Het nachtleven van Barbâtre: waar je moet zijn voor een gezellige avond uit.

Barbâtre, een klein stadje gelegen op het Franse eiland Noirmoutier, biedt een pittoreske omgeving voor toeristen om te ontspannen en te genieten van de rustgevende sfeer. Maar wist je dat Barbâtre ook een bruisend nachtleven heeft? Hier zijn enkele plaatsen waar je moet zijn voor een onvergetelijke avond uit.

1. La Playa

Gelegen aan het einde van de haven van Barbâtre, is La Playa een bar die bekend staat om zijn dansavonden. De muziek varieert van house tot pop, en de sfeer is altijd luidruchtig. Er zijn ook tafels buiten waar je kunt genieten van een cocktail terwijl je uitkijkt over de zee.

2. Le Spot

Le Spot is een bar aan het strand van Barbâtre die open is tot laat in de nacht. Het is de perfecte plek voor een avondje uit met vrienden. Er zijn hier regelmatig live muziekoptredens, en de cocktails zijn fantastisch.

3. Le Barock

Le Barock is een bar op de hoek van de Rue de l’Océan en de Rue Pasteur. Het is een gezellige plek met een vintage uitstraling en een geweldige sfeer. Er is altijd wel iets te doen bij Le Barock, of het nu karaoke-avonden of themafeesten zijn.

4. Le Viking

Als je op zoek bent naar een plek om te dansen, dan is Le Viking de perfecte plek. Het is een nachtclub die zich richt op housemuziek, maar er worden ook andere soorten muziek gespeeld. Er zijn verschillende DJ’s te vinden die de hele nacht door zorgen voor goede muziek.

5. La Bodega

La Bodega is een levendige plek waar je kunt genieten van een glas wijn en hapjes, of kunt dansen op de muziek van de DJ. Er is een groot buitenterras waar je bij mooi weer kunt genieten van de zwoele zomeravonden.

6. Le Dutch Coffee

Le Dutch Coffee is een gezellig café waar je overdag kunt genieten van een heerlijke koffie en ‘s avonds kunt genieten van een glas bier. Er zijn verschillende soorten bier op de tap, en het is een plek waar zowel toeristen als locals graag komen.

7. L’Absurde Imposture

Deze bar ligt aan de Rue de la Paix en is een plek waar je kunt genieten van een glas wijn terwijl je naar live muziek luistert. De sfeer is warm en gezellig, en het is een favoriete plek onder lokale bewoners.

8. L’Authentic

L’Authentic is een restaurant en bar met een groot buitenterras. Het is de perfecte plek om te genieten van Franse gerechten terwijl je geniet van een glas wijn of bier. Er zijn regelmatig live muziekoptredens, dus het is de perfecte plek voor een ontspannen avondje uit.

9. Les Océanides

Les Océanides is een vrij nieuwe club in Barbâtre die zich richt op techno en housemuziek. Er zijn vaak themafeesten, zoals White Party’s of Halloween-feesten. Het is een populaire plek onder jongeren in de stad.

10. L’Atelier Bar

L’Atelier Bar ligt op de hoek van de Rue Pasteur en de Rue de l’Océan. Het is een gezellig café waar je kunt genieten van een glas wijn of bier, en er is altijd wel iemand aanwezig om mee te praten. Er worden hier ook regelmatig live muziekoptredens gegeven.

11. Le Sporting

Le Sporting is een populaire bar die zich richt op sportliefhebbers. Er worden hier regelmatig sportevenementen uitgezonden en er is een zwembad waar je in kunt duiken na een avondje uit.

12. Le Week End

Le Week End is een nachtclub in de buurt van de haven in Barbâtre. Het is een populaire plek onder jongeren die houden van housemuziek en dansen. Het publiek is hier over het algemeen jonger dan in andere bars en nachtclubs.

13. Le Club 85

Le Club 85 is een bar en nachtclub die bekend staat om zijn live optredens. Er zijn regelmatig lokale en regionale artiesten te vinden die de hele avond voor goede muziek zorgen. Het is een geweldige plek om te dansen en te genieten van een avondje uit.

14. Le Bar des Sports

Le Bar des Sports is een bar die bekend staat om zijn dartboard en pooltafels. Het is een rustige plek waar je kunt ontspannen en bijkomen van een drukke dag sightseeing. Hier is geen muziek, dus het is de perfecte plek als je gewoon wilt genieten van een drankje en een spelletje wilt spelen.

15. Le Bu’BAR

Le Bu’BAR is een bar die vroeg opent en tot laat openblijft. Het is een gezellige plek waar je kunt genieten van een kopje koffie, een glas wijn of bier, of een cocktail. Er is altijd wel iemand aanwezig om mee te praten en je kunt hier gemakkelijk de hele avond blijven hangen.

Barbâtre biedt een levendig nachtleven dat geschikt is voor mensen van alle leeftijden en interesses. Of je nu op zoek bent naar een plek om te dansen of gewoon wilt genieten van een drankje, er is altijd wel iets te doen in deze stad. Dus ga eropuit en ontdek het nachtleven van Barbâtre!

Veelgestelde vragen

1. Wat zijn de openingstijden van La Playa?

La Playa is geopend van donderdag t/m zaterdag van 20:00 uur tot 02:00 uur.

2. Is er parkeergelegenheid bij Le Barock?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van Le Barock.

3. Moet ik reserveren bij L’Authentic?

Het is aan te raden om te reserveren bij L’Authentic als je er zeker van wilt zijn een tafel te hebben.

4. Is er een dresscode bij Le Viking?

Ja, de dresscode bij Le Viking is casual chic.

5. Welke soorten bier schenkt Le Dutch Coffee?

Le Dutch Coffee heeft verschillende soorten bier op de tap, waaronder Franse en Belgische speciaalbieren.

Over ons

Informatie