Kamperen in luxe: de glamping opties op Bungalowpark Hoenderloo

Ben je op zoek naar de perfecte combinatie tussen kamperen en luxe? Dan is glamping zeker iets voor jou! Op Bungalowpark Hoenderloo zijn er verschillende glamping opties beschikbaar die het kamperen nog comfortabeler maken.

In dit artikel ontdek je alles over de luxe kampeerervaring die je op Bungalowpark Hoenderloo kunt beleven. We gaan in op de verschillende glamping opties en de bijbehorende voorzieningen, activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving. Lees snel verder en laat je inspireren voor jouw volgende kampeeravontuur!

Wat is glamping precies?

Voordat we dieper ingaan op de glamping opties van Bungalowpark Hoenderloo, is het belangrijk om eerst te weten wat glamping precies inhoudt. Glamping staat voor ‘glamorous camping’, oftewel kamperen in stijl en luxe. Bij glamping verblijf je in een tent of accommodatie die van alle gemakken is voorzien, zoals een comfortabel bed, eigen toilet en douche en een keuken met koelkast en kookgelegenheid. Zo combineer je het avontuurlijke gevoel van kamperen met het comfort en de luxe van een hotelkamer.

De verschillende glamping opties op Bungalowpark Hoenderloo

Op Bungalowpark Hoenderloo kun je kiezen uit verschillende glamping opties, afhankelijk van jouw wensen en budget. We zetten ze graag voor je op een rijtje:

1. Safaritenten

De safaritenten zijn geschikt voor maximaal zes personen en hebben een oppervlakte van 40 vierkante meter. De tenten zijn voorzien van een aparte slaapkamer met een tweepersoonsbed en stapelbedden, een keuken met koelkast en kookgelegenheid, en een eigen toilet en douche. Bovendien beschikken de safaritenten over een ruime veranda met loungebanken en een eettafel.

2. Lodgetenten

De lodgetenten zijn iets luxer dan de safaritenten en hebben een oppervlakte van 50 vierkante meter. De tenten zijn geschikt voor maximaal zes personen en zijn voorzien van twee aparte slaapkamers, een keuken met koelkast en kookgelegenheid, en een eigen toilet en douche. De lodgetenten hebben daarnaast een ruime veranda met comfortabele loungestoelen en een eettafel.

3. Boomhutten

Ben je op zoek naar een bijzondere overnachtingsmogelijkheid? Dan zijn de boomhutten op Bungalowpark Hoenderloo zeker een aanrader! De boomhutten zijn geschikt voor maximaal vier personen en zijn voorzien van een tweepersoonsbed en stapelbedden, een keuken met koelkast en kookgelegenheid, en een eigen toilet en douche. De boomhutten zijn gebouwd op palen en hebben een ruim terras met uitzicht op het bos.

4. Kasteeltenten

Voor de echte luxe kampeerervaring kun je kiezen voor een verblijf in een kasteeltent. Deze sfeervolle tenten zijn geschikt voor maximaal zes personen en zijn voorzien van twee aparte slaapkamers, een keuken met koelkast en kookgelegenheid, en een eigen toilet en douche. De kasteeltenten hebben daarnaast een ruime veranda met een eettafel en comfortabele loungestoelen.

Voorzieningen en activiteiten

Naast de luxe glamping opties biedt Bungalowpark Hoenderloo nog veel meer voorzieningen en activiteiten voor jong en oud. Zo kun je er onder andere zwemmen in het overdekte zwembad, fietsen huren om de prachtige omgeving te verkennen, en deelnemen aan leuke activiteiten zoals boogschieten en kanovaren. Voor de kinderen is er een uitgebreid animatieprogramma en een speeltuin.

Bezienswaardigheden in de omgeving

Bungalowpark Hoenderloo is gelegen op de Veluwe, een prachtig natuurgebied met uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen. In de omgeving zijn dan ook tal van mooie wandel- en fietsroutes te vinden. Bezoek bijvoorbeeld Nationaal Park De Hoge Veluwe, het Kröller-Müller Museum of het gezellige centrum van Apeldoorn.

Conclusie

Kamperen in luxe is mogelijk op Bungalowpark Hoenderloo. Of je nu kiest voor een safaritent, lodgetent, boomhut of kasteeltent, je geniet er van alle comfort en luxe die je maar kunt wensen. Naast de glamping opties biedt het park ook tal van voorzieningen en activiteiten voor jong en oud, en kun je prachtige wandelingen en fietstochten maken in de schitterende omgeving. Boek dus snel jouw droomvakantie op Bungalowpark Hoenderloo!

Veelgestelde vragen

1. Wat is glamping?
Glamping staat voor ‘glamorous camping’, oftewel kamperen in stijl en luxe. Bij glamping verblijf je in een tent of accommodatie die van alle gemakken is voorzien, zoals een comfortabel bed, eigen toilet en douche en een keuken met koelkast en kookgelegenheid.

2. Welke glamping opties zijn er op Bungalowpark Hoenderloo?
Op Bungalowpark Hoenderloo kun je kiezen uit safaritenten, lodgetenten, boomhutten en kasteeltenten.

3. Voor hoeveel personen zijn de glamping opties geschikt?
De safaritenten en lodgetenten zijn geschikt voor maximaal zes personen, de boomhutten voor maximaal vier personen en de kasteeltenten voor maximaal zes personen.

4. Welke voorzieningen zijn er op Bungalowpark Hoenderloo?
Op Bungalowpark Hoenderloo zijn onder andere een overdekt zwembad, fietsverhuur, een speeltuin en een uitgebreid animatieprogramma voor kinderen.

5. Welke bezienswaardigheden zijn er in de omgeving van Bungalowpark Hoenderloo?
Bungalowpark Hoenderloo is gelegen op de Veluwe, een prachtig natuurgebied met uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen. In de omgeving zijn onder andere Nationaal Park De Hoge Veluwe, het Kröller-Müller Museum en het gezellige centrum van Apeldoorn te vinden.

Over ons

Informatie