Het nachtleven van Aglientu: de beste bars en clubs

Aglientu, gelegen in de provincie Olbia-Tempio van de Italiaanse regio Sardinië, staat bekend om zijn prachtige stranden en historische bezienswaardigheden. Maar de stad heeft nog meer te bieden dan dat. Het nachtleven van Aglientu is levendig en zeer aan te raden. Deze gids introduceert je de beste bars en clubs van de stad.

Een introductie van Aglientu’s nachtleven

Aglientu is een druk bezochte stad en heeft een bruisend nachtleven. In het hart van de stad vind je talloze opties voor een leuke avond uit. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen sfeer of een plek om te dansen tot in de vroege uurtjes, er is voor elk wat wils.

De beste bars van Aglientu

1. Bar da Bruno

Bar da Bruno is een gezellige en vriendelijke bar, populair bij locals en toeristen. De cocktails zijn hier voortreffelijk en het is dan ook een echte aanrader om hier een avondje te gaan staan.

2. Barracuda Cafe

Barracuda Cafe is een trendy bar in Aglientu. Het interieur is stijlvol en de drankjes en muziek maken het extra speciaal. Het is niet alleen een bar, maar ook een restaurant waar je kan genieten van lekker eten.

3. Mareas

Mareas is een bar met zowel een binnen- als buitengedeelte. Het ligt net buiten Aglientu en kijkt uit op zee. Het is een populaire plek bij jonge mensen en het is gemakkelijk om van daaruit verder uit te gaan naar andere clubs.

De beste clubs van Aglientu

1. Sopravento

Sopravento is zonder twijfel de grootste club van Aglientu. Het is een favoriet van zowel de lokale bevolking als toeristen. De club bevindt zich op een dakterras en heeft een prachtig uitzicht op de stad. Het is vooral populair bij liefhebbers van techno- en housemuziek.

2. Blu Beach

Blu Beach is een club met een prachtig uitzicht op zee. Het is een unieke plek en zeer populair bij jonge mensen. De muziek is hier uitstekend en de sfeer is altijd bruisend.

3. Billionaire Club Porto Cervo

Billionaire Club Porto Cervo is de meest luxueuze club van Sardinië. Het is gelegen in de buurt van Aglientu in de stad Porto Cervo. Omdat het een internationaal podium is, zie je hier vaak beroemdheden. Het is er wel prijzig, maar een avond die je nooit zal vergeten.

Veelgestelde vragen

Wat is de minimumleeftijd voor het uitgaan in Aglientu?

De minimumleeftijd voor het uitgaan in Aglientu is 18, net zoals in de rest van Italië.

Wat voor soort muziek kan ik verwachten in de clubs van Aglientu?

In de clubs van Aglientu kan je meestal verwachten dat er techno-, house-, en dancemuziek gedraaid wordt.

Moet ik entree betalen voor de clubs in Aglientu?

Ja, voor sommige clubs moet je betalen om binnen te gaan. De prijzen variëren afhankelijk van de club waar je heen gaat.

Zijn er ook barretjes in Aglientu waar je shisha kunt roken?

Ja, er zijn barretjes in Aglientu waar je shisha kunt roken. Vraag er gerust aan je hotel, taxi chauffeur of coördinator over!

Tot hoe laat zijn de bars en clubs in Aglientu open?

De meeste bars blijven open tot laat in de avond of ‘s nachts, terwijl de clubs meestal tot in de vroege uurtjes open blijven, tot 04:00 uur of later.

Aglientu heeft dus genoeg te bieden als het gaat om een avondje uit. Hopelijk kon deze gids helpen bij het kiezen van jouw ideale avondje uit in deze bruisende stad. Vergeet niet om veilig te zijn en te genieten van wat het nachtleven van Aglientu te bieden heeft!

Over ons

Informatie