La Nublière met kinderen: welke activiteiten zijn er te doen?

Als je denkt aan een geweldige vakantie voor het hele gezin, dan denk je aan La Nublière. Dit familieresort ligt in de prachtige regio Haute-Savoie en biedt tal van activiteiten die geschikt zijn voor kinderen van alle leeftijden.

In dit artikel gaan we dieper in op de vele activiteiten die beschikbaar zijn bij La Nublière, zodat jij en je gezin de vakantie van je dromen kunnen plannen.

Watersporten voor het hele gezin

La Nublière is gezegend met een prachtig strand dat zich uitstrekt langs de oevers van het meer van Annecy. Hier kan je genieten van veel watersporten zoals zwemmen, kajakken, paddle board, waterfietsen en nog veel meer. Er zijn veel watersportbedrijven op het strand die alles hebben wat je nodig hebt.

De Adventure Course

Dit is de plek voor kleine kinderen die behoefte hebben aan wat actie. Het avonturenpad door het bos is een leuke en spannende manier om kinderen buiten te krijgen en de natuur te ervaren.

Fietsen in de omgeving

La Nublière ligt in een prachtige regio met tal van fietsroutes. Huur een fiets en ga op pad en verken de omgeving. Er zijn routes voor alle fitnessniveaus, van het volledige mountainbike-avontuur tot een rustige rit langs de oevers van het meer.

Kinderclub

De kinderclub bij La Nublière is geweldig voor jongere kinderen. Hier worden veel activiteiten georganiseerd – van puzzels tot tekenen – zodat de kinderen bezig blijven en ouders even kunnen ontspannen.

Het zwembad

Een vakantie met kinderen is niet compleet zonder zwemmen. Het zwembad bij La Nublière is een waar genot voor kinderen en volwassenen.

Entertainment

Elke avond organiseert La Nublière een entertainmentshow voor het hele gezin. Van karaoke tot dansfeesten, er is altijd iets te beleven.

Wandelen

Wandelen in de omgeving van La Nublière is een leuke manier om de regio te verkennen. Er zijn veel paden langs het meer en door de bergen. Bovendien is dit een leuke manier om de natuur te beleven en te genieten van de rustige omgeving.

Bezoek een lokale markt

Er zijn tal van lokale markten in de omgeving waar je heerlijke producten kunt kopen, zoals kaas en fruit. Bovendien zijn deze markten een leuke manier om de lokale cultuur te leren kennen.

Bezoek La Clusaz

La Clusaz is een populaire skibestemming tijdens de wintermaanden, maar in de zomer is het ook een geweldige plek om te bezoeken. Er zijn tal van wandelpaden, zoals Col des Aravis, en veel leuke restaurants en cafés.

Naar het strand gaan

Het strand van La Nublière is een geweldige plek om te ontspannen met je kinderen. Geniet van de prachtige omgeving en het kristalheldere water terwijl de kinderen spelen op het strand.

Paragliden

Als jij en je gezin op zoek zijn naar wat meer opwinding, dan is paragliden de perfecte activiteit. De bergen rond La Nublière zijn perfect voor paragliden en er zijn veel plaatsen in de buurt waar je deze activiteit kunt proberen.

Waterskiën en Wakeboarden

Als je wat meer spanning zoekt op het water, kun je ervoor kiezen om te waterskiën of te wakeboarden. Er zijn veel plaatsen waar je deze activiteiten kunt proberen op het meer van Annecy en kinderen hebben er vaak de tijd van hun leven mee.

Een bezoek aan het Château de Menthon-Saint-Bernard

Het Château de Menthon-Saint-Bernard is een imposant kasteel dat al sinds de 10e eeuw bestaat. Het kasteel heeft prachtige kamers, tuinen en Geeft een prachtig uitzicht op het meer. Bovendien is het een leuke manier om terug in de tijd te reizen en de geschiedenis van de regio te ontdekken.

Tandem Paragliden

Tandem paragliden is een leuke en avontuurlijke activiteit voor het hele gezin. Je vliegt met een instructeur en kunt genieten van het uitzicht terwijl je zweeft over de bergen en het meer.

Bezoek aan de markt in Annecy

De stad Annecy heeft een prachtige markt waar je veel lokale producten zoals kaas, wijn en ambachtelijke voorwerpen kunt kopen. Bovendien is het een leuke manier om de stad te verkennen en de sfeer van Annecy te proeven.

Conclusie

La Nublière is een geweldige plek voor een familievakantie. Er zijn tal van activiteiten voor kinderen van alle leeftijden en het is een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de prachtige Franse natuur. Wij hopen dat dit overzicht van activiteiten je geholpen heeft bij het plannen van je vakantie en dat je een geweldige tijd zult hebben bij La Nublière.

Veelgestelde Vragen

1. Wat maakt La Nublière geschikt voor kinderen?
2. Welke watersporten biedt La Nublière aan?
3. Heeft La Nublière een kinderclub?
4. Is er veel entertainment beschikbaar bij La Nublière?
5. Wat zijn de beste plaatsen om te wandelen in de omgeving van La Nublière?

Antwoorden:
1. La Nublière biedt veel activiteiten voor kinderen, van watersporten tot avontuur in het bos en een zwembad om in te spelen.
2. La Nublière biedt veel watersportmogelijkheden, waaronder kajakken, paddle boarden, waterfietsen en zwemmen in het meer van Annecy.
3. Ja, La Nublière heeft een kinderclub waar veel activiteiten worden georganiseerd voor kinderen.
4. Ja, La Nublière organiseert elke avond entertainment voor het hele gezin, van karaoke tot dansfeesten.
5. Er zijn veel leuke plaatsen om te wandelen in de omgeving van La Nublière, zoals de bergen rond het meer van Annecy en de paden langs het meer.

Over ons

Informatie