https://parkking.nl/park/lac-de-sanguinet/: Het ideale park voor een vakantie aan het water

Als je op zoek bent naar een vakantie aan het water, dan is Lac de Sanguinet de perfecte locatie. Gelegen in het zonnige zuiden van Frankrijk, biedt het park haar bezoekers prachtige natuur, activiteiten voor jong en oud en een knusse sfeer.

De locatie

Lac de Sanguinet ligt in de Aquitaine streek, omringd door het grootste bos van Europa, Les Landes. Het park ligt aan het meer van Sanguinet, welke een oppervlakte heeft van 5.800 hectare en bekend staat om de vele watersportmogelijkheden.

Accommodatie

Op het park vind je verschillende accommodaties, zoals bungalows, chalets en stacaravans. Alle accommodaties zijn omringd door bomen en hebben veel privacy. Ook hebben zij een eigen terras waar je van het zonnetje kunt genieten.

Activiteiten

Lac de Sanguinet biedt verschillende activiteiten voor jong en oud. Zo kun je bijvoorbeeld kanoën, surfen, zeilen of paddleboarden op het meer. Ook is er een minigolfbaan en een volleybalveld op het park aanwezig. Liever het water af? Ga dan met het hele gezin naar het aquapark of boek een rondleiding door de bossen.

Eten en drinken

Het park beschikt over een restaurant waar je heerlijk kunt eten en gezellig kunt borrelen. Het menu bestaat uit verschillende internationale gerechten en er is voor elk wat wils.

Kindvriendelijk

Lac de Sanguinet is een ideaal park voor gezinnen met kinderen. Naast de vele activiteiten is er ook een kidsclub aanwezig waar kinderen tussen de 4 en 12 zich kunnen vermaken. Verder zijn er verschillende speeltuinen verspreid over het park en is er een animatieteam dat regelmatig voor vermaak zorgt.

Omgeving

Het park ligt in een prachtige omgeving waar van alles te beleven is. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het nabijgelegen dorpje Sanguinet of ga naar de kust, op slechts 20 kilometer afstand.

Seizoenen

Lac de Sanguinet is het hele jaar door geopend. In de zomer is het park vooral gericht op gezinnen met kinderen en in de winter is het een ideale locatie voor rustzoekers en senioren.

Duurzaamheid

Het park steekt veel energie in duurzaamheid en heeft een certificaat voor milieubewust ondernemen. Op het park wordt afval gescheiden en er wordt gebruik gemaakt van zonne- en windenergie.

Reserveren

Wil je meer weten over Lac de Sanguinet of meteen een reservering maken? Neem dan een kijkje op de website van het park of neem contact op met de klantenservice. Hier kun je ook het actuele aanbod en de prijzen vinden.

Conclusie

Voor een vakantie aan het water in het zonnige zuiden van Frankrijk is Lac de Sanguinet het perfecte park. Met haar prachtige natuur, activiteiten voor jong en oud en knusse sfeer biedt het park alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie.

Veelgestelde vragen

1. Is Lac de Sanguinet geschikt voor gezinnen met jonge kinderen?
Ja, Lac de Sanguinet is een ideaal park voor gezinnen met kinderen. Er zijn veel activiteiten voor jong en oud en er is een kidsclub aanwezig.

2. Kan ik op het park ook fietsen huren?
Ja, op het park kun je ter plaatse verschillende soorten fietsen huren.

3. Is er voldoende parkeergelegenheid op het park?
Ja, er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op het park.

4. Kan ik op het park mijn eigen boot meenemen?
Ja, je kunt je eigen boot meenemen naar het park. Er is een aanlegplaats aanwezig.

5. Is het park het hele jaar door geopend?
Ja, Lac de Sanguinet is het hele jaar door geopend.

Over ons

Informatie