Even helemaal relaxen: de beste spa’s en wellness centra in Noordwijk.

Noordwijk staat bekend om haar prachtige stranden, duinen en kustlijn, maar het is ook de perfecte bestemming voor ontspanning en welzijn. In deze blog delen we de beste spa’s en wellness centra in Noordwijk, zodat je tijdens je vakantie even helemaal kunt relaxen.

Spa & Wellness bij Van der Valk Hotel

Het Van der Valk Hotel beschikt over een uitgebreid spa- en wellnesscentrum, waar je kunt genieten van verschillende behandelingen zoals massage, gezichtsbehandelingen en ontspanningsrituelen. Het centrum heeft een binnenzwembad, sauna, stoombad en jacuzzi, waar je heerlijk kunt ontspannen.

Azzurro Wellness

Bij Azzurro Wellness kun je genieten van verschillende wellnessfaciliteiten zoals een stoombad, zoutkristalgrot, sauna en jacuzzi. Ook kun je hier terecht voor diverse massages, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen.

Hotel Oranje Beauty Oranje

Het vijfsterrenhotel Hotel Oranje heeft een ruim opgezet beautysalon genaamd Beauty Oranje. Hier kun je terecht voor verschillende wellnessbehandelingen zoals massages, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen. Ook beschikt het hotel over een zwembad en sauna.

Thermen & Beautycentrum Anholts

Gelegen in het nabijgelegen dorpje Schoorl, biedt Thermen & Beautycentrum Anholts een prachtige omgeving voor ontspanning en welzijn. Hier kun je genieten van verschillende sauna’s, stoombaden, jacuzzi en zwembaden. Daarnaast biedt het centrum verschillende behandelingen en massages aan.

Spa & Wellness bij Grand Hotel Huis ter Duin

Grand Hotel Huis ter Duin beschikt over een prachtig spa- en wellnesscentrum waar je helemaal tot rust kunt komen. Naast diverse behandelingen zoals massages, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen, beschikt het hotel over een binnenzwembad, sauna en stoombad.

Wellness Leiden

Op slechts twintig minuten afstand van Noordwijk vind je Wellness Leiden. Hier kun je terecht voor een dagje ontspanning in de sauna’s, jacuzzi, stoombaden en zwembaden. Ook biedt het centrum verschillende massages en behandelingen aan.

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf heeft een wellness- en fitnesscentrum waar je helemaal kunt ontspannen. Het centrum beschikt over een binnenzwembad, sauna en stoombad. Daarnaast kun je ook genieten van massages en lichaamsbehandelingen.

Thalasso Spa bij Hotel van Oranje

Het vijfsterrenhotel Hotel van Oranje heeft een prachtig Thalasso Spa centrum waar je kunt genieten van verschillende behandelingen met behulp van zeewater en algen. Het centrum beschikt over een binnenzwembad, whirlpool, sauna en stoombad.

Spa Sereen

Op nog geen half uur rijden van Noordwijk vind je Spa Sereen, gelegen in Maarssen. Hier kun je terecht voor een dagje ontspanning en welzijn, waar je kunt genieten van sauna’s, stoombaden, zwembaden en verschillende behandelingen en massages.

Op Het Land

Gelegen in Wassenaar, vlakbij Noordwijk, vind je Op Het Land. Dit wellnesscentrum biedt verschillende behandelingen en massages aan en beschikt over een sauna en stoombad.

Mauritshuis Vitality & Wellness

Het viersterrenhotel Mauritshuis Vitality & Wellness biedt diverse wellnessfaciliteiten. Je kunt hier heerlijk ontspannen in de jacuzzi, sauna en stoombad. Daarnaast kun je genieten van massages en diverse behandelingen.

Corpus Massage

Bij Corpus Massage in Noordwijk kun je terecht voor verschillende massages en wellnessbehandelingen. Hier kun je ontspannen en genieten van een massage, voetreflextherapie of een pakking.

Mazzo Wellness

Op loopafstand van het strand vind je Mazzo Wellness. Hier kun je genieten van verschillende wellnessfaciliteiten zoals een sauna en jacuzzi. Daarnaast biedt Mazzo Wellness ook diverse massages en lichaamsbehandelingen aan.

De Waterlelie Zevenhuizen

Op ongeveer een half uur rijden vanaf Noordwijk vind je De Waterlelie in Zevenhuizen. Dit wellnesscentrum biedt verschillende sauna’s, stoombaden en jacuzzi’s. Daarnaast kun je hier terecht voor diverse massages en lichaamsbehandelingen.

Welnessboot Mill

De Welnessboot in Mill is uniek in Nederland, aangezien het een wellnesscentrum op een boot is. Je kunt hier genieten van verschillende sauna’s, stoombaden en jacuzzi’s. Daarnaast biedt Welnessboot Mill ook diverse massages en lichaamsbehandelingen aan.

Noordwijk is de perfecte bestemming voor ontspanning en welzijn. Met een scala aan spa’s en wellness centra, is er voor iedereen een geschikte plek om even helemaal tot rust te komen. Van massages tot sauna’s en jacuzzi’s, Noordwijk biedt het allemaal. Plan dus snel een dagje of weekendje in en geniet van alles wat deze prachtige badplaats te bieden heeft.

Veelgestelde vragen

1. Wat is een Thalasso Spa?
Thalasso Spa is een wellnesscentrum dat gebruik maakt van de heilzame werking van zeewater en algen.

2. Kan ik zonder reservering terecht bij de wellness centra in Noordwijk?
Het is aanbevolen om van tevoren te reserveren om er zeker van te zijn dat er plek is.

3. Heb ik eigen badkleding nodig bij de spa’s?
Bij de meeste spa’s en wellness centra is badkleding verplicht.

4. Zijn de wellnessfaciliteiten toegankelijk voor kinderen?
Dit varieert per wellnesscentrum. Het is aan te raden om dit van tevoren te controleren.

5. Bieden de wellness centra ook arrangementen aan?
Ja, de meeste wellness centra bieden verschillende arrangementen aan, van dagarrangementen tot weekendarrangementen die ook inclusief overnachting zijn.

Over ons

Informatie