Kinderactiviteiten op Villanova Park: Van mini-disco tot speurtocht; alles wat kinderen kunnen beleven!

Als ouder wil je natuurlijk dat je kinderen optimaal kunnen genieten van de vakantie. Daarom is het belangrijk om een vakantiebestemming te kiezen waar er genoeg te doen is voor kinderen. Villanova Park is zo’n vakantiebestemming. Hier kunnen kinderen van alle leeftijden zich vermaken met diverse activiteiten.

Mini-disco

Eén van de populairste activiteiten onder kinderen is de mini-disco. Elke avond kunnen de kinderen losgaan op de nieuwste hits en dansen op de leukste dansjes. Het animatieteam zorgt ervoor dat de kinderen zich helemaal kunnen uitleven en de avond van hun leven hebben.

Knutselen

Creatieve activiteiten zijn altijd populair, vooral onder jongere kinderen. Villanova Park biedt dan ook diverse knutsel- en tekenactiviteiten aan. Kinderen kunnen hun eigen souvenirs maken of leuke tekeningen van hun vakantiebestemming.

Speurtocht

Kinderen zijn avontuurlijk ingesteld en houden van een uitdaging. Daarom is de speurtocht een ideale activiteit. De kinderen kunnen op ontdekkingsreis door de omgeving en de leukste plekjes ontdekken. Het animatieteam heeft diverse speurtochten uitgestippeld en zorgt voor een leuke en veilige ervaring.

Waterpret

Veel kinderen zijn dol op water en daarom biedt Villanova Park diverse wateractiviteiten aan. Zo is er een groot zwembad waar de kinderen kunnen genieten van waterpret. Ook is er een kinderbadje voor de allerkleinsten. Daarnaast is er een waterspeeltuin waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven op diverse speeltoestellen.

Sporten

Voor de sportieve kinderen is er ook genoeg te doen op Villanova Park. Zo worden er diverse sportactiviteiten aangeboden, zoals voetbal, basketbal en tafeltennis. Hier kunnen kinderen hun energie kwijt en tegelijkertijd plezier hebben met leeftijdsgenootjes.

Kinderclub

De kinderclub is dé plek waar kinderen van alle leeftijden samen kunnen komen en nieuwe vrienden kunnen maken. Hier worden diverse spel- en knutselactiviteiten georganiseerd onder begeleiding van het animatieteam. Zo kunnen ouders even relaxen terwijl hun kinderen zich vermaken.

Thema-avonden

Op Villanova Park worden er regelmatig thema-avonden georganiseerd. Tijdens deze avonden staat er een speciaal thema centraal waar alle activiteiten op afgestemd zijn. Denk aan een piratenavond, een junglefeest of een Disney-avond.

Kinderdisco

Naast de mini-disco is er ook een speciale kinderdisco. Hier kunnen kinderen van alle leeftijden dansen op leuke muziek en genieten van bijpassende lichteffecten. Dit is dé manier om de avond af te sluiten en nog even te genieten van de vakantiesferen.

Kindertheater

Het animatieteam van Villanova Park organiseert regelmatig diverse voorstellingen en optredens voor kinderen. Zo kunnen ze genieten van een leuke show of een spannend verhaal dat wordt uitgebeeld door middel van poppenkast.

Kinderboerderij

Voor kinderen die graag dieren willen zien is er op Villanova Park ook een kinderboerderij. Hier kunnen ze kennismaken met diverse dieren en leren over hun verzorging. Een leuke en educatieve activiteit voor jong en oud.

Filmavond

Soms is het ook lekker om even te ontspannen en te genieten van een goede film. Daarom worden er op Villanova Park regelmatig filmavonden georganiseerd. Zo kunnen de kinderen op een comfortabele manier genieten van de nieuwste films.

Magische fontein

Op Villanova Park is er ook een magische fontein te vinden. Deze fontein heeft diverse kleuren en spuit op verschillende manieren water. Kinderen kunnen hier lekker spelen en zich helemaal uitleven.

Avondspelletjes

In de avond zijn er ook diverse spelletjes te spelen op Villanova Park. Denk aan spellen als bingo, casino en kaartspellen. Zo kunnen kinderen ook ‘s avonds genieten van leuke activiteiten.

Pannenkoekenfeest

Voor de echte pannenkoekliefhebbers is er op Villanova Park ook een speciaal pannenkoekenfeest. Hier kunnen kinderen hun eigen pannenkoeken versieren met diverse toppings en genieten van een heerlijke maaltijd.

Schminken

Kinderen vinden het vaak leuk om geschminkt te worden. Op Villanova Park kunnen ze dan ook terecht bij het animatieteam voor diverse schminkactiviteiten. Zo kunnen ze zich laten omtoveren tot hun favoriete dier of superheld.

Al met al is er op Villanova Park genoeg te doen voor kinderen van alle leeftijden. Of je nu houdt van dansen, knutselen, sporten of ontdekkingsreizen, er is voor ieder wat wils. Kinderen zullen zich geen moment vervelen en optimaal kunnen genieten van hun vakantie.

Veelgestelde vragen

1. Wat zijn de openingstijden van de mini-disco?
– De mini-disco vindt elke avond plaats van 19.00 uur tot 20.00 uur.
2. Is er een apart zwembad voor kinderen?
– Ja, er is een kinderbadje voor de allerkleinsten en een grote waterspeeltuin waar kinderen zich kunnen uitleven.
3. Kan ik mijn kinderen veilig laten spelen op Villanova Park?
– Ja, Villanova Park is een veilige omgeving waar het animatieteam goed toezicht houdt op de kinderen.
4. Zijn er kosten verbonden aan de kinderactiviteiten?
– Alle activiteiten die worden georganiseerd door het animatieteam zijn gratis voor gasten van Villanova Park.
5. Kan ik als ouder ook deelnemen aan de activiteiten?
– Soms worden er ouderkind-activiteiten georganiseerd waarbij ouders samen met hun kinderen kunnen deelnemen aan de activiteiten.

Over ons

Informatie