Les Alicourts: Een must-visit bestemming voor golfers

Als fervente golfer wilt u natuurlijk uw vakantie niet alleen doorbrengen op een prachtige locatie, maar ook op een geweldige golfbaan. Les Alicourts Resort is een must-visit bestemming voor iedereen die van golf houdt en tegelijkertijd wil genieten van een onvergetelijke vakantie.

Met meerdere golfbanen, on-site accommodaties, restaurants en activiteiten, biedt Les Alicourts het perfecte pakket voor een heerlijke golfvakantie.

Waar ligt Les Alicourts?

Les Alicourts Resort ligt in het hart van de Loire-vallei in Frankrijk, op slechts twee uur van Parijs. Het is gelegen in Pierrefitte-sur-Sauldre, in het departement Loir-et-Cher.

Wat maakt Les Alicourts uniek?

Het resort biedt een unieke en prachtige golfervaring. Vijf gegarandeerde uren golfplezier per dag op de hoofdbaan die wordt beschouwd als een van de beste in Frankrijk. Les Alicourts heeft ook een mix van water- en bosholes tussen de glooiende heuvels, waardoor golfen hier niet alleen een uitdaging is, maar ook een prachtige ervaring.

Accommodaties bij Les Alicourts

Les Alicourts beschikt over verschillende accommodaties die geschikt zijn voor elk type reiziger, van een studio voor twee personen tot villa’s met meerdere slaapkamers. De accommodaties zijn gelegen op het resort zelf, waardoor het gemakkelijk is om de golfbaan te bereiken. Verder biedt het resort ook diverse faciliteiten zoals zwembaden, sportvelden, een sauna en fietsverhuur.

Golfbanen bij Les Alicourts

Les Alicourts heeft twee prachtige golfbanen, de 18-holes championship baan en een 9-holes baan die geschikt is voor beginners. De championship baan is ontworpen door Jeremy Pern en is een technisch uitdagende baan, zelfs voor de meer ervaren spelers.

Golflessen bij Les Alicourts

Als u uw golfvaardigheden wilt verbeteren, biedt Les Alicourts golflessen aan. De professionele golfcoaches zijn beschikbaar om zowel beginners als gevorderde spelers te helpen.

Clubhuis en Restaurant

Het clubhuis en restaurant op Les Alicourts Resort is een perfecte plek om na een ronde golf te ontspannen. Hier kunt u genieten van de Franse keuken en een ontspannen sfeer.

Andere activiteiten bij Les Alicourts

Als u klaar bent met golfen, biedt Les Alicourts verschillende andere activiteiten. Het resort heeft verschillende zwembaden, sportfaciliteiten en een meer waar u kunt vissen of een kajak kunt huren. Het is ook de thuisbasis van het grootste avonturenpark in de Loire-vallei.

Waarom Les Alicourts de moeite waard is om te bezoeken

Les Alicourts biedt een unieke golfervaring in een prachtige omgeving. De golfbanen zijn technisch uitdagend en geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Als u klaar bent met golfen, biedt het resort ook andere activiteiten. Verder biedt het resort stijlvolle accommodaties en een restaurant met heerlijke Franse gerechten.

Conclusie

Les Alicourts Resort is het perfecte vakantieoord voor elke golfliefhebber. Het rustige en prachtige resort biedt uitstekende faciliteiten, waaronder prachtige golfbanen, accommodaties, restaurants en andere activiteiten om uw vakantie onvergetelijk te maken.

Veelgestelde vragen over Les Alicourts

Wat is Les Alicourts?

Les Alicourts Resort is een prachtige golfbestemming in de Loire-vallei in Frankrijk, met meerdere golfbanen, on-site accommodaties, restaurants en activiteiten.

Hoeveel golfbanen heeft Les Alicourts?

Les Alicourts heeft twee prachtige golfbanen, een championship course van 18 holes en een 9-holesbaan die geschikt is voor beginners.

Heeft Les Alicourts accommodaties?

Les Alicourts heeft verschillende accommodaties die geschikt zijn voor elk type reiziger, van een studio voor twee personen tot villa’s met meerdere slaapkamers.

Zijn er golflessen beschikbaar bij Les Alicourts?

Ja, het resort biedt golflessen aan voor zowel beginners als gevorderde spelers, geleid door professionele golfcoaches.

Biedt Les Alicourts andere activiteiten dan golfen?

Ja, het resort biedt verschillende andere activiteiten, zoals zwemmen, vissen, kajakken en het grootste avonturenpark in de Loire-vallei.

Over ons

Informatie