Het nachtleven op en rond Camping La Sirene

Camping La Sirene is een zeer populaire vakantiebestemming in Argeles-sur-Mer, gelegen aan de Franse kust. Met zijn prachtige stranden en het uitgebreide aanbod aan activiteiten en bezienswaardigheden, is het een perfecte vakantiebestemming voor gezinnen en jongeren. Maar het is niet alleen overdag dat deze plek zijn charme heeft, het nachtleven op en rond Camping La Sirene is minstens zo bruisend. In dit artikel nemen wij je mee langs de beste plekken om te feesten en het nachtleven op de camping en in de omgeving.

Het nachtleven op de camping

De camping is de perfecte plek om te feesten en van het nachtleven te genieten, zonder ver te hoeven reizen. Hieronder hebben we een lijst samengesteld met de beste locaties en activiteiten om van het nachtleven op Camping La Sirene te genieten.

Bar Le Patio

De Bar Le Patio is de beste plek om te relaxen na een lange dag vol activiteiten. Geniet van de muziek, cocktails en het prachtige uitzicht op de bergen van Pyrénées-Orientales.

Pool Parties

Niets is beter dan ‘s nachts zwemmen tijdens de warme zomernachten. De camping organiseert regelmatig pool parties in het Olympische zwembad, met DJ’s en barbecues.

Strandfeesten

Het campingteam organiseert ook strandfeesten waar je kunt dansen onder de sterren, genieten van de cocktails en de gezelligheid met andere campinggasten.

Clubbing

Voor de nachtbrakers is er op de camping ook een club te vinden die tot laat open blijft. Geniet van de muziek, de dansvloer en de gezelligheid.

Nachtleven in Argelès-sur-Mer

Argelès-sur-Mer is een bruisende stad met een levendige nachtscene. Er zijn talloze bars, clubs en restaurants waar je je tot in de late uurtjes kunt vermaken.

Bar L’Helios

Deze bar staat bekend om zijn uitgebreide drankkaart en geweldige muziek. Het is de perfecte plek om een ​​cocktail te drinken en te dansen met je vrienden.

Le Palace

Le Palace is een van de meest bekende clubs in Argelès-sur-Mer. Deze club heeft meerdere dansvloeren, met diverse muziekgenres. Het is de perfecte plek voor de feestbeesten die door willen tot in de vroege ochtend.

Liquid

Voor de jongere gasten is Liquid de plek om te zijn. De club is trendy en geliefd en staat bekend om zijn geweldige themafeesten.

Les Allées Maillol

Les Allées Maillol is een populaire boulevard in het centrum van Argelès-sur-Mer. Hier vind je talloze bars en restaurants die tot laat open blijven.

Veelgestelde vragen

1. Is het nachtleven op Camping La Sirene geschikt voor gezinnen?
Ja, de camping heeft activiteiten en locaties voor mensen van alle leeftijden.

2. Wat zijn de openingstijden van de club op Camping La Sirene?
De club is geopend tot 03:00 uur.

3. Is er openbaar vervoer beschikbaar om ‘s nachts te reizen?
Ja, er zijn bussen en taxi’s beschikbaar om u ‘s nachts veilig te vervoeren.

4. Wat zijn de dresscodes bij clubs in Argelès-sur-Mer?
De dresscodes verschillen per locatie, maar het is slim om er netjes uit te zien.

5. Kan ik alcohol drinken op het strand in Argelès-sur-Mer?
Ja, alcohol drinken op het strand is toegestaan, maar zorg altijd voor verantwoord drinken.

Over ons

Informatie