Kinderen vermaken zich op Roompot Ameland: ontdek de top 3 kidsproof activiteiten op het park

Als je op zoek bent naar een vakantie voor het hele gezin, dan is Roompot Ameland het perfecte vakantiepark om te verkennen. Ameland staat bekend om zijn prachtige stranden, natuurlijke landschappen en levendige cultuur. Maar wat Roompot Ameland nog specialer maakt, zijn de activiteiten die speciaal voor kinderen zijn ontworpen. Hier zijn de top 3 kidsproof activiteiten op het park waar kinderen dol op zullen zijn!

1. Bungee Trampoline

Laat uw kinderen de zwaartekracht trotseren met de bungee trampoline op Roompot Ameland. Met deze activiteit kunnen kinderen tot grote hoogtes springen terwijl ze veilig vastzitten aan elastische touwen. Het is een enerverende ervaring die je kinderen niet snel zullen vergeten.

2. Kinderboerderij

De kinderboerderij op Roompot Ameland is de perfecte plek voor kinderen om kennis te maken met verschillende dieren. De boerderij heeft een verscheidenheid aan boerderijdieren, waaronder kippen, schapen en zelfs een shetlandpony. Kinderen kunnen de dieren voeren en aaien terwijl ze meer te weten komen over de verschillende aspecten van het boerderijleven.

2.1 Ezeltje rijden

Naast het knuffelen en voeren van de dieren, kunnen kinderen op Roompot Ameland ook een stapje verder gaan en een ritje maken op de schattige ezeltjes. Samen met een ouder, broer of zus kunnen kinderen op de rug van de ezel door het park reizen terwijl ze genieten van de omgeving.

3. Bowling

Of je nu met je gezin wilt genieten van een regenachtige dag of gezelligheid zoekt in de avond: de bowlingbaan op Roompot Ameland heeft voor ieder wat wils. De baan beschikt over moderne bowlingbanen en gezellige zitgedeeltes om tijdens het bowlen van de strijd te genieten. Na het bowlen is er ook een kleine arcade waar kinderen hun vaardigheden op de klassieke arcadespellen kunnen laten zien.

Of je nu op zoek bent naar een actieve of ontspannen dag, Roompot Ameland heeft iets voor elk kind – van kleine avonturiers tot knuffelige dierenvrienden. Dit is niet een van die vakanties waarvan je kinderen alleen maar meer willen slapen, in de hoop dat de dag van morgen ook net zo boeiend is. Het is een droomvakantie waar uw kinderen de tijd van hun leven zullen hebben.

Conclusie

Roompot Ameland is een droomlocatie voor kinderen om te verkennen en te genieten. Het park biedt een breed scala aan activiteiten die speciaal voor kinderen zijn ontworpen, van dierenboerderijen tot bungee-trampolines. Het is de perfecte plek voor gezinnen om samen te komen en te genieten van de schoonheid van Ameland, terwijl kinderen zich urenlang kunnen vermaken.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de openingstijden van de bowlingbaan op Roompot Ameland?

De bowlingbaan is geopend van 10.00 uur tot middernacht.

Zijn de dieren op de kinderboerderij van Roompot Ameland allemaal tam?

Ja, de dieren zijn allemaal tam en vriendelijk. Ze zijn gewend aan het contact met mensen en vinden het heerlijk om gevoerd en geaaid te worden.

Hebben we een reservering nodig om te bowlen op Roompot Ameland?

Ja, het wordt aanbevolen om van tevoren een reservering te maken om zeker te zijn van een plekje op de bowlingbaan.

Moeten kinderen begeleid worden als ze op de ezels rijden bij de kinderboerderij?

Ja, kinderen moeten onder begeleiding zijn van een ouder, broer of zus bij het rijden op de ezels.

Zijn de activiteiten op Roompot Ameland alleen voor gasten van het park?

De activiteiten op Roompot Ameland zijn in principe alleen beschikbaar voor gasten van het vakantiepark. Maar sommige activiteiten zijn op bepaalde tijden ook open voor niet-gasten. Neem voor meer informatie contact op met het park.

Over ons

Informatie