiepark gelegen aan de Noordzeekust in België. Het vakantiepark ligt in de buurt van bekende toeristische bestemmingen, zoals Brugge, Gent en Knokke.

Huisjes in Escale Saint-Gilles

Escale Saint-Gilles biedt verschillende soorten accommodaties, geschikt voor alle soorten gezinnen. Het park beschikt onder andere over bungalows, stacaravans en vakantiehuizen voor grotere gezinnen.

Activiteiten in Escale Saint-Gilles

Er is een breed scala aan activiteiten waar je met het hele gezin van kunt genieten in Escale Saint-Gilles. Zo heb je bijvoorbeeld het grote verwarmde zwembad, een openluchtbioscoop, een speeltuin, minigolf en een sportveld. Ook zijn er diverse restaurants en bars te vinden op het vakantiepark, waar je lekker kunt eten en drinken.

Attracties in de buurt van Escale Saint-Gilles

Er zijn ook veel attracties in de buurt te vinden die je kunt bezoeken tijdens je vakantie in Escale Saint-Gilles. Bezoek bijvoorbeeld het prachtige Brugge, met zijn prachtige middeleeuwse gebouwen, boottochten op de grachten en brouwerijen. Of ga naar Blankenberge, een populaire badplaats met veel strandplezier, een zeehondenopvangcentrum en het Serpentarium.

Tips voor een onvergetelijke familievakantie in Escale Saint-Gilles

1. Neem zwemspullen mee voor het verwarmde zwembad van het vakantiepark
2. Ga naar het strand van Blankenberge voor een geweldige middag op het strand
3. Maak een uitstapje naar een nabijgelegen stad of dorp
4. Bezoek het nabijgelegen Serpentarium voor een educatieve en leuke ervaring
5. Huur een fiets en verken de omgeving van Escale Saint-Gilles

Kindvriendelijke faciliteiten in Escale Saint-Gilles

Escale Saint-Gilles is bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen, en het park stelt dan ook alles in het werk om het de jongere vakantiegangers naar hun zin te maken. Zo zijn er onder andere kinderclubs, animatie en kindvriendelijke faciliteiten op het vakantiepark.

Huisdiervriendelijk vakantiepark

Escale Saint-Gilles is ook huisdiervriendelijk; er zijn huisjes beschikbaar waar je samen met je hond kunt verblijven. Zo hoeft je huisdier niet achtergelaten te worden tijdens jullie vakantie en kunnen jullie samen genieten van een vakantie.

Waarom Escale Saint-Gilles zo’n leuke vakantiebestemming is

Escale Saint-Gilles biedt alles wat een gezin nodig heeft voor een fantastische vakantie. Er zijn tal van activiteiten voor kinderen van alle leeftijden, van zwemmen in het verwarmde zwembad tot het spelen op het sportveld. Het is ook de perfecte uitvalsbasis om andere gebieden in België te verkennen, zoals Brugge en Gent.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een plek waar je als gezin volledige ontspanning kunt ervaren, dan is Escale Saint-Gilles de perfecte plek. Met veel activiteiten voor kinderen en prachtige bezienswaardigheden in de buurt, is dit vakantiepark zeker de moeite waard.

Veelgestelde vragen

1. Hoe ver ligt Escale Saint-Gilles van strand?
* Het vakantiepark ligt op slechts 10 minuten lopen van het strand
2. Zijn er activiteiten op het vakantiepark voor jongere kinderen?
* Ja, er is een kinderclub en animatie voor kinderen beschikbaar op het vakantiepark
3. Biedt Escale Saint-Gilles huisdiervriendelijke accommodaties aan?
* Ja, er zijn huisjes waar je samen met je hond kunt verblijven op het vakantiepark
4. Kun je fietsen huren in Escale Saint-Gilles?
* Ja, er zijn fietsen te huur op het vakantiepark
5. In welke Belgische stad is Escale Saint-Gilles gelegen?
* Escale Saint-Gilles is gelegen aan de Noordzeekust in België, in de buurt van populaire toeristische bestemmingen zoals Brugge en Gent.

Over ons

Informatie