Het indrukwekkende zwemparadijs van Domaine des Ormes: Ontdek alles over het waterplezier

Als je op zoek bent naar een plek voor een geweldige vakantie, dan is Domaine des Ormes zeker iets voor jou. Dit prachtige domein in Bretagne heeft alles wat je nodig hebt om te ontspannen en plezier te hebben. Het beschikt over vele accommodaties, een 18-holes golfbaan, een avonturenpark en een geweldig zwemparadijs. In dit artikel zullen we ons concentreren op het zwemparadijs van Domaine des Ormes.

De perfecte plek om af te koelen op warme dagen

Het zwemparadijs biedt een uitgebreid scala aan wateractiviteiten voor alle leeftijden. Van ontspannen zwemmen en glijbanen tot wildwaterrivier en peuterbad. Het paradijs is geopend van mei tot september en is de perfecte plek om af te koelen op warme zomerdagen.

De vele zwembaden van het paradijs

Het zwemparadijs heeft een groot aantal zwembaden met elk hun eigen unieke kenmerken. Het grootste zwembad biedt voldoende ruimte om te zwemmen en te ontspannen. Er zijn tal van ligstoelen beschikbaar voor gasten om te zonnebaden onder de blauwe hemel. Er zijn ook een aantal kleinere zwembaden die perfect zijn voor kinderen of iedereen die op zoek is naar wat exotischere zwembaden.

Het peuterbad: Een veilige omgeving voor de allerkleinsten

Het zwemparadijs is zeer kindvriendelijk. Het peuterbad is een veilige omgeving voor de allerkleinsten. Het is ondiep en bevat speelgoed en miniglijbanen om kinderen te vermaken. Het is de perfecte plek voor ouders om hun kinderen veilig te laten spetteren terwijl ze ontspannen op de ligstoelen rondom het zwembad.

Wildwaterrivier: Een spannende rit

De wildwaterrivier is een van de meest populaire attracties in het zwemparadijs. Gasten kunnen plaatsnemen op een opblaasbare band en een spannende rit maken door het snelstromende water. Het is de perfecte manier om af te koelen en te genieten van het prachtige weer.

Glijbanen: Een mix van spanning en sensatie

Als je op zoek bent naar spanning en sensatie, dan zijn de glijbanen iets voor jou. Er zijn glijbanen in verschillende vormen, maten en moeilijkheidsgraden. Van rechte glijbanen tot bochtige glijbanen, er is voor elk wat wils in het zwemparadijs.

De prachtige omgeving van het zwemparadijs

Het zwemparadijs ligt in een prachtige omgeving, omgeven door bomen en groen. Het gebied is uitgerust met ligstoelen en parasols, zodat gasten kunnen ontspannen en genieten van hun omgeving terwijl ze in de zon liggen te zonnen.

Restaurant & Bar: Verfrissing en ontspanning

Als je honger of dorst hebt, hoef je niet ver te gaan. Er is een restaurant en bar bij het zwemparadijs waar je verfrissing kunt vinden. De bar biedt verschillende soorten drankjes, variërend van fruitsappen tot cocktails. Het restaurant heeft een ruime keuze aan lekkere gerechten, waaronder salades, pizza’s en sandwiches.

Zwemparadijs tijdens de avond: Nachtelijke sfeer

Het zwemparadijs verandert ‘s avonds in een magische omgeving. De verlichting van het zwembad maakt het mogelijk om te zwemmen en te ontspannen in een gezellige sfeer. Het drukke geroezemoes van zijn overdag vervangen door gesprekken op fluistertoon en waardering voor de nachtelijke sfeer.

Tips voor een bezoek aan het zwemparadijs

Als je het zwemparadijs van Domaine des Ormes wilt bezoeken, zijn hier enkele handige tips voor je:

Selecteer de beste tijd voor je bezoek

Het paradijs is geopend van mei tot september, dus zorg ervoor dat je de beste tijd voor je bezoek kiest. Het hoogseizoen loopt van juli tot augustus, er worden dan vaak extra activiteiten georganiseerd.

Breng zonnebrandcrème en een hoed mee

Het is belangrijk om je te beschermen tegen de zon, vooral als je van plan bent om lang bij het zwembad te blijven. Breng zonnebrandcrème aan en draag een hoed om jezelf te beschermen tegen de felle zon.

Breng een handdoek en zwemkleding mee

Het is vanzelfsprekend, maar zorg ervoor dat je een handdoek en zwemkleding meebrengt. De handdoek is handig om je te drogen na het zwemmen en de zwemkleding maakt het mogelijk om te genieten van alle zwembaden.

Neem iets te drinken mee of koop iets bij de bar

Breng wat te drinken mee om jezelf te hydrateren, zoals water of sportdrankjes. Als je dorst krijgt tijdens je bezoek, vergeet dan niet iets te drinken te kopen bij de bar of het restaurant.

Veelgestelde vragen

1. Is toegang tot het zwemparadijs inbegrepen in de prijs van een verblijf bij Domaine des Ormes?

Ja, als je accommodatie hebt geboekt bij Domaine des Ormes, is toegang tot het zwemparadijs inbegrepen in de prijs van je verblijf.

2. Kan ik nog steeds gebruikmaken van het zwemparadijs als ik geen accommodatie boek bij Domaine des Ormes?

Ja, je kunt een dagkaart kopen om toegang te krijgen tot het zwemparadijs, zelfs als je geen accommodatie hebt geboekt bij Domaine des Ormes.

3. Is het zwemparadijs geopend in de wintermaanden?

Nee, het zwemparadijs is geopend van mei tot september.

4. Is er een minimumleeftijd om gebruik te maken van de glijbanen?

Ja, sommige glijbanen hebben een minimumleeftijd en/of -lengtevereiste. Dit wordt duidelijk gecommuniceerd bij de glijbanen zelf.

5. Mag ik eigen eten en drinken meenemen naar het zwemparadijs?

Nee, eigen eten en drinken is niet toegestaan in het zwemparadijs. Er is een restaurant en bar beschikbaar waar je eten en drinken kunt kopen.

Over ons

Informatie