Gezinsvakantie op De Veluwse Hoevegaerde: activiteiten en faciliteiten voor kinderen

De Veluwse Hoevegaerde is een prachtig vakantiepark midden op de Veluwe. Het park biedt een breed scala aan activiteiten en faciliteiten voor kinderen en is daarom de ideale bestemming voor gezinnen met kinderen. Hieronder volgen enkele van de activiteiten en faciliteiten die u kunt verwachten op De Veluwse Hoevegaerde.

Activiteiten

Buitenspeeltuin

De Veluwse Hoevegaerde heeft een grote buitenspeeltuin waar kinderen hun energie kwijt kunnen. Er zijn verschillende klimrekken, glijbanen en schommels in de speeltuin voor kinderen van alle leeftijden.

Overdekt zwembad

Op het park is er ook een verwarmd binnenzwembad waar kinderen kunnen zwemmen en spelen met hun ouders. Het zwembad heeft een plonsbad en glijbanen voor de kleintjes.

Recreatieprogramma

In het hoogseizoen organiseert De Veluwse Hoevegaerde verschillende activiteiten en programma’s voor kinderen van alle leeftijden. Het recreatieteam biedt activiteiten zoals knutselen, speurtochten, sportieve activiteiten en themadagen.

Kinderboerderij

Het park heeft ook een kleine kinderboerderij waar kinderen kunnen spelen en leren over de verschillende dieren die daar wonen. Op de kinderboerderij vindt u onder andere geiten, kippen, varkens en konijnen.

Fietsen in de omgeving

Het vakantiepark ligt naast verschillende fietsroutes die door de prachtige Veluwse bossen leiden. Fietsen huren en fietsroutes verkrijgen kan bij de receptie van het vakantiepark.

Faciliteiten

Supermarkt

Op het park is er een kleine supermarkt waar het nodige kan worden gekocht. Zo hoeft u geen boodschappen te doen buiten het park en kunt u zorgeloos van uw vakantie genieten.

Restaurant

Het restaurant van De Veluwse Hoevegaerde biedt heerlijke maaltijden voor het hele gezin. Het restaurant biedt ook afhaalmaaltijden voor als u liever in uw accommodatie wilt eten.

Sportvelden

Op het vakantiepark zijn er verschillende sportvelden beschikbaar voor de gasten. Er zijn velden voor voetbal, volleybal en basketbal waar u met uw gezin kunt spelen.

Wellness

Op De Veluwse Hoevegaerde is ook een wellness-centrum aanwezig waar u terecht kunt voor massages en andere ontspannende behandelingen.

Grote accommodaties

Het vakantiepark biedt verschillende accommodaties voor gezinnen van verschillende groottes. Van knusse chalets tot grote vakantiehuizen, er is voor elk gezin een geschikte accommodatie.

Conclusie

De Veluwse Hoevegaerde biedt een breed scala aan activiteiten en faciliteiten voor kinderen. Het vakantiepark is hierdoor de ideale bestemming voor gezinnen met kinderen die op zoek zijn naar een leuke en ontspannende vakantie. Van sportvelden tot kinderboerderijen en van een overdekt zwembad tot een wellness-centrum, u zult zich nooit vervelen op dit vakantiepark.

Veelgestelde vragen

1. Is er een supermarkt op De Veluwse Hoevegaerde?
Ja, er is een kleine supermarkt waar het nodige kan worden gekocht.

2. Wat voor activiteiten biedt het recreatieteam?
Het recreatieteam organiseert activiteiten zoals knutselen, speurtochten, sportieve activiteiten en themadagen.

3. Is er een restaurant op het vakantiepark?
Ja, er is een restaurant waar heerlijke maaltijden worden geserveerd en afhaalmaaltijden kunnen worden besteld.

4. Kan ik fietsen huren op De Veluwse Hoevegaerde?
Ja, u kunt fietsen huren bij de receptie van het vakantiepark.

5. Biedt het vakantiepark accommodaties voor grote gezinnen?
Ja, het vakantiepark biedt verschillende accommodaties voor gezinnen van verschillende groottes. Van knusse chalets tot grote vakantiehuizen, er is voor elk gezin een geschikte accommodatie.

Over ons

Informatie