Het Wesselink voor gezinnen: kindvriendelijke activiteiten en faciliteiten

Het Wesselink is een ideaal vakantieoord voor gezinnen met kinderen die op zoek zijn naar een rustige en sfeervolle plek om te verblijven. Het vakantiepark ligt in een groene omgeving en biedt vele activiteiten en faciliteiten voor jong en oud. In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over het Wesselink voor gezinnen, inclusief de kindvriendelijke activiteiten en faciliteiten die worden aangeboden.

Over het Wesselink

Het Wesselink is gelegen in de prachtige natuur van de Gelderse Achterhoek en biedt een rustige omgeving om te ontspannen. Het park beschikt over ruime vakantiewoningen die van alle gemakken zijn voorzien. Het park heeft een mooie visvijver waar ouders lekker kunnen vissen terwijl kinderen met een schepnetje op zoek gaan naar kikkers en andere waterdieren.

Accommodaties

Het Wesselink biedt ruime vakantiewoningen die geschikt zijn voor gezinnen. De woningen zijn van alle gemakken voorzien en hebben een rustieke uitstraling. Het interieur is eigentijds en sfeervol. Er zijn verschillende typen woningen beschikbaar die geschikt zijn voor gezinnen van verschillende groottes. Naast de woningen zijn er ook campingplaatsen beschikbaar voor degenen die met een caravan of tent willen verblijven.

Activiteiten voor kinderen

Voor kinderen is er van alles te beleven op het Wesselink. Zo kunnen ze lekker spelen in de speeltuin of op het voetbalveld. In de zomermaanden is er een recreatieteam dat allerlei activiteiten organiseert voor kinderen. Denk aan knutselactiviteiten, sportwedstrijdjes en speurtochten.

Een unieke activiteit op het Wesselink is de huifkartocht. Het park beschikt over eigen paarden en een wagen waar gezinnen mee kunnen rondrijden. De tocht voert door de omgeving en kinderen kunnen alles leren over paarden en de natuur.

Daarnaast is er een kleine kinderboerderij waar de kinderen geiten, konijnen en cavia’s kunnen knuffelen en voeren.

Faciliteiten voor het hele gezin

Naast activiteiten voor kinderen zijn er ook vele faciliteiten voor het hele gezin. Het park beschikt bijvoorbeeld over een buitenzwembad waar je lekker kunt afkoelen op warme zomerdagen. Ook is er een tennisbaan en een midgetgolfbaan.

Wil je lekker relaxen? Dan zijn er verschillende wellness faciliteiten aanwezig, zoals een sauna, bubbelbad en een Turks stoombad.

Voor degenen die actief willen blijven tijdens hun vakantie zijn er meerdere fiets- en wandelroutes die je kunt volgen. De omgeving van de Achterhoek biedt prachtige natuur en schilderachtige dorpjes om te verkennen.

Eten en drinken

Op het park is er een restaurant waar je terecht kunt voor heerlijke gerechten. Er is een uitgebreide kaart met voor elk wat wils. Voor kinderen zijn er speciale kindermenu’s beschikbaar. Wil je zelf lekker koken? Dan kun je terecht bij de supermarkt op het park voor boodschappen.

Conclusie

Het Wesselink is een ideaal vakantiepark voor gezinnen met kinderen die willen genieten van een rustige en sfeervolle omgeving. Het park biedt vele kindvriendelijke activiteiten en faciliteiten, zoals een speeltuin, recreatieprogramma, huifkartocht, kinderboerderij, tennisbaan, midgetgolfbaan, buitenzwembad, sauna en verschillende fiets- en wandelroutes.

Veelgestelde vragen

1. Is het Wesselink geschikt voor gezinnen met jonge kinderen?
Ja, het Wesselink is zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Er zijn vele activiteiten en faciliteiten beschikbaar, zoals een speeltuin, recreatieprogramma en kinderboerderij.

2. Kan ik bij het Wesselink ook kamperen?
Ja, bij het Wesselink zijn er campingplaatsen beschikbaar voor kamperen met tent of caravan.

3. Zijn er aparte kindermenu’s beschikbaar in het restaurant?
Ja, er zijn speciale kindermenu’s beschikbaar in het restaurant.

4. Zijn er ook activiteiten voor volwassenen op het park?
Ja, er zijn ook activiteiten en faciliteiten beschikbaar voor volwassenen, zoals een sauna, bubbelbad en verschillende fiets- en wandelroutes.

5. Kan ik mijn huisdier meenemen naar het Wesselink?
Nee, huisdieren zijn helaas niet toegestaan bij het Wesselink.

Over ons

Informatie