Kindvriendelijke activiteiten op Hoeve den Overdraght: Ontdek activiteiten die jongere vakantiegangers zullen vermaken en vermoeien.

Ben je op zoek naar een vakantieplek waar de kinderen zich kunnen uitleven? Dan is Hoeve den Overdraght in het Nederlandse dorpje Leende de perfecte bestemming. Deze prachtige boerderij heeft veel te bieden voor jonge vakantiegangers. Hier ontdek je alle kindvriendelijke activiteiten die ervoor zullen zorgen dat jouw kinderen de tijd van hun leven hebben.

Buiten spelen

Bij Hoeve den Overdraght heb je veel mogelijkheden om buiten te spelen. Zo zijn er verschillende speeltuinen waar de kinderen zich goed zullen vermaken. Er zijn trampolines, schommels en klimrekken die zorgen voor uren speelplezier. Ook is er een groot voetbalveld waar kinderen hun energie kwijt kunnen.

Dieren voeren

Hoeve den Overdraght heeft naast een speeltuin ook een kinderboerderij. Hier kunnen kinderen verschillende dieren voeren, zoals geitjes, schapen en eenden. Zo kunnen de kinderen ook leren over het verzorgen van dieren.

Pony rijden

Voor kinderen die het leuk vinden om nog meer dieren te ontdekken, is er de mogelijkheid om pony te rijden. Zo kunnen zij op een veilige en leuke manier kennis maken met deze bijzondere dieren.

Binnen spelen

Natuurlijk kan het weer in Nederland soms tegenvallen. Gelukkig biedt Hoeve den Overdraght ook binnen veel mogelijkheden om te spelen.

Binnenspeeltuin

Binnen is er een mooie binnenspeeltuin waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Er zijn verschillende klimrekken, glijbanen en ballenbakken. Ook zijn er spelletjes te vinden voor de oudere kinderen.

Knutselen

Voor de creatieve kinderen is er ook genoeg te doen bij Hoeve den Overdraght. Zo kunnen zij samen knutselen in de knutselruimte. Hier kunnen zij onder andere schilderen, tekenen en kleien.

Zwemmen

Voor kinderen die dol zijn op zwemmen, is er bij Hoeve den Overdraght ook genoeg te beleven.

Binnenbad

Bij Hoeve den Overdraght is er een binnenbad waar kinderen zich kunnen vermaken. Er zijn glijbanen en speeltoestellen in het water, zodat jouw kinderen zich nooit hoeven te vervelen.

Buitenbad

Bij mooi weer kan er ook gezwommen worden in het buitenbad. Dit zwembad heeft een groot glijbaan en verschillende duikplanken.

Avonturen beleven

Voor de avontuurlijke kinderen is er ook genoeg te beleven bij Hoeve den Overdraght.

Klimmen en klauteren

In Hoeve den Overdraght is er een klimbos waar kinderen kunnen klimmen en klauteren tussen de bomen. Zo kunnen ze op een hele andere manier genieten van de natuur.

Boogschieten

Voor de oudere kinderen is er ook de mogelijkheid om te boogschieten. Zo kunnen zij hun schietkunsten op de proef stellen.

Oud Hollandse spelen

Tijdens de vakantie kunnen kinderen ook kennismaken met ouderwets vermaak. Zo kunnen ze bij Hoeve den Overdraght onder andere kloslopen, zaklopen en ringwerpen.

Watersporten

Tot slot zijn er bij Hoeve den Overdraght ook veel mogelijkheden om te genieten van verschillende watersporten.

Kanoën

Kinderen kunnen samen met hun ouders de prachtige omgeving verkennen per kano.

Waterfietsen

Bij Hoeve den Overdraght is het ook mogelijk om een waterfiets te huren. Hier kunnen kinderen samen met hun vriendjes en vriendinnetjes op een speelse manier het water ontdekken.

Suppen

Voor de iets oudere kinderen is er de mogelijkheid om te gaan suppen. Dit is een nieuwe en populaire watersport die in Nederland steeds meer aan populariteit wint.

Kortom, bij Hoeve den Overdraght is er veel te beleven voor jonge vakantiegangers. Of het nou gaat om buiten spelen, binnen spelen, zwemmen, avonturen beleven of watersporten, er is voor elk kind wat wils. Ga op vakantie naar Hoeve den Overdraght en geniet samen met jouw kinderen van een onvergetelijke vakantie.

Veelgestelde vragen

1. Wat is Hoeve den Overdraght?
2. Waar ligt Hoeve den Overdraght?
3. Is Hoeve den Overdraght geschikt voor kinderen?
4. Zijn er activiteiten voor alle leeftijden?
5. Is er genoeg te doen voor een hele week?

1. Wat is Hoeve den Overdraght?

Hoeve den Overdraght is een vakantieboerderij in het Nederlandse dorpje Leende. Het is een perfecte bestemming voor een vakantie met het hele gezin.

2. Waar ligt Hoeve den Overdraght?

Hoeve den Overdraght is gelegen in het Nederlandse dorpje Leende, in de provincie Noord-Brabant.

3. Is Hoeve den Overdraght geschikt voor kinderen?

Ja, Hoeve den Overdraght is zeer geschikt voor kinderen. Er zijn vele activiteiten voor jongere vakantiegangers.

4. Zijn er activiteiten voor alle leeftijden?

Ja, Hoeve den Overdraght biedt activiteiten voor alle leeftijden. Zo zijn er activiteiten voor jonge en oudere kinderen, maar ook voor volwassenen.

5. Is er genoeg te doen voor een hele week?

Jazeker, er is genoeg te doen voor een hele week. Bij Hoeve den Overdraght zullen jouw kinderen zich geen moment vervelen. Naast de activiteiten zijn er ook genoeg mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving.

Over ons

Informatie